^Zanimljivo pitanje, ne znam ni koliko je realno da se to vidi iz natalne. Ne znam odgovor, ali da napišem nešto da pokrenem raspravu.

Verovatno pre svega neke planete i znaci koji su otvoreni ka nepoznatom i istraživanju i generalno radoznali i razigrani. Blizanci, Strelac, Škorpija, Vodolija. Mada verujem da se gleda samo 8. kuća i sve u vezi nje. Meni je recimo vladar Mesec u Strelcu sa dispozitorom u Škorpiji. Samo Venera u uklještenom Lavu u 8. kući, pa je slična priča. Venera samo aspekt od Jupitera, a Mesec od svega pomalo.
Lokna666 piše: ↑26 Jan 2022, 17:35

Evo moja ,ako može, ako ne, Anđela ,slobodno obriši i oprosti!

Evo meni su interesantni ovi teški aspekti Saturna uvijek. Ako neko ima slične da podijeli iskustvo.
Da probamo da učimo, ne mogu da spavam.

Teški sam amater, ne zamerite. Meni Saturn kvadrira Asc, Mesec i Merkur i osetljiva sam i anksiozna i depresivna.

Koliko sam barem pronašla. Tebi vladara Asc-a i vladara 7. i 12. kuće, plus Venera. Dispozitor je Meseca. Zbog Asc-a i 12. kuće pretpostavljam da si sklona niskom samopouzdanju, povlačenju u sebe, preispitivanju, emotivno zatvorena. Možda potencijalna miskomunikacija sa prijateljima. Teško ti je i da se otvoriš emotivnim partnerima. Saturn kao vladar 9. možda i neke poteškoće prilikom studija ili odlaganja. Generalno aspekt na vladara 7. otežanja sa sklapanjem ugovora, pravnim sporovima, poslovnim partnerima.
A muž? Deluje zanimljivo. Da probamo. 7. kuća počinje u znaku Škorpije. Vladar Mars u 8. kući u konjukciji sa Venerom i Jupiterom u znaku Strelca. Znači i dispozitor vladara Jupiter. Suvladar Pluton u 7. kući u konjukciji sa Suncem i Merkurom opet u znaku Strelca i opet dispozitor Jupiter u 8. kući. Dosta 8 kuće, pa još i Škorpija i Pluton i Mars. Saturn kvadrira Veneru i Jupiter. Dispozitor Saturna je Jupiter u 8. kući.

Muž moguće stranac ili barem neke veze sa inostranstvom. Mladolik, jakih butina i donjeg dela ledja

, radoznao, sklon filozofiranju o svemu i svačemu, avanturista. Pluton dodatno naglašava dubinu misli. Ili prenaglasava možda.

Veoma uporan i strastven, skoro opsesivan prema stvarima koje ga interesuju. Rekla bih jako energičan i ekstremno strastven. Strelac, Mars, Jupiter, 8. kuća, baš svega ima. Dosta akcije i principa kako ćemo, lako ćemo jer ipak je Strelac i još Merkur tu. Možda i veoma ljubomoran, ali i zato sam jako privlačan i sklon flertu, pa i u vezi. Brak sa dosta strasti. Ali kako ide u 8. kuću moguć prekid, mada sem toga ne vidim nijedan drugi pokazatelj. I još ovi kvadrati sa Saturnom i da ima šanse za prekid bi mogli to da otežaju ili da ga održe u životu. Barem mislim.

Pre verujem jedna duboka transformacija kroz brak za tebe. Čime bi mogao da se bavi? Da pljačka banke

Akcija, 8. kuća, Pluton.

Strelac je čista duša, ne bi valjda. Ne znam, pa ću pokušati da pogodim. Mars, uniforma, nož, 8. polje, želja za znanjem. Hirurg? Ili nekretnine i finansije, a on veoma agresivan i strastven u poslu sa jako dobrom zaradom. Potencijalni problem u braku preterana opsesija i želja za kontrolom partnera. Vladar 5. u 7. brak iz ljubavi. Zbog kvadrata Marsa sa Saturnom nešto kasniji ulazak u brak. Ili barem neko odlaganje. Upoznavanje na nekom javnom mestu i to samo zbog suvladara opcija.
Tebi je i vladar 5. u Strelcu, a Mesec, ujedno vladar 4., u 9. kući. Uran mislim da može da se gleda u okviru 9. kuće, a u sekstilu je sa Suncem u 7., a koje je vladar 5. Muž će biti donekle sličan dosadašnjim momcima. Jesi li ih upoznavala preko interneta? Long shot, ali dosta "stranog" a sekstil sa Uranom/tehnologije, pa da probam.
I čime se ti baviš, ako nije problem? Samo polje, ne mora precizno. Nekretnine, papiri i finansije, nasledstva, javni posao, dosta kontakta sa ljudima i inostranstvom. Rekla bih da i ti imaš potencijal za dobru zaradu, barem na početku i sredinom karijere.
Biću zadovoljna ako sam pogodila 3 rečenice.