Škola Astrologije

astrologija i sa njom povezane teme
Lokna666

Re: Škola Astrologijex

Poruka od Lokna666 »

niki1980 piše:
26 Jan 2022, 17:56
Evo i moje ako neko zeli da se oproba :D . Ja sam malo istrazivala i zanimljivo mi je sto sam naucila da zbog Plutona u 7 kuci imam sklonost ka plutoskom tipu muskarca. Ima tu istine
7a kuća u Vagi, neko profinjen, ko balansira. Venera u raku, pa neko nježno biće. Vladar 7 u 3 ,komunikativan, iz tvog mjesta, ili susjednog grada, sa kraćeg putovanja. Pluton u 7 ,mogao bi dosta da utiče na tebe, nešto sa promijeniš kroz brak na sebi. A i neko magnetski privlačan vjerovatno.
Tebi 6a kuća istaknuta, pa BiH rekla da si aktivna osoba, radna. Još u Djevici planete. 😄 Rekla BiH da si i ti nježna osoba, mladolika. Da si dobar prijatelj i da su ti prijstestva generalno važna. Jupiter i Saturn u sextilu, mislim da imaš sreće kroz život :mrgreen:
niki1980

Re: Škola Astrologije

Poruka od niki1980 »

Impresionirana sam!!! Bravo!! Jedino ono radna...hmm...nisam zaposlena nikad bila, ali aktivna jesam uvek :) Kad cu ja tako citati karte?
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

niki1980 piše:
26 Jan 2022, 20:32
Impresionirana sam!!! Bravo!! Jedino ono radna...hmm...nisam zaposlena nikad bila, ali aktivna jesam uvek :) Kad cu ja tako citati karte?
Jeeej🤗
Rekla BiH i da si neko ko dosta analizira sve. Oprezno pristupaš.
Ej, pa ja sam istraživanjem, čitanjem baš dosta naučila. A iskopala sam čak i par aspekata u svojoj nstalnoj koji ukazuju na mogućnost razumijevanja astrologije, iako se samo zbog sebe iz hobija zanimam za nju, pa valjda se tako odrazilo. Tako da, samo ne odustaj! :mrgreen:
niki1980

Poruka od niki1980 »

Hvala na podrsci!:) Kako se gleda moj muz? Udala sam se za Amerikanca pre12 god, ali ga ne vidim u natalu. On nije plutonski tip. Da jeste, ne bi to bio tako dug brak ;) Ja bih to upropastila vec :lol:
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

Gledaš koji je znak na vrhu 7 polja, tebi je Vaga. Zatim Vladara a to je Venera u Rakuaku kod tebe. Zatim aspekte koje vladar pravi, a tebi pravi baš dosta tako da muž može da ima osobine svake pomalo i Mjesec, Merkur, Mars, Jupiter, Uran i Neptun 😅 Za upoznavanje gledaš u koju je kuću otišao vladar, a tvoj je u 3.
Ti imaš Urana u kući inostranstva, da li si naglo otišla tamo, neočekivano ili nešto tako? :D
niki1980

Poruka od niki1980 »

Brate mili, komplikovanije je nego sto sam mislila :shock:
Upoznali smo se preko Facebooka, dopisivali i onda sam otisla tamo. Jeste bilo sve iznenadno i neplanirano. Ja sam pre toga bila "zakleta neudavaca" :lol:
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

E pa da vidiš, 3 kuća komunikacije, podudara se sa tim.
Vladar u aspektu sa Jupiterom podržava stranca.
Baš me zanima kako ti izgleda muž zbog ovog Neptuna ,Marsa i Mjeseca takođe u aspektima :D
I da li je strastven brak, pošto iz Vage ide u Škorpiju? 😂
niki1980

Poruka od niki1980 »

Hahaha muz mi je visok, mladji dve godine (39) i skoro skroz sed. Strasti nikad nije bas bilo i to mi je najvise smeta u braku :( On je sav u glavi, telesno ga ne xanima mnogo. Ostalo je dobro
Labella

Poruka od Labella »

Pitanje je u vezi seksualnog stila i prefernsija:

Šta posebno djeluje na izbor stila, kinky, fetiš, tantra... vezanje, ljuljačke?

Npr. kod mene je Merkur mali ispod 5 orb na ulazu u 8 polje Lava ( istovremeno u konjukciji sa Marsom u Lavu 7. polje). Moja retroVenera je u Blizancima kvladar Bika u 5. polje. Da li je ona kriva za zainteresiranost seksualnim igračkama i svim nabrojanim u gornjem pitanju?

Hvala ☺️☀️
TorrGeni

Poruka od TorrGeni »

^Zanimljivo pitanje, ne znam ni koliko je realno da se to vidi iz natalne. Ne znam odgovor, ali da napišem nešto da pokrenem raspravu. :) Verovatno pre svega neke planete i znaci koji su otvoreni ka nepoznatom i istraživanju i generalno radoznali i razigrani. Blizanci, Strelac, Škorpija, Vodolija. Mada verujem da se gleda samo 8. kuća i sve u vezi nje. Meni je recimo vladar Mesec u Strelcu sa dispozitorom u Škorpiji. Samo Venera u uklještenom Lavu u 8. kući, pa je slična priča. Venera samo aspekt od Jupitera, a Mesec od svega pomalo. :)
Lokna666 piše:
26 Jan 2022, 17:35
Slika
Evo moja ,ako može, ako ne, Anđela ,slobodno obriši i oprosti! 😊
Evo meni su interesantni ovi teški aspekti Saturna uvijek. Ako neko ima slične da podijeli iskustvo.
Da probamo da učimo, ne mogu da spavam. :) Teški sam amater, ne zamerite. Meni Saturn kvadrira Asc, Mesec i Merkur i osetljiva sam i anksiozna i depresivna. :mrgreen: Koliko sam barem pronašla. Tebi vladara Asc-a i vladara 7. i 12. kuće, plus Venera. Dispozitor je Meseca. Zbog Asc-a i 12. kuće pretpostavljam da si sklona niskom samopouzdanju, povlačenju u sebe, preispitivanju, emotivno zatvorena. Možda potencijalna miskomunikacija sa prijateljima. Teško ti je i da se otvoriš emotivnim partnerima. Saturn kao vladar 9. možda i neke poteškoće prilikom studija ili odlaganja. Generalno aspekt na vladara 7. otežanja sa sklapanjem ugovora, pravnim sporovima, poslovnim partnerima.
A muž? Deluje zanimljivo. Da probamo. 7. kuća počinje u znaku Škorpije. Vladar Mars u 8. kući u konjukciji sa Venerom i Jupiterom u znaku Strelca. Znači i dispozitor vladara Jupiter. Suvladar Pluton u 7. kući u konjukciji sa Suncem i Merkurom opet u znaku Strelca i opet dispozitor Jupiter u 8. kući. Dosta 8 kuće, pa još i Škorpija i Pluton i Mars. Saturn kvadrira Veneru i Jupiter. Dispozitor Saturna je Jupiter u 8. kući. :mrgreen: Muž moguće stranac ili barem neke veze sa inostranstvom. Mladolik, jakih butina i donjeg dela ledja :D , radoznao, sklon filozofiranju o svemu i svačemu, avanturista. Pluton dodatno naglašava dubinu misli. Ili prenaglasava možda. :) Veoma uporan i strastven, skoro opsesivan prema stvarima koje ga interesuju. Rekla bih jako energičan i ekstremno strastven. Strelac, Mars, Jupiter, 8. kuća, baš svega ima. Dosta akcije i principa kako ćemo, lako ćemo jer ipak je Strelac i još Merkur tu. Možda i veoma ljubomoran, ali i zato sam jako privlačan i sklon flertu, pa i u vezi. Brak sa dosta strasti. Ali kako ide u 8. kuću moguć prekid, mada sem toga ne vidim nijedan drugi pokazatelj. I još ovi kvadrati sa Saturnom i da ima šanse za prekid bi mogli to da otežaju ili da ga održe u životu. Barem mislim. :mrgreen: Pre verujem jedna duboka transformacija kroz brak za tebe. Čime bi mogao da se bavi? Da pljačka banke :lol: Akcija, 8. kuća, Pluton. :mrgreen: Strelac je čista duša, ne bi valjda. Ne znam, pa ću pokušati da pogodim. Mars, uniforma, nož, 8. polje, želja za znanjem. Hirurg? Ili nekretnine i finansije, a on veoma agresivan i strastven u poslu sa jako dobrom zaradom. Potencijalni problem u braku preterana opsesija i želja za kontrolom partnera. Vladar 5. u 7. brak iz ljubavi. Zbog kvadrata Marsa sa Saturnom nešto kasniji ulazak u brak. Ili barem neko odlaganje. Upoznavanje na nekom javnom mestu i to samo zbog suvladara opcija.
Tebi je i vladar 5. u Strelcu, a Mesec, ujedno vladar 4., u 9. kući. Uran mislim da može da se gleda u okviru 9. kuće, a u sekstilu je sa Suncem u 7., a koje je vladar 5. Muž će biti donekle sličan dosadašnjim momcima. Jesi li ih upoznavala preko interneta? Long shot, ali dosta "stranog" a sekstil sa Uranom/tehnologije, pa da probam.
I čime se ti baviš, ako nije problem? Samo polje, ne mora precizno. Nekretnine, papiri i finansije, nasledstva, javni posao, dosta kontakta sa ljudima i inostranstvom. Rekla bih da i ti imaš potencijal za dobru zaradu, barem na početku i sredinom karijere.
Biću zadovoljna ako sam pogodila 3 rečenice. :)
Pošalji Odgovor