Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

saten piše:
08 Feb 2022, 07:40
@Andjela, vrlo je moguce secam se i ja da sam u nekoj od tema pitala, i da mi je neko odgovorio, mozda si bas i ti. :) Vreme rodjenja je 22.50
saten1910WRIGC3.JPG
saten1910WRIGC3.JPG (39.33 KiB) Pregledano 1473 puta
Za polje biznisa vezana je veza između druge i osme kuće, posredna ili neposredna. Kod tebe obe planete stoje u istom znaku radi se o Veneri i Marsu u Strelcu što je dobro za privatni rad sa strancima, inostranim firmama i komunikacijske poslove ali tek kasnije u životu. Naime, Strelac je kod tebe uklješten u trećoj kući te će snagu dati kasnije. Stoga ti je savet da za početak prvo radiš u oblasti gde bi želela da se privatno afirmišeš kasnije
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Iva28n

Poruka od Iva28n »

Pozdrav Andjela,zanima me u kom smeru da nastavim na polju posla jer je stagnacija zadnjih godinu dana,da li sam trenutno
na pravom putu...Mnogo se dvoumim i plašim se da ne napravim pogrešan izbor,negde osećam da sam na prekretnici...28.07.1982.Priboj 08:00.ivana Ivanovic
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Iva28nWRIGC1.JPG
Iva28nWRIGC1.JPG (38.98 KiB) Pregledano 1513 puta
Pozdrav Andjela,zanima me u kom smeru da nastavim na polju posla jer je stagnacija zadnjih godinu dana,da li sam trenutno
na pravom putu...Mnogo se dvoumim i plašim se da ne napravim pogrešan izbor,negde osećam da sam na prekretnici...28.07.1982.Priboj 08:00.ivana Ivanovic
[/quote]

Draga Ivana,
pogrešan potez u poslu ne možeš napraviti obzirom na broj godina :). Naime, prva trećina karijere ti je zaista bila preteška ali si svašta naučila, probila si se na neki način, naročito u oblasti tj ako si radila poslove vezane za ljudstvo ili administrativne poslove. Sredina karijere nosi nagli preokret, posao sa rokovima i na bolje jedno vreme. Od sredine karijere kreću promenljive okolnosti i manje pozitivno vreme za karijeru ali opet, to će zavisiti od godišnjih pregleda u tvom slučaju
Iva28n

Poruka od Iva28n »

Hvala puno🥰
DacaP

Poruka od DacaP »

Poštovana, u kom pravcu će mi ići karijera. Osećam da sam na nekoj prekretnici. Rodjenje 25.11.1981. u 01:20, Uzice.
angry

Poruka od angry »

Pozdrav Andjela!
Zelim da promenim posao nakon porodiljskog, vec drugi put sam u toj situaciji. I posle 2 posla i toliko godina, svaki put se osecam kao pocetnik. Imam i ideju da krenem na edukaciju i zapocnem sama svoj posao ili se zaposlim u toj bransi.
To su zelje, a kakve su mogucnosti? U kom smeru bi trebalo da idem?
07.05.1988. Paracin, 16:12h
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

angry piše:
25 Feb 2022, 00:27
Pozdrav Andjela!
Zelim da promenim posao nakon porodiljskog, vec drugi put sam u toj situaciji. I posle 2 posla i toliko godina, svaki put se osecam kao pocetnik. Imam i ideju da krenem na edukaciju i zapocnem sama svoj posao ili se zaposlim u toj bransi.
To su zelje, a kakve su mogucnosti? U kom smeru bi trebalo da idem?
07.05.1988. Paracin, 16:12h
angryWRIGC2.JPG
angryWRIGC2.JPG (41.48 KiB) Pregledano 1494 puta
Draga, uvek se bira posao koji je isplatljiviji ekonomski sem ako se radi o nekom poslu koji se baš voli! :) to je pravilo. U tvom slučaju polje sticanje imovine vrlo je transformativno i normalno je da postoje promene u poslovima. Tvoj je zadatak da ih prihvataš sa žarom i optimizmom, idi na obuku za sopstveni posao ali se zaposli u banci da iskoristiš vreme i primaš platu, ako može oba super. Ako ne može oba, biraš ono što će ti doneti veći novac.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

DacaP piše:
19 Feb 2022, 10:31
Poštovana, u kom pravcu će mi ići karijera. Osećam da sam na nekoj prekretnici. Rodjenje 25.11.1981. u 01:20, Uzice.
DacaPWRIGC3.JPG
DacaPWRIGC3.JPG (39.49 KiB) Pregledano 1493 puta
Draga,
na kakvoj god da si prekretnici trentuno (što ne mogu znati niti videti samo iz baze natala, treba raditi godišnji) tvoja će karijera ići uzlazno, sa blagim zastojima tokom vremena. Samo napred!
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

Draga Anđela, imala BiH pitanje ako nađeš vremena za odgovor.
Naime, u 8 kući su mi Mars, Venera i Jupiter u međusobnoj konjukciji, međutim priču kvari Saturn koji kvadrira svaku od tih planeta. Jupiter je i vladar 8 polja ujedno. Saturn je u Ribama, a ostale planete u Strijelcu. Pa me interesuje da li je on jači tu i u kojoj mjeri ili na koji način može da 'poništi, spriječi, umanji' ove pozicije, koje nisu loše obrizom da je 8 kuća, da nije Saturn umiješan.
Znam da je Mars kvadrat Saturn i Jupiter kvadrat Saturn baš težak, osjetim ga konstantno na svim bitnim poljima života jer su mi i 9 i 10 kuća u Jarcu. A bitna mi je karijera, a i da 'imam' obrizom da mi je Asc Bik😊
Nadam se da si me shvatila, oprosti, kriv je Merkur u Strijelcu, ne može prosto nego komplikovano 😂
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lokna666 piše:
22 Mar 2022, 12:43
Draga Anđela, imala BiH pitanje ako nađeš vremena za odgovor.
Naime, u 8 kući su mi Mars, Venera i Jupiter u međusobnoj konjukciji, međutim priču kvari Saturn koji kvadrira svaku od tih planeta. Jupiter je i vladar 8 polja ujedno. Saturn je u Ribama, a ostale planete u Strijelcu. Pa me interesuje da li je on jači tu i u kojoj mjeri ili na koji način može da 'poništi, spriječi, umanji' ove pozicije, koje nisu loše obrizom da je 8 kuća, da nije Saturn umiješan.
Znam da je Mars kvadrat Saturn i Jupiter kvadrat Saturn baš težak, osjetim ga konstantno na svim bitnim poljima života jer su mi i 9 i 10 kuća u Jarcu. A bitna mi je karijera, a i da 'imam' obrizom da mi je Asc Bik😊
Nadam se da si me shvatila, oprosti, kriv je Merkur u Strijelcu, ne može prosto nego komplikovano 😂
lokna666WRIGC3.JPG
lokna666WRIGC3.JPG (37.4 KiB) Pregledano 1458 puta
Dušo, u tvom slučaju postoje dva stelijuma u dve kuće a u istom znaku. To je priča sama za sebe o kojo se može tek pisati. Kad su planete u međusobnom aspektu bilo kojem obavezno treba gledati i orbisne lukove a ne samo prirodu aspekta. Naime, ti definitivno imaš kvadrat Saturna i Jupitera orbisa 3 stepena a trojka je obično vezana za informacije, kraća putovanja i sl...stoga bi ovo bilo nešto napeto vezano za informacije ali idemo redom...
Jupiter je definitivno vladar stelijuma i u sedmoj i u osmoj kući. Saturn kvadrira Jupitera i otežava mu napredak u domenu njegovog polja delovanja a to su polja kojima vlada u ovom slučaju 8 i 12. Dakle, da probaš da odeš u daaleko inostranstvo imala bi teškoće i to samo pod pretpostavkom da je na nebu u tom periodu Jupiter ugrožen od Saturna ili da se prate, da je neki tip konjunkcije. U suprotnom, zato što si u Biku Ascendentalno, neće delovati. Dakle, to što je Jupiter ugrožen od Saturna priča je i mogućnosti tehničkih problema a kakvih? Osma kuća ima Marsa u konjunkciji sa Venerom što je takođe bitno pored njihove šire konjunkcije sa Jupiterom. Saturn će zato, samo posredno preko Jupitera delovati na Veneru i na Marsa, ali SAMO posredno. To znači: ako ulaziš u tajne ljubavne veze zbog seksa ili kombinacija ili avanturističke, imaćeš probleme, teškoće, ugrozićeš sopstveni život (ovim se aktivira kuća tehničkih problema) a naročito tanje veze preko posla (uklješteni znak u šestoj kući) te dogovora o novcu koji ti ne pripada - malverzacije na poslu iz konteksta da si ti Venera. Za Mars važi slično. Mars vlada poljem partnerskog odnosa. Vladar 7 u 8 omdah nam je signal za drugi brak ili drugu vezu jer je prvi porozan. Tvoj horoskop treba detaljno da se radi ali recimo da se ovako gleda...
Pošalji Odgovor