Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

niki1980 piše:
21 Jan 2022, 15:47
Draga Andjela, da li bi bila ljubazna da mi pogledas natalnu kartu. Zanima me pre svega da li cu naci posao koji me ispunjava (svrhu) i da li treba da prekinem kontakt sa muskarcem koji je usao u moj zivot (plutonski tip sa kojim imam mesec kvadrat pluton u sinastriji) ? Udata sam srecno, ali bez strasti.
Mnogo hvala!
Draga, Mesec kvadrat Pluton obično je karmička veza sa nekadašnjim dželatom, dakle bili ste i tada u problemu te će se ovakva situacija samo nastaviti. Ono što je problem kod ovog aspekta jeste što vuče još jače, hemija je ogromna kao i strast ali je problem što to nije neka druga planeta nego Mesec koji karakteriše duboke emocije te imaoca Meseca tera na krajnje emotivne povrede od strane imaoca Plutona. Čuvaj se, ma kako vulkanski strasno bilo. To da li treba prekinuti il ne kontakt samo je pitanje slobodne volje ali i detaljnog uporednog horokopa da bi se tačno videlo kakav je to odnos, šta se od odnosa može očekivati.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
niki1980

Poruka od niki1980 »

Mnogo hvala na odgovoru! Da li je ok ako posaljem uporedne horoskope? ;) Ili se to naplacuje? Ako se naplacuje, koliko kosta? Srdacan pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

niki1980 piše:
21 Jan 2022, 20:00
Mnogo hvala na odgovoru! Da li je ok ako posaljem uporedne horoskope? ;) Ili se to naplacuje? Ako se naplacuje, koliko kosta? Srdacan pozdrav!
za konsultaciju godišnjeg horoskopa ako si zainteresovana potrebno je javiti mi se na mail. Ovde sam htela samo neku rečenicu napisati jer je ovo otvoreni forum i ne naplaćuje se apsolutno ništa što se ovde postavi. Međutim, uporedni horoskop u primeru sam uradila. Obzirom da zahteva više vremena kojeg ja nemam, na moju veliku žalost to ovako ne mogu raditi. Ti možeš slobodno postaviti slike, pa će ti možda neko i odgovoriti.
Ovaj forum nisam baš zamislila ovako. Bilo je mišljenja da se sami ljudi krenu dopisivati, odgovarati jedni drugima na pitanja a ja samo pridodajem ili kažem šta o svemu mislim. Ovde ima jako dobrih astrologa, ali je dobra volja bitna karika u svakom od nas te nikoga ne možemo terati ni na šta. Obzirom da smo već skoro dve godine ako ne i jače ostali na tome da vi pitate a ja odgovaram, vrlo mi je teško da proširujem odgovore i nadam se da ćeš me razumeti
niki1980

Poruka od niki1980 »

Mnogo hvala na odgovoru. Potpuno Vas razumem, ne mozete Vi sve :)
Postavljam sliku pa se mozda neko i javi da pomogne.
Samo Vas nisam razumela kad ste ovo rekli:" Međutim, uporedni horoskop u primeru sam uradila."
Koliko velika slika treba biti u kb?
proveri kako stoji na strani. Ako se vidi ok je, popraviće je programer
Jovana97

Poruka od Jovana97 »

Ja se izvinjavam mislila sam da odgovarate vi na pitanja, pa sam postavila, neobavezno za odgovor naravno, ako neko ima vremena i volje bilo bi mi drago da odgovori, ja se pomalo bavim natalnom za sebe samo, i rekla bi da je u pitanju period oko marta mogućnost veze neke, e sad po mom i bivši partner bi trebalo da me kontaktira tj. Na neki način da mi opet udje u život , pa me je najviše zanimalo da bi videla da li još neko vidi sto i ja vise kao neka moja procena napretka u astrologiji. ❤
wall-den

Poruka od wall-den »

Andjela Kostic piše:
22 Jan 2022, 15:26
[
Ovaj forum nisam baš zamislila ovako. Bilo je mišljenja da se sami ljudi krenu dopisivati, odgovarati jedni drugima na pitanja a ja samo pridodajem ili kažem šta o svemu mislim. Ovde ima jako dobrih astrologa, ali je dobra volja bitna karika u svakom od nas te nikoga ne možemo terati ni na šta. Obzirom da smo već skoro dve godine ako ne i jače ostali na tome da vi pitate a ja odgovaram, vrlo mi je teško da proširujem odgovore i nadam se da ćeš me razumeti
Da - upravo je to ono što bih i ja htjela da imamo ovdje. Da nije samo neko pitanje pa šta će mi se desiti - nego da oni koji žele naučiti astrologiju mogu pitati neke stvari tipa - šta da gledam u horoskopu, je li ovo može ovako da se tumači ili ne... itd.

Tako da bih stvarno voljela da se ljudi uključe i komentiraju... :)
Luna

Poruka od Luna »

Izvinjavam se, ja sam nova, imam pitanje koju ili koje planete u mojoj natalnoj opisuju bracnog partnera?
Ako bi mogla Andjela da mi odgovori ima li sanse u narednom periodu uopste da ga upoznam? 25.11.1989. 09:40h Beograd
Unapred se mnogo zahvaljujem ako dobijem od Vas neku pomoc oko toga
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Luna piše:
23 Jan 2022, 12:13
Izvinjavam se, ja sam nova, imam pitanje koju ili koje planete u mojoj natalnoj opisuju bracnog partnera?
Ako bi mogla Andjela da mi odgovori ima li sanse u narednom periodu uopste da ga upoznam? 25.11.1989. 09:40h Beograd
Unapred se mnogo zahvaljujem ako dobijem od Vas neku pomoc oko toga
LunaWRIGC13.JPG
LunaWRIGC13.JPG (38.27 KiB) Pregledano 1337 puta
Draga Luna, da bi se bilo šta ozbiljnije videlo kako i pišem potrebno je uraditi konsultaciju. Partner se vidi kroz sedmu kuću, vladara sedme kuće i planeta koje se nalaze u sedmoj kući uglavnom. Kada se radi o svakom narednom braku, gleda se svaka naredna neparna kuća (9,11,1 ...) Astrologija ne pokazuje samo sklopljenje zakonske brakove već i bitne veze nekada
U tvom slučaju stoji partner koji će te čuvati i biti ti jako blizak, možda bude čak i popularan čovek. Stoji brak iz ljubavi, čovek će imati nekretninu u kojoj ćete živeti i ovde je sve ok sem što će brak malo zakasniti. za bilo šta više treba raditi detaljno natal jer ovde u sedam postoji i Jupiter na vrhu sedam u opoziciji sa maleficima pa je ovo aspekt "nemanja sreće" u sklapanju brakova
niki1980

Poruka od niki1980 »

Evo sinastrije sa mojim karmickim dzelatom. :twisted:
Da li se taj odnos nastavlja i u ovom zivotu ili ce biti nekog isceljenja? Da li da bezim?
Molim za odgovor od bilo koga, mnogo mi znaci
Prilozi
horoscope-synastry-chart23-700__astroseek-4-6-1980_01-00_p_13-10-1987_09-58.jpg
horoscope-synastry-chart23-700__astroseek-4-6-1980_01-00_p_13-10-1987_09-58.jpg (185.65 KiB) Pregledano 1327 puta
niki1980

Poruka od niki1980 »

Screenshot_2022-01-23-22-25-07-628_com.growupapps.photogallery.jpg
Screenshot_2022-01-23-22-25-07-628_com.growupapps.photogallery.jpg (35.85 KiB) Pregledano 1316 puta
Sta znaci kad se ovako preklope objekti u sinastriji?
Pošalji Odgovor