PREDIVNO!!! BRAVO
Škola Astrologije
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Škola Astrologije
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ne, nego kažem da sam napravila program koji na sreću izbacuje datume i vreme, da bih mogla da vežbam!
Tvoju kartu sam videla na ovoj temi! 
Inače se ne bavim programiranjem, ali volim, tako da kad nisam na poslu, malo učim to i kad mi padne na pamet tako nešto, ja napravim da imam!
Inače se ne bavim programiranjem, ali volim, tako da kad nisam na poslu, malo učim to i kad mi padne na pamet tako nešto, ja napravim da imam!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga u kom si programskom jeziku to radila? Ja malo znam ponešto...Lija piše: ↑09 Avg 2020, 16:17Ne, nego kažem da sam napravila program koji na sreću izbacuje datume i vreme, da bih mogla da vežbam!Tvoju kartu sam videla na ovoj temi!
Inače se ne bavim programiranjem, ali volim, tako da kad nisam na poslu, malo učim to i kad mi padne na pamet tako nešto, ja napravim da imam!![]()
Anđela, u C++, ali je zaista toliko jednostavan da može u skoro bilo kojem programu, samo da prilagodiš sintaksu. Trebalo mi je 15ak minuta da napišem, još 10 da testiram i posle da se igram koliko hoću!
Ako želiš, poslaću ti kako sam uradila, stvano je jednostavno. Tako dobijem podatke i onda ih ubacim na sajt astro.com i gotovo! 
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Bravo! Sjajno!
Andjela, sad vidim da si napisala da se kod znakova koji imaju 2 vladara prvo gleda ličnija planeta, osim kod vodenjaka. Zašto je baš kod vodenjaka drugačija situacija?
A što se događa s horoskopima u kojima ima jako malo aspekata? Svagdje čitam da je i loš aspekt bolji od nikakvog, i negdje u teoriji mi je to i jasno. Ali što to u praksi znači, što se događa ljudima koji imaju jako malo aspekata?
A što se događa s horoskopima u kojima ima jako malo aspekata? Svagdje čitam da je i loš aspekt bolji od nikakvog, i negdje u teoriji mi je to i jasno. Ali što to u praksi znači, što se događa ljudima koji imaju jako malo aspekata?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Dolphie,
znak Vodolije je drugačiji zato što je Uran jači ovde od Saturna. Uglavnom se i gleda Uran a nakon toga Saturn. Ako horoskop ima malo aspekata gledaju se planete po znacima pa po stepenovima, koje kuće su u pitanju i čime te planete vladaju. Običnp to bude neki stelijum pa se iz njega tek razvije priča. To ne znači da se nema šta reći, čak i kada su planete "ostavljene" tj. ne grade ni aspekte ni aflikcije. Gledaš esenciju planete onda
znak Vodolije je drugačiji zato što je Uran jači ovde od Saturna. Uglavnom se i gleda Uran a nakon toga Saturn. Ako horoskop ima malo aspekata gledaju se planete po znacima pa po stepenovima, koje kuće su u pitanju i čime te planete vladaju. Običnp to bude neki stelijum pa se iz njega tek razvije priča. To ne znači da se nema šta reći, čak i kada su planete "ostavljene" tj. ne grade ni aspekte ni aflikcije. Gledaš esenciju planete onda
Anđela, hoćeš li nam postaviti neku kartu da vežbamo, da ovde napišemo naše analize? Može od neke poznate osobe na primer, tih karata na internetu ima sijaset! 
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Imate kartu na mom sajtu, moje kume i dobre drugarice. Mislim da je u prvoj lekciji. Hajde da vežbamo na njoj