Goco,
Astrologija ne proriče sudbinu. Ona daje mogućnosti. Porođena deca znači jedno pa odmah posle godinu ili godinu ipo drugo. Ali to ie samo statistička verovatnoća, to nije čitanje sudbine. Napisala sam ti gde da se fokusiraš. Opis sam dala koliko sam mogla iz osnovnog pregleda larte više ne može. Naime, nije svugde sve determinisano natalom do kraja, kod tebe ima 3 planete u 7 jedna u 9, prosto je teško dati jedan opis, već se to gleda u odnosu na zbivanja i godišnje horoskope pa se uklapa signifikacija planete sa mogućnostima u natalu. Za to je potrebno mnogo više vremena
Draga Anđela, ne znam u kom momentu ste shvatili da sam ja rekla da astrologija proriče sudbinu, jednostavno sam kao i ostale članice postavila pitanje. I sama volim da čitam tekstove vezane za astrologiju i onako laički pogledam svoj natal. S obzirom da mi je ljubav u natalu komplikovana, evo jednog pitanja vezanog za posao, nezaposlena sam, pa da li je tu povoljnija situacija ili ne?
Hvala i pozdrav
Da li se u horoskopu moze odrediti da li je neka zemlja povoljna za zivot ili nije?
Mislim da sam negdje procitala da sve u horoskopu zavisi i od nase volje. Da li postoje neke stvari koje ce se vjerovatno desiti? Mislim aspekti koje ne mozeo da promjenimo?
Goco,
Astrologija ne proriče sudbinu. Ona daje mogućnosti. Porođena deca znači jedno pa odmah posle godinu ili godinu ipo drugo. Ali to ie samo statistička verovatnoća, to nije čitanje sudbine. Napisala sam ti gde da se fokusiraš. Opis sam dala koliko sam mogla iz osnovnog pregleda larte više ne može. Naime, nije svugde sve determinisano natalom do kraja, kod tebe ima 3 planete u 7 jedna u 9, prosto je teško dati jedan opis, već se to gleda u odnosu na zbivanja i godišnje horoskope pa se uklapa signifikacija planete sa mogućnostima u natalu. Za to je potrebno mnogo više vremena
Draga Anđela, ne znam u kom momentu ste shvatili da sam ja rekla da astrologija proriče sudbinu, jednostavno sam kao i ostale članice postavila pitanje. I sama volim da čitam tekstove vezane za astrologiju i onako laički pogledam svoj natal. S obzirom da mi je ljubav u natalu komplikovana, evo jednog pitanja vezanog za posao, nezaposlena sam, pa da li je tu povoljnija situacija ili ne?
Hvala i pozdrav
Draga Goco,
ni u kom slučaju nisam želela da zvučim kao neko ko bilo šta inicira. Ako si tako shvatila izvini. Ipak, ako sam napisala nešto za sudbinu verovatno je pitanje bilo hoću li to i to. što astrologija ne može. Prosto ne znam ali nije ni važno. Kada i kako je povoljna situacija za zaposlenje, zavisi od više prediktivnih tehnika i godišnjeg horoskopa na žalost. Naročito kod tebe to ne mogu videti jer ti je Vodolija na Ascendentu, što znači "očekuj neočekivano" kroz vreme. Ako konkurišeš non stop, ako ideš na intervjue naravno da postoji velika verovatnoća za naglim nalaskom posla. Ako to ne radiš, onda je problem. Imaš i mogućnost pomoći od strane prijatelja
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Da li se u horoskopu moze odrediti da li je neka zemlja povoljna za zivot ili nije?
Mislim da sam negdje procitala da sve u horoskopu zavisi i od nase volje. Da li postoje neke stvari koje ce se vjerovatno desiti? Mislim aspekti koje ne mozeo da promjenimo?
Hvala ti unapred
Naravno da sve može da se odredi po predispozicijama. Ali, uvek će raditi slika natala kao prva. Ti naravno imaš predispozicije za život u inostranstvu i to se u tvom slučaju vidi iz aviona, jer ti je Strelac, znak inostranstva na vrhu četvrte natalne kuće. Međutim, ovde će situacija biti jako komplikovana prvih nekoliko godina. naime, prvo, teško ćeš otići u inostranstvo, na veliko napinjanje i zarađuivati sve što ćeš tog meseca već morati da potrošiš, ali ni jednog momenta nećeš biti razočarana. Može ti pomoći starija ženska osoba u tome, statusna i prijatelj, možda majka ili majčina prijateljica. kasnije, kako vreme prolazi biće sve bolje i bolje. Ne sumnjam da ćeš otići u Austriju prvo ili neku blisku zemlju (dolazi u obzir i Francuska i Italija npr) ali ćeš kasnije možda završiti u Americi ili na drugom kontinentu...
Cao Andjela. Ja opet postavljam pitanje, ali desilo se to da gazdarica u kom smo stanu trenutno prodaje stan sto nas je bas potreslo, obzirom na dvoje male dece, seljakanje u trenutnoj situaciji. Ovde nam je super. Razmisljala smo o kupovini ovog stana, mada realno finansijski smo nikakvi, islo bi preko kredita. Pa cisto da me uputis, da mi das crveno ili zeleno svetlo, sta raditi, da li je povoljan trenutak. To bi sve islo preko muza. Pa evo i njegovi i moji podaci
On 11.11.1986 16:50h Beograd
Ja 26 04.1987 14:50h Priboj
Hvala puno :*
Draga, toliko je složeno to što me pitaš da je za to potrebno da radim najmanje 4 sata na žalost. Želim vam svaku sreću...
Hvala ti unapred
Naravno da sve može da se odredi po predispozicijama. Ali, uvek će raditi slika natala kao prva. Ti naravno imaš predispozicije za život u inostranstvu i to se u tvom slučaju vidi iz aviona, jer ti je Strelac, znak inostranstva na vrhu četvrte natalne kuće. Međutim, ovde će situacija biti jako komplikovana prvih nekoliko godina. naime, prvo, teško ćeš otići u inostranstvo, na veliko napinjanje i zarađuivati sve što ćeš tog meseca već morati da potrošiš, ali ni jednog momenta nećeš biti razočarana. Može ti pomoći starija ženska osoba u tome, statusna i prijatelj, možda majka ili majčina prijateljica. kasnije, kako vreme prolazi biće sve bolje i bolje. Ne sumnjam da ćeš otići u Austriju prvo ili neku blisku zemlju (dolazi u obzir i Francuska i Italija npr) ali ćeš kasnije možda završiti u Americi ili na drugom kontinentu...
hvala Anadjela. Stvarno bih voljela da odem u Austriju. Istina je da tesko odlazim. Vec godinama pokusavam ali nikako da uspijem da odem. Nadam se da cu uskoro otici. Da li se moze vidjeti nekim tehnikama kada bi to moglo biti?
jelena,
naravno da se može videti pozitivniji period ali za to je potrebno najmanje tri prediktivne tehnike, ako ne i više, zavisi od horoskopa do horoskopa i toga šta sve zahteva isti. Ipak, vide se predispozicije i onda se obraća pažnja na konkretnu godinu, ako je želja osobi da ode što pre, pa se utvrđuju bolji i lošiji periodi. Takođe se utvrđuje najbolji način za najbrži odlazak. To je ozbiljna konsultacija i mora se odraditi baš ozbiljno
Draga Andjela,
15.04.1986 7:40 ujutru Vrsac, interesuje me pitanje braka i osoba sa kojom cu uci u brak.
Hvala
Draga Marijana,
situacija tvog ljubavnog života jako je komplikovana da bi se dao opis partnera. To je zato što u startu, ti imaš jako lošu procenu. Pa tek kad ispraviš procenu, kad se fokusiraš a pritom ti se trebaju dati ozbiljne smernice koje se rade samo kroz konsultacije, postoji za tebe najmanje 3 opcije. Prva je po meni najbolja, ali i treća opcija može biti dobra ako ne biraš kroz prizmu romantike, nego realno. Vrh tvoje sedme kuće stoji u znaku Strelca gde je Jupiter izuzetno moćan, u Ribama, te može biti opis izuzetno produhovljenog partnera. Međutim, ovaj bi mogao želeti samo da bude u svom svetu, bez trunke potrebe za materijalizmom što može biti veliki problem, jer onda je brak više kao studentski depadans a ne kao ozbiljna obaveza. S druge strane, treća varijanta iz istog pokazatelja tera na duševno veliko razočaranje...ovde se mora sve detaljno raditi da se utvrdi srž problema, jer on postoji i dok se ne reši te ne utvrde najbolji mogući periodi za ljubav, biće komplikovano...ipak, ima naznake da ćeš na kraju dobiti stabilnu ljubav (Venera je u Biku) što će itekako zavisiti od toga sa kojom si osobom