Uopste se ne snalazim gde i kako postaviti pitanje.
Zanima me da li ce se nesto konkretno desiti po pitanju ljubavi,veze sa odredjenim momkom. Ja 24.07.1983. on 29.11.1982. Hvala puno
Odabir udaje je samo tvoja stvar. U astrologiji postoje godine mogućnosti i to je to. Recimo, meni je rečeno da ću ući u brak sa 29(neiskusni astrolog) i zaista oko moje 29. godine bila je mogućnost al je moj odabir je bio ispravan, da se ne udam za tog čoveka. Takođe, da sam sedela kod kuće, bez posla ili neke orijentacije u životu, gojila se i gledala serije, verovatno se ni to ne bi desilo. Astrologija je dakle samo statistička mogućnost prema najvećoj verovatnoći daleko od proricanja sudbine a to kada ćeš se udati bilo bi upravo proricanje sudbine što zaista astrologija ne može:(Anasavić piše: ↑28 Feb 2022, 14:53Andjela Kostic piše: ↑28 Feb 2022, 13:32Draga moja,Anasavić piše: ↑24 Feb 2022, 11:12Draga Anđela ne razumijem se baš u astrologiju pa bi volila ako bi mi mogla odgovorit nešto o 7 kući to jest mužu di bi ga mogla na primjer upoznat i kada i dali uopće imam pozicije za brak? https://imgur.com/a/BcEVwgi
u tvom slučaju je muž prikazan Merkurom u Vodoliji u konjunkciji sa Neptunom. Vrlo inspirativan ali čudan partner. može se baviti glumom, muzikom ali može biti i nuklearni fizičar ili "prodavac magle" ili ti osoba koja se bavi nekakvim koučingom. Uglavnom, ništa običnoStoji brak kasnije, kada ga budeš upoznala nećeš ga ni primetiti. Tek kasnije dolazi do preokreta. Inače, mislim da će ti doći vezano za spoj lepog i korisnog ili sa posla. Ako si oko19. te godine bila jako zaljubljena a oko 22. godine se selila ili imala isto neke emotivne doživljaje, onda bi mogla očekivati kasniji brak. Ljubavna dešavanja moguća su i u peirodu od 35. do 39. godine života što opet može biti vezano za druge životne teme a ne samu udaju. Inače, ovde su ljubavna dešavanja vrlo intenzivna u periodu od 19. do 23. godine života
Hvala vam puno na odgovoru ako bi mi mogli reć samo
Dali je moguće da uđem u brak sa 23 ili baš godinu kad bi se to moglo desiti?![]()
Draga, za ovakav odgovor zaista mi je potrebno da pričamo duže, usmeno, nikako ovako da se dopisujemo. Ti ideš u sitnice ali pre osnovnih činjenica, ali uopšte nisi loša, naprotiv. Uvek se prvo gleda sedma kuća, njen vladar, dispozitor te planete u sedam. Kreni tako. Priča se tu otvara sasvim dovoljno u bazi, a dalja nadgradnja ne može bar astrološki biti tolika da ide i preko sistema derivatnih kuća i preko drugih stvari. Gledaš osnovu: Merkur, gde je, šta radi, koje aspekte gradi. Onda Sunce, gde je, šta radi i koje aspekte gradi. Mnogo podataka naravno da zbunjuje. Separativni aspekti su bitni ali ne u bazi sagledavanja. Separacija znači odvajanje ali može biti aspekt i koji je bio vezan za prethodni život a sada deluje samo uopšteno. Jest bitniji aplikacioni aspekt ali opet, zavisi i od orbisnih lukova. U ovom slučaju obzirom na broj godina to je mogla već biti neka bitna veza a ne brak kako sam gore i napisala....ipak, ovo je promenljivo polje i traži ozbiljnu analizu. Uopšteno je: druga bitna veza ili drugi brak sa uspehom i to je to. To kako ćeš se ti postaviti to je opet samo stvar osobe na koju naletiš i vašeg odnosa. Uklješteni znak pokazuje da mu nećeš moći baš sve da kažeš ali to može značiti i dobro slaganje a ne odmah da ćeš biti manja od makova zrna te da će gušiti tvoju ličnost.Feniks piše: ↑28 Feb 2022, 18:53Da,draga Andjela,ovo je moj natal. Ja nisam vec dugi niz godina u vezi,niti imam sada nekog. A,ja sam sve to gledala da je to neko ko ce biti razveden,a ne da cu se ja razvesti. Kako se onda tumaci ta razlika? Kod mene ce onda to sve biti na brzaka,jer vec sada imam 34god.,pa dok taj neko se pojavi... Za ovog prvog ne znam sta bih rekla,nekako se trudim da dobijem mogucnost da dobro upoznam tu osobu pre nego sto stupim u vezu bar iz razloga jer tezim stabilnom muskarcu i zato sam sama. Nekako nisam uzimala u obzir Me90Pl zbog separacije i mislila sam da je veci orbis. Ali,zar se ne bi tumacio Jupiter i sa Ur i sa Sa pored aspekta koji ima sa Merkurom? Ja sam to tako gledala,tj.povezivala. Uf,a ja sam se sve vreme tumacenja prebacila na drugog muza,valjda intuitivnoAndjela Kostic piše: ↑28 Feb 2022, 13:08Draga Feniks,Feniks piše: ↑27 Feb 2022, 20:53Zdravo Andjela. Amater sam u astrologiji,ucim,ali se zapetljam kod svog natala zbog pristrasnosti. Ono sto me muci je bracni partner. Dugo sam sama,a ove godine u solaru se jasno vidi ulazak u vezu. Taman sam se ponadala da cu se i zaljubiti jer mi tranzitni Ju gazi Ve koja je vladar 5,6,10p.,a zapravo sam dobila posao u struci,tj. dva posla koja se preplicu u struci,tako da fakticki radim dva posla. Predstavu nemam odakle ce doci taj neko. Nekako sam izgubila svaku nadu,jer mi se retko ko dopadne. Po progresijama,ako sam dobro videla,brak mi sledi negde 2024. Probala sam sama da dodjem do opisa tog muskarca koji ce doci,ali se zapetljam,pogotovo kada je njegova profesija u pitanju,gledajuci derivatna polja. Cas nadjem nekog umetnika u karti,npr.glumac,cas neki sportista,pa onda ne znam ni ja kako dosla sam do decijeg i estetskog hirurga,pa do IT strucnjaka,a na kraju cu dobiti nekog prosecnog i dosadnog sa kim bih vodila rat. Deluje mi i da bi bio razveden,samo ne znam da li bi imao dete ili ne. Je l mi mozes pomoci cime bi se bavio muz,kakav bi bio fizicki,karakterno? Nesto sto bi bilo specificno u vezi njega. Hvala.
https://ibb.co/gjK0fjz
nadam se da je ovo slika tvoje natalne karte. Nemoj se zapetljavati jer su stvari vrlo jednostavne. Tvoje je polje braka promenljivo i gotovo sigurno daje prvi razlaz neke bitne veze sa čovekom sa kojim živiš ili prosto razvod. Ali to uopšte tako biti ne mora i sama to znaš. Kako je Merkur esencijalni signifikator tvog partnera aflikovan Plutonom iz 11 i aspektovan Jupiterom jasno je da ti iz prvog braka ili prve bitne veze stoji partner koji je nestabilan (sam Merkur nalazi se u znaku Vodolije), malko na svoju ruku, pa šta god radila on će ti praviti u toj vašoj vezi destabilizaciju. Čovek je tvojih godina, verovatno vrlo inteligentan, upoznaćete se na poslu ili preko posla (ali kvadrat Pluton iz 11) sem što ćeš se ti zaljubiti tvoji ga priajtelji neće voleti. To ti je generalni opis tog prvog. Pričljiv, šarmantan, snalažljiv. Međutim, druga priča za kasnije daleko je bolja. Partner je prikazan Suncem te je ovo neki statusni lik, neku godinu stariji od tebe, ugledan te će ovde u braku jedini problem biti što će se sakrivati neke reči, odnosno što nećeš moći da mu kažeš baš sve (uklješteni znak Device) niti ćeš mu pričati sve tvoje poslove koje imaš na dnevnom nivou...Opis njega je: odičan, stabilan i autoritativan i otud uklještena Devica, nećeš moći tu puno da vrdaš![]()
Bas iz razloga jer mi je So na 'mocnom' stepenu. Ja sam sve to pobrkala. Verovatno onda neki rad za kompjuterom. Mada,posao mi je takav da 99% sam okruzena zenama. Ne razumem na sta mislis kada kazes da mu necu pricati sve svoje poslove na dnevnom nivou? Jel zbog toga sto ga necu zanimati? Vidim ja da cu biti manja od makovog zrna u oba braka i da cu se sita ispricati sa zidovima
Cime bi se bavili obojica? Pretpostavljam nesto vezano za tehniku,kompjutere ako je tako jednostavno kao sto kazes.
Draga moja,Anasavić piše: ↑28 Feb 2022, 19:28Ja se ispričavam postavila sam krivu natalu kartu draga Andela volila bi da mi kažeš kada ću se udat i kakav će mi bit mužhttps://imgur.com/a/oaxyKD8
Na žalost draga, pitanje nije pogrešno ali mi to ovde ne radimo. Za tako što potrebno je uraditi detaljni uporedni horoskop obe osobe sa sve vremenima rođenja pored datuma i mestima rođenja za oba partnera pa je to opet samo pretpostavka šta bi moglo biti a ne realan ishod. Astrologija ne može znati šta će se dešavati između vas dvoje, može samo da da najveću statističku verovatnoću
Draga, napisah ti na drugoj temi...pritom, zakačila si neku sliku uliceAnasavić piše: ↑28 Feb 2022, 18:08Dobro veče Andela bila bih ti zahvalna ako bi mi mogla reći nešto o mojoj 7 kući kada ću upoznat muža i kada ću se udati kakav će on bit?
https://i.imgur.com/7KkjsHs.jpeg
napisah ti na drugoj temi. Odlično si se snašla ali na žalost nemam odgovor za tebe, bar ne takav kakav očekuješ. Pogledaj drugu temu
Hvala na odgovoru svakakoAndjela Kostic piše: ↑28 Feb 2022, 13:33
Draga, na ovom forumu za to zaista nemam mogućnosti. Naročito što kad gledam preklopno ne vidim lako koja je planeta kod koga u kojoj kući.....ne zameri mi. Možda ime neko drugi da ovo protumači? Hajmo devojke za pomoć
![]()