Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Luna

Re: Astrologija

Poruka od Luna »

Andjela Kostic piše:
23 Jan 2022, 14:55
Luna piše:
23 Jan 2022, 12:13
Izvinjavam se, ja sam nova, imam pitanje koju ili koje planete u mojoj natalnoj opisuju bracnog partnera?
Ako bi mogla Andjela da mi odgovori ima li sanse u narednom periodu uopste da ga upoznam? 25.11.1989. 09:40h Beograd
Unapred se mnogo zahvaljujem ako dobijem od Vas neku pomoc oko toga
LunaWRIGC13.JPG
Draga Luna, da bi se bilo šta ozbiljnije videlo kako i pišem potrebno je uraditi konsultaciju. Partner se vidi kroz sedmu kuću, vladara sedme kuće i planeta koje se nalaze u sedmoj kući uglavnom. Kada se radi o svakom narednom braku, gleda se svaka naredna neparna kuća (9,11,1 ...) Astrologija ne pokazuje samo sklopljenje zakonske brakove već i bitne veze nekada
U tvom slučaju stoji partner koji će te čuvati i biti ti jako blizak, možda bude čak i popularan čovek. Stoji brak iz ljubavi, čovek će imati nekretninu u kojoj ćete živeti i ovde je sve ok sem što će brak malo zakasniti. za bilo šta više treba raditi detaljno natal jer ovde u sedam postoji i Jupiter na vrhu sedam u opoziciji sa maleficima pa je ovo aspekt "nemanja sreće" u sklapanju brakova

Hvala Vam najlepse od ❤️ Cujemo se
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

niki1980 piše:
23 Jan 2022, 22:27
Screenshot_2022-01-23-22-25-07-628_com.growupapps.photogallery.jpg

Sta znaci kad se ovako preklope objekti u sinastriji?
Ne vidim celu kartu, tačnije ništa ni iz jedne. Potrebne su mi obe cele karte, nikakva preklapanja. Takođe, ne vidim ni orbisni luk. Generalno, Mars i Saturn govore o borbi - unakrsnoj i daju karmičke neprijatelje, ali to naravno nikako ne mora značiti. Mnogo će značiti to kako stoji Mars, kako stoji Saturn drugog partnera....prosto se mora raditi i gledati mnogo detaljnije
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
niki1980

Poruka od niki1980 »

Andjela Kostic piše:
24 Jan 2022, 09:31
niki1980 piše:
23 Jan 2022, 22:27
Screenshot_2022-01-23-22-25-07-628_com.growupapps.photogallery.jpg

Sta znaci kad se ovako preklope objekti u sinastriji?
Ne vidim celu kartu, tačnije ništa ni iz jedne. Potrebne su mi obe cele karte, nikakva preklapanja. Takođe, ne vidim ni orbisni luk. Generalno, Mars i Saturn govore o borbi - unakrsnoj i daju karmičke neprijatelje, ali to naravno nikako ne mora značiti. Mnogo će značiti to kako stoji Mars, kako stoji Saturn drugog partnera....prosto se mora raditi i gledati mnogo detaljnije
Cela karta je gore data, ali evo je ponovo.
A za ovo preklapanje sam pitala inace u astrologiji sta znaci kad su planete partnera na istom stepenu u istom znaku u uporednom horoskopu? Nema veze koje su to planete (ovde su Nesus i Mars). Da li je to konjunkcija? Da li isti stepen pojacava uticaj?
Prilozi
horoscope-synastry-chart23-700__astroseek-4-6-1980_01-00_p_13-10-1987_09-58.jpg
horoscope-synastry-chart23-700__astroseek-4-6-1980_01-00_p_13-10-1987_09-58.jpg (185.65 KiB) Pregledano 1389 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Što je aspekt egzaktniji to se uticaj preklapanja ili samog aspekta dve planete iz dva horoskopa partnera pojačava. Dakle najjače deluju aspekti orbisa 0 pa 1 pa 2 i negde do 3. Nakon orbista 3 stepena ne moraju se ni iskazati, a u zavisnosti od ostalih jačih aspekata koji preuzimaju primat. Moje pitanje za tebe je da li je partner 1980? tačnije da li su ovo podaci oba partnera na slici ili se radi o tome da je podatak 1980 Composite chart?
niki1980

Poruka od niki1980 »

Ja sam 1980, partner je mladji. Krug je uporedni horoskop. Moj je unutra, njego spolja.
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Anđela što bi značila venera kao vladar 7 polja u kvadratu s plutonom kao vladarem asca, a s druge strane u trigonu s marsom koji je također vladar podznaka u škorpiji? Riječ je o muškom horoskopu. Kvadrat između venere i plutona je egzaktan, dakle jak je. Ali me buni što venera pravi super aspekt s jednim vladarem, a s drugim koma.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tihana1611 piše:
26 Jan 2022, 18:59
Anđela što bi značila venera kao vladar 7 polja u kvadratu s plutonom kao vladarem asca, a s druge strane u trigonu s marsom koji je također vladar podznaka u škorpiji? Riječ je o muškom horoskopu. Kvadrat između venere i plutona je egzaktan, dakle jak je. Ali me buni što venera pravi super aspekt s jednim vladarem, a s drugim koma.
Draga Tihana1611,
Pluton jeste prvi vladar Škorpiona ali je daleka, sporotranzitna planeta, najdalja. To govori o osećajima Duše i iskustvima Duše kasnije u životu. Prvo se dešava Mars. Dakle, ovo će biti npr dobra ljubabna priča sa puno kvalitetnog seksa. Pluton ukazuje na razdor, totalni prekid što će, u zavisnosti od čitavog horoskopa moći svašta da znači. Nekada je slika partnera koji se voli, ali koji će ranije otići na Nebo, pre natusa iako će veza biti dobra i možda trajati i 40 godina
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Molim vas sve,
nemojte se lično reklamirati. Uradite to kroz pp, ovo nije komercijalni sajt. Ovde samo učimo i radimo. Dakle, zabranjeno je samoreklamiranje. Ako želite da radite astrologiju za novac to je skroz ok, ali nije za ovaj forum. Hvala na razumevanju.
Takođe vas sve molim ako neko primeti neku reklamu koja mi je promakla da mi odmah piše. Hvala :) Svako ko uhvati tuđu reklamu na forumu dobiće besplatno tumačenje direktno na sajtu, za temu koju god želi.
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Andjela Kostic piše:
01 Feb 2022, 08:23
Tihana1611 piše:
26 Jan 2022, 18:59
Draga Tihana1611,
Pluton jeste prvi vladar Škorpiona ali je daleka, sporotranzitna planeta, najdalja. To govori o osećajima Duše i iskustvima Duše kasnije u životu. Prvo se dešava Mars. Dakle, ovo će biti npr dobra ljubabna priča sa puno kvalitetnog seksa. Pluton ukazuje na razdor, totalni prekid što će, u zavisnosti od čitavog horoskopa moći svašta da znači. Nekada je slika partnera koji se voli, ali koji će ranije otići na Nebo, pre natusa iako će veza biti dobra i možda trajati i 40 godina
Zanimljivo. Čak mi se čini da je to i najrealniji scenarij. Jer postoji veliki zemljani trigon - venera trigon mars trigon saturn. Saturn čuva kroz vrijeme, dakle nebi trebao biti klasični prekid veze/braka. Venera vladarica 7 polja otišla u 10, vrlo blizu MC-a (nebo). Hmmm...zanimljivo. Jesam li dobro povezala? Summa summarum, taj kvadrat između venere i plutona bi simbolizirao i bol natusa zbog gubitka voljene osobe, ako sam dobro povezala?
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Još nešto, hoće li taj aspekt obojati vezu s ljubomorom od strane natusa? Ili ipak ne s obzirom da se radi o dalekoj planeti. :?:
Pošalji Odgovor