Škola Astrologije

astrologija i sa njom povezane teme
Lokna666

Re: Škola Astrologije

Poruka od Lokna666 »

E ovako. Odlično si ovo odradila odmah da te pohvalim. Ne znam da li je išta netačno. Bravooo. :lol:
Sada kako ovo pročitah, interesantno mi je da u opisu partnera sam i ja sama po osobinama. 😅
Ja sam apsolvent Medicine, tako da ovo odlaganje i teškoće tokom studiranja su date i same od sebe. A to povlači sa sobom i kasniji brak,jer dok ne završim nema udaje haha. A ko zna, moguće onda i da bude kolega muž,ako bude hirurg🤣🙏 A solidnu zaradu i očekujem kao Dr.
E sada što se tiče dosadašnjih partnera, nije ih bilo mnogo jer su duge veze. Ali nisu bili iz mog mjesta, mada nisu ni daleko. Kontakt jeste počinjao preko interneta, iako smo se viđali usput ranije. Fizički su bili slični svi, svijetli, visoki i jakih butina, sportisti i podsjećaju svi na Irce :lol:
Jako teški,dominantni i voljeli 'šarati'. A jedan je čak bio uniforma, ali policijska,drugi zdravstvo, a treći bankar :twisted:
TorrGeni

Poruka od TorrGeni »

E pa super. 8-) :lol: Ne znam da gledam zanimanja. Mada sam primetila da ti i 2. i 6. kuća idu u 7. Kao javni posao, dosta kontakta sa ljudima. Ljudi te znaju. Lekar se uklapa u opis. Ali i 2. i 6. isto vuku na Strelca. Polje zarade i posla. Mesec u 9. ok, Jarac i Saturn i ide u 11.kuću. Ali Ribe i opet dispozitor Jupiter, a suvladar u 9. kući. Vladar 12. isto tako. I bukvalno sve ide u 8. Možda i da ne želiš da ideš i da ti je srce ovde i da si vezana za prijatelje odlučiš naglo da odeš jer ima i Urana, barem zbog novca, ako ne i partnera. Ili nekog gubitka? :mrgreen: 8. kuća, simbolika Škorpije u kombinaciji sa Strelcem. Norveška?? Nemačka je valjda Ovan, a Devica Švajcarska. I tebe zanima hirurgija? Dosta Strelca i Škorpije i 8 kuće. Trebalo bi da budeš dobra u poslu. Saturn je na MC-u, neka otežanja možda ali mislim da ćeš važiti za dobrog stručnjaka. :mrgreen: Inače koleginica ovde i kažu da medicinari obavezno imaju izražen Saturn i napadnut Mesec na neki način. Zato valjda lečimo druge. Nije ni nama lako. :lol:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

BRAVO DEVOJKE :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

Hvala Anđela, divno je što imamo ovakav sajt da možemo evo da pomažemo i diskutujemo jedni sa drugima.😊
Torr
Baš sam skoro i ja proučavala kod sebe to oko mjesta boravka, i više pozicija i ukazuje a i jeste tako,da sam baš vezana za svoj grad i svoje. Ali dosta stvari upućuje da ću ipak otići. I ostavljam tu mogućnost svakako,samo se nadam da će lijep razlog odlaska biti ako do toga dođe. :mrgreen: Ne BiH baš u hladne i kišovite zemlje, to nimalo ne volim, baš sam zimomorna, za sunca sam 😂

A što se tiče otežanja zbog 10 u jarcu, nadam se da ih neće biti jer se dovoljno mučim i zbog vrha 9 u jarcu. SADE SATI su mi nastupili već na 2 godini faxa i traju i dalje, i nastavlja mi se na njih Saturnov povratak (odahnuti ne mogu). Mogu reći da mi je baš otežao Saturn od tada sve, i nadam se da će povratak što blaže proći.

Evo vidiš kako nađe svoj svoga🤗 kako pomognemo sebi tako ćemo i drugima. :lol:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Da, slažem se, baš ti je teško, ali sve to prođe te Duša nauči kako da se izbori dok traje. Svako iskustvo na Zemlji bitno je za Dušu. Drži se, super ste stvarno sam se oduševila :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Malla malla

Poruka od Malla malla »

Ako moze neko da mi objasni oko dece. Četri različite osobe su mi rekle da cu najverovatnije imati dvoje dece istog pola. Imam dvoje dece ali su suprotnog pola. Kako zakljucuju oko pola. Unapred se zahvaljujem na odgovoru ako neko odgovori
Prilozi
Screenshot_20220203_131652.jpg
Screenshot_20220203_131652.jpg (186.67 KiB) Pregledano 2319 puta
TorrGeni

Poruka od TorrGeni »

Hvala Vam Anđela. :)

Lokna, nađe svoj svoga izgleda. :) Meni su Sade Sati krenuli sa faksom i završili se pretprošle godine krajem marta. Sad malo odmaram i sledeće godine Saturnov povratak. "Odmaram", spomenula sam usput svoje postavke i psihičko stanje. Tako da ipak računam nagradu od strogog učitelja Saturna sledeće godine, red je konačno. :lol: A pošto imaš dosta Strelca u karti našla sam da je Španija u tom znaku. Tako da ko zna. Ako ne tamo da radiš, barem za neku vikendicu na Sredozemnom moru će biti. Može i okean s druge strane, da biraš. :mrgreen: Mada stvarno i vladar i suvladar 7. polja u znaku Strelca, vladar u konjukciji sa Jupiterom u Strelcu. Ne znam koliko pokazatelja mora da bude prisutno da bi sa sigurnošću rekli da je muž baš stranac, ali deluje kao da bi mogao biti. Previše simbolike ima. :mrgreen: Možda bude Norvežanin, a zajedno odete u Španiju. Ili baš Španac. :D Ne znam otkud momci kao Irci, to je zanimljivo. :D
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

Isti nam je onda Saturn, u ribama. Nije lak psihički 😁 Nagrada ti stiže sigurno. Mene bi tek mogao da sačeka bez nagrade, ali uzdam se u ovoliko Strijelca u natalu da ću da pregrmim.
E baš dosta postavki ukazuje na stranca, znaš ono nekome par aspekata ukaže na ili upoznavanje ili neko ko se vratio iz inostranstva i slično ali meni baš dosta pokazatelja pravog stranca. Mada ja to ne BiH nešto ni voljela ,jer sam tradicija, Mjesec u jarcu i Saturn na Asc. Podznak Bik pa promjene teško generalno prihvatam, ali vidjećemo.
E pa svijetli su vjerovatno zbog 5 kuće u Lavu, Vladar Sunce u Strijelcu, pa sve ukazuje na svijetle osobe ,i krupne u mom slučaju :mrgreen:
Mada u 7 mi je Pluton pa možda muž ipak bude tamniji, a i Mars kvadrat Saturn takođe crni momci. 🤔🤗
TorrGeni

Poruka od TorrGeni »

Da da, u Ribama. Ako neko bude bio zainteresovan da vidi kartu depresije i anksioznosti i paničnih napada tu sam. Nije samodijagnostikovanje u pitanju, imam i pečat. :mrgreen: Nije samo jedna planeta i znak u pitanju normalno, možda bude zanimljivo za vežbanje nekome.
Kad bih morala da se kladim rekla bih stranac. A to što ne voliš promene nije ni bitno. :mrgreen: :lol: Sve u 8. kući plus još i Pluton u 7. kući. Možda te muž promeni za 180. Sve vodi na neku duboku transformaciju. A za izgled ja ne znam da gledam. Pohvatala sam neke stvari usput, ali ništa značajno. Super si opisala, ima smisla za momke. Ali ja čim neko kaže Irska odmah zamislim riđu kosu i pegice. :lol: Nisu mi misli dublje od toga otišle. :mrgreen: Inače obožavam njihov naglasak i generalno ridjokose i pegice i meni dosta. I sad razmišljam da li je moguće da je čak trojicu riđokosih našla i kako se uopšte vide pegice u natalu? :mrgreen: :lol: Dosta planeta baš kod tebe. Visok, vitke gradje, moguće i atletske i to vrlo moguće :D , istih ili stariji par godina najviše, mladolik za svoje godine, smeđ do crn, oči prodornog pogleda, ako to inače registruješ kod ljudi magnetična aura, privlači ljude ka sebi, moguće dobro građene noge i donji deo leđa. I Merkur i Mars u Strelcu. Direktan maksimalno, što na um to na drum. Ali ne bez takta, već prosto iskreno i opušteno. Što bi gubili vreme. :D Rekla bih da se oblači sportski ili barem ležernije. Venera sa Jupiterom u Strelcu u 8. kući. Možda čak bude i eksperimentisao sa stilovima, čisto iz avanturizma. Ili neko preterivanje, Jupiter Venera kontakt. Recimo "preterivanje" u smislu nosi sve crno. 8. kuća. Moja neka logika, vrlo moguće lupam. :) Ali svakako oku prijatan. Ne bi se oblačio kao detlić, 8. kuća, pre uvek decentno da ne bode oči čim uđe u prostoriju, ne deluje kao show off (sviđa mi se ovaj izraz, ne znam nijedan na srpskom koji u tako malo slova prenese istu suštinu; barem ne u 2 noću :lol: ). Škorpija kažu često i tamne oči, meni je vladar Asc-a tu i jesu crne recimo, ali opet većini kod nas jesu svakako. Čista statistika. Jedino priroda pogleda se čini mi se provlači svuda. Meni se više puta desilo da mi kažu "da im gledam kroz dušu", a za sve "škorpijaste" glumce i pevače, i ne znam ni ja koga sve ne, sam imala isti utisak. Možda je i autosugestija. :mrgreen: Nisam znala odakle im to, pa možda i malo previše stretch-a da bih uklopila. Jesi li i ti slično tumačila? Šta bi dodala, oduzela? :mrgreen: I izvinjavam se ako sam preterala sa smajlijima. Volim da ih koristim. A bogami i za količinu teksta, nikad od mene Spartanac. :D

niki1980, u životu ne bih pogodila da je Amerikanac. Moraću da probam narednih dana da tumačim, ne vredi. Biće post duplo duži, tek se zagrevam. :)
TorrGeni

Poruka od TorrGeni »

Ništa od spavanja i dalje.
Lokna666. Odnos u braku. Da probam. Pročitala sam baš ovde da se Pluton kao sporija planeta gleda za kasniji razvoj. Znači prvo Mars. A Mars kao vladar 7. otišao u 8. kuću u konjukciju sa Venerom i Jupiterom gde su sve 3. planete kvadrirane od Saturna. On je u znaku Riba i gradi sekstil na Asc i Mesec. Marsa u Strelcu ja vidim baš kao mladog ratnika na konju koji juri sam na celu vojsku. :mrgreen: :lol: Ne znam odakle mi to. Dosta energije, fokusa, poletnosti, optimizma kada se usredsredi na nešto. Strelac kao idealista i filozof i pun nekih svojih teorija, ali ovde i spreman da direktno i bez oklevanja radi za njih. Jupiter tu, znači sve pojačava. Ali 8. kuća, pa još ovaj Saturn. Onda možda više negativna simbolika ovih osobina. Recimo Ikarova krila. :mrgreen: Previše fokusiran na svoje ciljeve i ideje, stavove, tvrdoglav, nerealan u očekivanjima, ne popušta ni za živu glavu. :mrgreen: Imaš stelijume i u 7. i u 8. kući. Gde je stelijum tu je fokus trebalo bi. Možda će se on nakon početnog poleta i ulaska u brak ispostaviti kao težak čovek i tu ćeš morati prosto da usredsrediš svoju energiju. E sad, da li ćeš ti toliko pasti na kolena od strasti da to nećeš videti ili će ga neke okolnosti naterati na drugačije ponašanje ne znam. Sećam se i tvog numerološkog koda 966, karma kroz porodicu. Ovde plus naglašena transformacija kroz kontakt 7. i 8. kuće. Ali Pluton je baš lep. :D Sunce i Merkur u Strelcu, dosta opuštene energije, plus Pluton za dubinu i ozbiljnost. Neki istraživač, ja bih rekla hirurg pre svega ili prosto teži moći i ugledu. Ništa mi nije jasno. :mrgreen: Možda par prvih godina braka bude ipak bilo teško, ti se budeš osećala neprijatno jer će zahtevati previše prilagođavanja od tebe, ali kada to prevaziđete ispuni pozitivnu simboliku ovih postavki. Mada kvadrat na Veneru, mislim da se to tumači kao moguće gašenje emocija. Razvod ja ne vidim. Barem ne one osnovne pokazatelje što bodu oči na prvu. I to je nešto. :mrgreen: Imaš i Uran sekstil i na Pluton i na Sunce. Možda se i on iznenada promeni na bolje ili vaša situacija iz nekog spoljneg razloga. Mislim da od tebe zavisi da li ćeš možda staviti tačku tad ili ipak nastaviti priču. Mada desna polovina natala sve planete skoro, vatreno Sunce, Asc zemlja. I još Mo Cap. 50/50 šanse. :D Ući ćeš iz emocije u brak, ali ako izađeš to će biti mozgom jer tako treba. Ili istim tim mozgom odlučiš da ostaneš možda zbog sigurnosti, eventualno statusa. Pluton sekstil MC. Ali opet ako se gleda početak kuće znak Škorpije, nastavak u Strelca. Znak koji opisuje početak i kasniji razvoj odnosa u braku. Strelac sa Jupiterom u 8. kući opet slična priča kao sa Marsom. :?: Možda je suština braka ipak prebojena 8. kućom i sam vaš odnos, a da spolja kao par izgledate obrazovano, produhovljeno, uspešno, kao i muž sam. Evo još :?: :lol: Mislim da sam se baš nalupala sad. :)
Pošalji Odgovor