Škola Astrologije

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Škola Astrologije

Poruka od Andjela Kostic »

Lija piše:
07 Avg 2020, 16:30
Ja sam imala malo slobodnog vremena, pa sam napisala jedan programčić koji nasumično generiš pol, datum, vreme i mesto rođenja (za mesto imam 30ak gradova u Srbiji, nisam baš detaljna bila), da mi da podatke sa kojim mogu da vežbam! :mrgreen: :geek:
PREDIVNO!!! BRAVO :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Perunika

Poruka od Perunika »

Jel meni kazes da ti dam podatke :D :D ?
Per aspera ad astra 💕💞
Lija

Poruka od Lija »

Ne, nego kažem da sam napravila program koji na sreću izbacuje datume i vreme, da bih mogla da vežbam! :D Tvoju kartu sam videla na ovoj temi! :)

Inače se ne bavim programiranjem, ali volim, tako da kad nisam na poslu, malo učim to i kad mi padne na pamet tako nešto, ja napravim da imam! :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lija piše:
09 Avg 2020, 16:17
Ne, nego kažem da sam napravila program koji na sreću izbacuje datume i vreme, da bih mogla da vežbam! :D Tvoju kartu sam videla na ovoj temi! :)

Inače se ne bavim programiranjem, ali volim, tako da kad nisam na poslu, malo učim to i kad mi padne na pamet tako nešto, ja napravim da imam! :D
Draga u kom si programskom jeziku to radila? Ja malo znam ponešto... :)
Lija

Poruka od Lija »

Anđela, u C++, ali je zaista toliko jednostavan da može u skoro bilo kojem programu, samo da prilagodiš sintaksu. Trebalo mi je 15ak minuta da napišem, još 10 da testiram i posle da se igram koliko hoću! :D Ako želiš, poslaću ti kako sam uradila, stvano je jednostavno. Tako dobijem podatke i onda ih ubacim na sajt astro.com i gotovo! :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bravo! Sjajno!
DOLFIE

Poruka od DOLFIE »

Andjela, sad vidim da si napisala da se kod znakova koji imaju 2 vladara prvo gleda ličnija planeta, osim kod vodenjaka. Zašto je baš kod vodenjaka drugačija situacija?
A što se događa s horoskopima u kojima ima jako malo aspekata? Svagdje čitam da je i loš aspekt bolji od nikakvog, i negdje u teoriji mi je to i jasno. Ali što to u praksi znači, što se događa ljudima koji imaju jako malo aspekata?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dolphie,
znak Vodolije je drugačiji zato što je Uran jači ovde od Saturna. Uglavnom se i gleda Uran a nakon toga Saturn. Ako horoskop ima malo aspekata gledaju se planete po znacima pa po stepenovima, koje kuće su u pitanju i čime te planete vladaju. Običnp to bude neki stelijum pa se iz njega tek razvije priča. To ne znači da se nema šta reći, čak i kada su planete "ostavljene" tj. ne grade ni aspekte ni aflikcije. Gledaš esenciju planete onda
Lija

Poruka od Lija »

Anđela, hoćeš li nam postaviti neku kartu da vežbamo, da ovde napišemo naše analize? Može od neke poznate osobe na primer, tih karata na internetu ima sijaset! :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lija piše:
21 Avg 2020, 17:47
Anđela, hoćeš li nam postaviti neku kartu da vežbamo, da ovde napišemo naše analize? Može od neke poznate osobe na primer, tih karata na internetu ima sijaset! :D
Imate kartu na mom sajtu, moje kume i dobre drugarice. Mislim da je u prvoj lekciji. Hajde da vežbamo na njoj :)
Pošalji Odgovor