Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
cestlavie

Re: Ljubav

Poruka od cestlavie »

Andjela Kostic piše:
06 Dec 2021, 08:06
cestlavie piše:
03 Dec 2021, 17:02
Draga Andjela, pokušaću opet da postavim pitanje, značilo bi mi vaše tumačenje jer sam vec duze vreme tuzna sto se tiče mog ljubavnog zivota 🥺 čitam sama ali teško mi je da povezem sve.
Interesuje me ljubav i budući brak, pošto imam starijeg blizanca 5 minuta njegovi podaci su 15.06.1997. 17:35h a tek sam skoro pročitala da se onda moja natalna gleda iz njegove. Izvinite ako sam dosadna samo bi mi znacilo tumacenje jer vidim da to zaista lepo i dobro radite.. Hvala unapred i pozdrav 😊
cestlaviedrugasestraWRIGC2.JPG
Draga cestlavie, ako si ti druga sestra pri rođenju sve što sam ranije pisala možeš zaboraviti. Obzirom da si ipak pročitala ono što sam napisala na forumu protumačiću ti ljubav ponovo. Inače ne bih :). Ostali koji su se drugi rodili kao blizanci takođe neka zaborave šta smo pisali. Jasno ti je da si u podznaku Jarac te je Satrun u trećoj kući sa opozicijom na Mesec i kvadratom na Veneru deinitivno naznaka problema u ljubavnim odnosima. Tvoja peta kuća počinje sa velikom ljubavlju verovatno preko posla ali kako je Venera aflikovana mogućnosti razočaranja. kasnije promenljive okolnosti. Mogućnost dva braka. Partner opisan kao neko ko ima kuću ili na početku brižan posle promenljiv

Hvala Andjela na odgovoru 😊
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Evo me i ovdje. Dugo sam sama, zanima me hoce li naici neki muskarac sa kojim cu osstvariti brak, porodicu, djecu, dom...?

Slika
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

the_sacrament piše:
11 Dec 2021, 17:13
Evo me i ovdje. Dugo sam sama, zanima me hoce li naici neki muskarac sa kojim cu osstvariti brak, porodicu, djecu, dom...?

Slika
Draga, naravno da si dugo sama kad imaš Devicu na Descendentu i Merkura u osam. I bolje što je tako. Međutim ova tvoja Venera u Vagi govori da ćeš kasnije imati više sreće. PRva bolja mogućnost stoji ti oko 34. godine života i od tad sve bolje i bolje :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
the_sacrament

Aha ,znaci jos godinu dana da sam sama :( ?
Hocu li se tad udati :)? Hvala ti 😊😊😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
13 Dec 2021, 00:29
Aha ,znaci jos godinu dana da sam sama :( ?
Hocu li se tad udati :)? Hvala ti 😊😊😊
Draga moja,
molim te pročitaj malo forum. Više puta sam naglasila da je astrologija mogućnost, statistička varijanta najveće verovatnoće. To hoćeš li se udati zaista ne znam, najiskrenije, naročito kad gledam samo natal i samo površno. Ovo pišem jer sam više puta doživela: "rekli ste da će..., da ću..." a ja bukvalno uvek kažem: mogućnost. A ako ti je baš stalo da se udaš, gledaj da što više novih ljudi upoznaš, naročito kad dođe period te ti se pruži prilika za tako nešto :)
the_sacrament

Draaga, hvala ti. :) Ja ti poslah natalanu i na temi Posao, ako mozes pogledaj mi to pitanje 😊
tiki.tijana__

Re: Ljubav-brak

Poruka od tiki.tijana__ »

Pozdrav. Zanima me kada cu imati brak i decu 02.03.90 5.45, srem.mitrovica i da li mi vidite ovog partnera 23.07.89 6h,srem.mitrovica. Hvala unapred
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

tiki.tijana__ piše:
17 Dec 2021, 13:49
Pozdrav. Zanima me kada cu imati brak i decu 02.03.90 5.45, srem.mitrovica i da li mi vidite ovog partnera 23.07.89 6h,srem.mitrovica. Hvala unapred
Molim te, pročitaj malo forum. Pozdrav
Avionkamion

Poruka od Avionkamion »

Cao Andjela, bila bih ti zahvalna za citanje polja ljubavi 20.01.1991 Podgorica 20:43. 😊
Goca88

Poruka od Goca88 »

Pozdrav Andjela, rodjena sam 08.10.1988. U 16h u Smederevu. Interesuje me polje ljubavi, kada cu naci momka, neku ozbiljnu vezu, nesto vise o njemu i tome. Hvala ti unapred.
Pošalji Odgovor