Posao
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Posao
traje jako dugo jer to je Saturn 
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
mUčitelj hehehe
A koji je prosjek njegovog takvov trajanja, pretjerao je
Hvala, a šalim se od muke
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Molim vas sve,
nemojte se lično reklamirati. Uradite to kroz pp, ovo nije komercijalni sajt. Ovde samo učimo i radimo. Dakle, zabranjeno je samoreklamiranje. Ako želite da radite astrologiju za novac to je skroz ok, ali nije za ovaj forum. Hvala na razumevanju.
Takođe vas sve molim ako neko primeti neku reklamu koja mi je promakla da mi odmah piše. Hvala
nemojte se lično reklamirati. Uradite to kroz pp, ovo nije komercijalni sajt. Ovde samo učimo i radimo. Dakle, zabranjeno je samoreklamiranje. Ako želite da radite astrologiju za novac to je skroz ok, ali nije za ovaj forum. Hvala na razumevanju.
Takođe vas sve molim ako neko primeti neku reklamu koja mi je promakla da mi odmah piše. Hvala
postovana,
molim vas za odgovor u vezi posla, dobila sam otkaz 24.01.22.
molim vas za informaciju da li cu uskro naci novi posao i kakve su sanse da se vratim na staro radno mesto.
hvala
28.07.1972. beograd 13.45h
molim vas za odgovor u vezi posla, dobila sam otkaz 24.01.22.
molim vas za informaciju da li cu uskro naci novi posao i kakve su sanse da se vratim na staro radno mesto.
hvala
28.07.1972. beograd 13.45h
Dobar dan,moj datum rodjenja je 05.07.1984 u 10:25 ujutru.Zanima me posao do kraja godine? Hvala!
Htela bih da znam šta me čeka u poslovnom smislu, deo mene želi da započne neki sopstveni biznis, ali mi ne pada napamet šta bih mogla. A ujedno bih volela trenutno da radim na karijeri u ljudskim resursima jer sam trenutno tu, ali bih morala dosta toga ispočetka. Dosta lutam i nikako da pronađem ono što mi odgovara, a ono što mi se svidelo najviše - ispostavilo se da je noćna mora što se tiče firme u kojoj sam radila. Podaci su: 3. januar 1992, Pančevo.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, za tako nešto potrebno je da otvaram solarni povratak, sekundarnu progresiju, direkciju, harmonik i tranzite. Ono što mogu je da ti poželim sreću i što pre nalazak posla.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Molim te daj mi vreme rođenja. Mislim da tebe imam od ranije, još sa Ana foruma ali bih volela potvrdu vremena rođenjasaten piše: ↑06 Feb 2022, 12:57Htela bih da znam šta me čeka u poslovnom smislu, deo mene želi da započne neki sopstveni biznis, ali mi ne pada napamet šta bih mogla. A ujedno bih volela trenutno da radim na karijeri u ljudskim resursima jer sam trenutno tu, ali bih morala dosta toga ispočetka. Dosta lutam i nikako da pronađem ono što mi odgovara, a ono što mi se svidelo najviše - ispostavilo se da je noćna mora što se tiče firme u kojoj sam radila. Podaci su: 3. januar 1992, Pančevo.