Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Feniks piše:
03 Mar 2022, 23:19
Draga Andjela pogledajte sada inbox ☺
FeniksWRIGC1.JPG
FeniksWRIGC1.JPG (36.77 KiB) Pregledano 2894 puta
Draga, hvala na podacima. Stvar je vrlo jednostavna. Gleda se prvo vladar sedam pa ako je on nestabilan eventualno vladar devet. Ne komplikuje se dodatno jer svaka nova analiza samo je dodatak glavnom opisu a ljudi to zaborave. A glavni opis je: Na vrhu 7 Blizanci, promenljiv znak. Kakav je kvalitet njihovog vladara Merkura? Merkur kvadrat Pluton iz 11, Merkur u znaku "očekujmo neočekivano" i Merkur seksil Jupiter iz 4, pride Merkur kraj druge kuće. I to je to. Ne komplikovati dalje. Dakle, vidimo da je nestabilno, Vodolija nosi u biti braka probleme jer nije znak srodan odnosima i braku, to potvrđujemo i Hironom u sedam (povrede)i to je to. Mogućnost nestabilnog partnera (kvadrat Pluton) i nestabilnog braka. Ok, npr nisi se udala. Super! To znači da je ovakva veza morala postojati a ako nije, onda astrologija ne radi na tebi ili radi slabije, jer i toga ima.
Jupiter i Mars u recepciji da. Ali prvo gledaš Marsa jer je na Ascendentu. Zaključuješ da je u istom znaku sa Uranom i Saturnom u jedan a da je upravo Uran u trigonu sa Jupiterom. Kako radi ova recepcija? Bitnije je kako radi Mars, koliko si spremna da se boriš sama protiv napetosti, stresa, naglosti....ako si taj problem rešila problema nema! Jupiter će ti dati podršku iz okoline, grada rođenja i slično. Mars na Asc daje borce. Boriš se, dobiješ sve, jer se taj Mars i Jupiter posredno podržavanju i preko Urana i Saturna a ne samo jedno drugo recepcijom. Pride što si inteligentna. Tebe samo koči napetost. Kako u mislima tako i u delima. Ne napinji se previše, gledaj da sve ide mnogo blaže, Jupiter takođe traži sticanje mudrosti...kako ti život prolazi biće ti sve bolje. Niko nije rekao da ćeš se udati za Sunce. Ja sam napisala da je Sunce bolja opcija, daleeeko bolja, i daleko bolje za kasniji brak što je u tvom slučaju i više realno. Partner - Sunce dolazi iz druge kuće. Nije obavezno da će ti doći preko nekog vida sticanja lične imovine ali moguće je, konjunkcija Fortuna donosi sreću, e sad što je u dispoziciji i jednog i drugog konjunkcija Saturna i Urana u T kvadratu, pa bolje je da bude kvalitetan čovek (Sunce) zar ne?. Tebe generalno život tera da naučiš da ako ti uradiš apsolutno sve i apsolutno odmah ne znači da će se stvari odvijati onako kako želiš, već će to zavisiti i od drugih okolnosti, ljudi i stvari oko tebe, mada moram te pohvaliti. Tipovi ljudi koji rade puno, koji su organizovani i skloni rešavanju situacija uvek dođu do svog cilja na kraju a ti to definitivno jesi. Pravi borac. I zato se uopšte za tebe ne sekiram :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

I da dodam: ako bi krenuli još stepenove da gledamo, pa stepenske grupe, pa orbisne lukove!?....Kad budem imala malo više vremena ispisaću ti za ovog tvog Merkura u Vodoliji...ali recimo da je 21.Vodolije stepen egzaltacije Neptuna pride pa da se još ubacimo...Neptun natalno u hladnom znaku Jarca, ali dispozicija ga vodi u znak koji voli. Ovo može biti ne samo čudan čovek nego i vizionar, glumac, te ode u najdalje krajeve eto da snimi tv seriju jednog momenta...razumeš? ti odavde možeš izvući masu zaključaka i zato se drži samo suštine. Pride: ako su planete onako, polu dobre, i ima izlaza, uvek postoji varijanta da budete neverovatno srećne u braku. Ja lično doživela. Ali tu astrologija ne radi mngoo, već vaš stav prema osobi i životu.
Feniks

Poruka od Feniks »

Andjela Kostic piše:
04 Mar 2022, 07:21
Feniks piše:
03 Mar 2022, 23:19
Draga Andjela pogledajte sada inbox ☺
FeniksWRIGC1.JPG

Draga, hvala na podacima. Stvar je vrlo jednostavna. Gleda se prvo vladar sedam pa ako je on nestabilan eventualno vladar devet. Ne komplikuje se dodatno jer svaka nova analiza samo je dodatak glavnom opisu a ljudi to zaborave. A glavni opis je: Na vrhu 7 Blizanci, promenljiv znak. Kakav je kvalitet njihovog vladara Merkura? Merkur kvadrat Pluton iz 11, Merkur u znaku "očekujmo neočekivano" i Merkur seksil Jupiter iz 4, pride Merkur kraj druge kuće. I to je to. Ne komplikovati dalje. Dakle, vidimo da je nestabilno, Vodolija nosi u biti braka probleme jer nije znak srodan odnosima i braku, to potvrđujemo i Hironom u sedam (povrede)i to je to. Mogućnost nestabilnog partnera (kvadrat Pluton) i nestabilnog braka. Ok, npr nisi se udala. Super! To znači da je ovakva veza morala postojati a ako nije, onda astrologija ne radi na tebi ili radi slabije, jer i toga ima.
Jupiter i Mars u recepciji da. Ali prvo gledaš Marsa jer je na Ascendentu. Zaključuješ da je u istom znaku sa Uranom i Saturnom u jedan a da je upravo Uran u trigonu sa Jupiterom. Kako radi ova recepcija? Bitnije je kako radi Mars, koliko si spremna da se boriš sama protiv napetosti, stresa, naglosti....ako si taj problem rešila problema nema! Jupiter će ti dati podršku iz okoline, grada rođenja i slično. Mars na Asc daje borce. Boriš se, dobiješ sve, jer se taj Mars i Jupiter posredno podržavanju i preko Urana i Saturna a ne samo jedno drugo recepcijom. Pride što si inteligentna. Tebe samo koči napetost. Kako u mislima tako i u delima. Ne napinji se previše, gledaj da sve ide mnogo blaže, Jupiter takođe traži sticanje mudrosti...kako ti život prolazi biće ti sve bolje. Niko nije rekao da ćeš se udati za Sunce. Ja sam napisala da je Sunce bolja opcija, daleeeko bolja, i daleko bolje za kasniji brak što je u tvom slučaju i više realno. Partner - Sunce dolazi iz druge kuće. Nije obavezno da će ti doći preko nekog vida sticanja lične imovine ali moguće je, konjunkcija Fortuna donosi sreću, e sad što je u dispoziciji i jednog i drugog konjunkcija Saturna i Urana u T kvadratu, pa bolje je da bude kvalitetan čovek (Sunce) zar ne?. Tebe generalno život tera da naučiš da ako ti uradiš apsolutno sve i apsolutno odmah ne znači da će se stvari odvijati onako kako želiš, već će to zavisiti i od drugih okolnosti, ljudi i stvari oko tebe, mada moram te pohvaliti. Tipovi ljudi koji rade puno, koji su organizovani i skloni rešavanju situacija uvek dođu do svog cilja na kraju a ti to definitivno jesi. Pravi borac. I zato se uopšte za tebe ne sekiram :)
Pre svega hvala ti puno! Tacno je da mi polje braka nestabilno,time sam se u vodila,ali sam ja to otisla korak dalje i 'trazila' izlaz da to ipak ne bude tako nestabilno. Tim pre jer mi je tranzitni Ur sada u 5k.,kada dodje u 7p.,sigurno da ce biti i vise nego nestabilno,a mozda Ur i presudi kada dodje u 8k. i tu prekine los brak. Medjutim,kada je muz u pitanju,ono sto trazim je pre svega kvalitet,zrelost, i akcenat mi je na ponasanje i manire. Nije da mi materijalno nije bitno,jeste,ali u meri da imam za pristojan zivot,vise od toga mi i ne treba,ali ono sto trazim je neko pored koga bih bila ispunjena.
Sto se tice Marsa i Jupitera sad mi je jasna recepcija i to sto si napisala jeste tacno. Ne odustajem ni po koju cenu,ali samo ako smatram da bi mene to ispunilo. Sagledam i svoj kapacitet,mogucnosti i onda delujem 😊 I,imam veliku podrsku mojih,nisu me sputavali,veruju mi i to mi je velika olaksica za borbu kroz zivot i polako idem ka svojim ciljevima. ALI,da me je napetost kocila kroz zivot,da jeste i to je prisutno i dalje,samo u mnogooo manjoj meri. Imala sam ozbiljne izazove kroz zivot,stisnes zube i teras dalje. Stres je mnogo vise bio prisutan dok sam bila mladja,ne znam ni sama kako sam uspela sa se izborim sa tim,a da se pritom i ne primecuje toliko na meni. Saturn mi je dosta toga kocio u zivotu,skoro sve. Sada se ucim strpljivosti. Od 2020god. nekako je sve krenulo na bolje i sto kazes to mi se i ostvari do te mere da me prodje i jeza. A,2022god. ce izgleda biti moja godina. Ali,sve bi ovo bilo jos lepse kada bi se pojavio taj neko ko bi upotpunio sav taj moj trud,ogromna odricanja kojih je bilo i da kazem sama sebi da se sve isplatilo cekajuci u suprotnom mislim da bih se vratila na pocetak. Inace,sam vernik i vrlo sam pronicljiva i intuitivna da me nekad strah same sebe 😊
Feniks

Poruka od Feniks »

Andjela Kostic piše:
04 Mar 2022, 07:25
I da dodam: ako bi krenuli još stepenove da gledamo, pa stepenske grupe, pa orbisne lukove!?....Kad budem imala malo više vremena ispisaću ti za ovog tvog Merkura u Vodoliji...ali recimo da je 21.Vodolije stepen egzaltacije Neptuna pride pa da se još ubacimo...Neptun natalno u hladnom znaku Jarca, ali dispozicija ga vodi u znak koji voli. Ovo može biti ne samo čudan čovek nego i vizionar, glumac, te ode u najdalje krajeve eto da snimi tv seriju jednog momenta...razumeš? ti odavde možeš izvući masu zaključaka i zato se drži samo suštine. Pride: ako su planete onako, polu dobre, i ima izlaza, uvek postoji varijanta da budete neverovatno srećne u braku. Ja lično doživela. Ali tu astrologija ne radi mngoo, već vaš stav prema osobi i životu.
Jedva cekam da procitam opis Me u Vodoliji kada nadjes vremena. Da,razumem ovaj primer sa stepenom egzaltacije koji si navela. Ako krenem da trazim cime se bavi taj moj muz,krenem od Blizanaca(trgovina,osoba koju ne drzi mesto),vladar u Vodoliji(moderna tehnologija,online posao....),ali vodolija je i nestabilnost pa bi to mozda bio neki posao koji je nestabilan,sezonski.... Je l gresim? 😁
Ipak ovaj drugi muz je ono bas sto trazim ako dodje do toga. Mada,za sada nisam neka ko bi se tako lako razvodila pa opet udala. Tako da drugi put bi mozda to vise bila vanbracna zajednica.
Da li si se susretala sa natalnim kartama gde jednostavno ne rade? Je l to znaci da i kod tebe u nekim segmentima nije radila natalna karta?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ne znači, moja karta savršeno radi. Ali, drugo sam mislila. Nije sve astrologija, mnogo je kako se sama organizuješ. Pride, ima karata koje ne rade, obično vreme nije tačno zapisano. Međutim, uglavnom karta i deluje do 60% pa sad kako na koga :), to opet zavisi od konstelacije planeta i pravila koja su već naveli astrolozi te npr ljudi sa jakim elementom Vode u horoskopu imaju veće sudbinske uplive od onih koji imaju jaku Vatru i slično. Niko ne govori i o jednom braku. Sedma kuća je bitan partnerski odnos, obično brak ali ne mora biti. Deveta kuća je drugi bitan partnerski odnos koji može biti kakav god želiš. Dakle ništa nije determinisano toliko da bi astrologija bila sredstvo proricanja sudbine. Sudbinu niko još prorekao nije do tančina a da astrologija to može, ja bih onda takođe mogla ubosti sedmicu na lotou, slažeš se?:) Dakle, samo globalno pokaže i ono šta možeš očekivati, a kako je statistička veroatnoća, ako ne uđeš u prosek verovatnoće eto ti situacije u kojoj nešto "ne radi"
Feniks

Poruka od Feniks »

Negde mislim da natalna karta radi 100%,samo je do tumaca kako je tumaci tj. da li ume da procita kartu onako kakva ona jeste. Ja sam se negde vodila aspektima i ono sto se desava u mom zivotu i ima smisla npr. Jupiter kada je tranzitirao mojoj 1k.,ja ga osetila nisam ni fizicki,ni kroz desavanja na bilo kom planu,a ni kada je bio u 12,11,pa i 10k. Ali,zato sada kada je nagazio natalnu Ve osecam ga itekako. Tranzitni Ur u 5k.,gradio je 120 sa natalnom Ve jedan period isto nista,u petoj ga uopste ne osecam. Ali,zato u 4k. kada je bio pravio je lom tj.stres. E,sad znam da se gledaju i ostale tehnike da bi se videlo zasto i kako. Problem je i astrosimbolika koja je beskonacna pa samim tim odgovori mogu biti dvosmisleni. To sto kazes da je nekad i do nas samih,ne znam da li bih se slozila. Evo primera-tranzit Sa kroz drugu kucu mi je 'ogranicio' unos hrane pa sam bila mrsava (inace sam takva po prirodi),zelela sam da se ugojim,ali apetit nisam imala nikako,tek kada je krenuo ka kraju druge kuce meni se apetit poboljsao. Nekada je tumacenje astrologije prosto,kao sto i sama kazes,a nekada kao na primeru Jupitera trazi se ta sitnica da vidimo zasto je to nesto tako. Dzabe ulazem trud u vezu,brak,ako je druga strana ravnodusna i daje na kasicicu. Nekada nije ni do nas samih.
Luna

Poruka od Luna »

Luna piše:
02 Mar 2022, 11:54
Imam jedno pitanje ...ako se to moze videti barem okvirno.
Da li ima šanse da ponovo stupim u kontakt sa bivsom simpatijom od prošle godine? U pitanju je daljina i u teskoj smo svadji od decembra 2021, najvise je doslo do pucanja od nevidjanja. On je riba/škorpija ako to nesto moze da pomogne.
25.11.1989 09:40h prepodne
Beograd. Hvala!!!
Andjela moze odgovor molim vas...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Feniks piše:
04 Mar 2022, 19:13
Negde mislim da natalna karta radi 100%,samo je do tumaca kako je tumaci tj. da li ume da procita kartu onako kakva ona jeste. Ja sam se negde vodila aspektima i ono sto se desava u mom zivotu i ima smisla npr. Jupiter kada je tranzitirao mojoj 1k.,ja ga osetila nisam ni fizicki,ni kroz desavanja na bilo kom planu,a ni kada je bio u 12,11,pa i 10k. Ali,zato sada kada je nagazio natalnu Ve osecam ga itekako. Tranzitni Ur u 5k.,gradio je 120 sa natalnom Ve jedan period isto nista,u petoj ga uopste ne osecam. Ali,zato u 4k. kada je bio pravio je lom tj.stres. E,sad znam da se gledaju i ostale tehnike da bi se videlo zasto i kako. Problem je i astrosimbolika koja je beskonacna pa samim tim odgovori mogu biti dvosmisleni. To sto kazes da je nekad i do nas samih,ne znam da li bih se slozila. Evo primera-tranzit Sa kroz drugu kucu mi je 'ogranicio' unos hrane pa sam bila mrsava (inace sam takva po prirodi),zelela sam da se ugojim,ali apetit nisam imala nikako,tek kada je krenuo ka kraju druge kuce meni se apetit poboljsao. Nekada je tumacenje astrologije prosto,kao sto i sama kazes,a nekada kao na primeru Jupitera trazi se ta sitnica da vidimo zasto je to nesto tako. Dzabe ulazem trud u vezu,brak,ako je druga strana ravnodusna i daje na kasicicu. Nekada nije ni do nas samih.
ne radi tako. I ja sam mislila. I nije sve do tumačenja. Prosto nije. Ali sludeti te može. Da se prestaneš boriti i čekati da ti "padne s neba" i to da znaš. Da natalna radi 100% Ray Meriman bi već na berzi uzeo toliko novaca da bi bio bogatiji i od bogatijih od Bila Gatesa. U vezu ne ulaži trud ako ga smatraš trudom. Ako se već trudiš znači da osoba nije kompatibilna...tu grešimo itekako. Tvoj problem i jeste preterani trud. Mislim da bi bilo dobro da se baviš neko vreme opuštajućim sadržajima, da manje analiziraš. Veruj mi, kad se opustiš doći će ti pravi
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Luna piše:
05 Mar 2022, 20:06
Luna piše:
Da li ima šanse da ponovo stupim u kontakt sa bivsom simpatijom od prošle godine? U pitanju je daljina i u teskoj smo svadji od decembra 2021, najvise je doslo do pucanja od nevidjanja. On je riba/škorpija ako to nesto moze da pomogne.
Beograd. Hvala!!!
Draga za ovaj odgovor potrebno je gledati apsolutno sve, od natalnih uporednog pa tvoj godišnji. Stvarno ovde to ne mogu jer zahteva oko najmanje 4h moga vremena
Luna

Poruka od Luna »

Andjela Kostic piše:
08 Mar 2022, 12:07
Luna piše:
05 Mar 2022, 20:06
Luna piše:
Beograd. Hvala!!!
Draga za ovaj odgovor potrebno je gledati apsolutno sve, od natalnih uporednog pa tvoj godišnji. Stvarno ovde to ne mogu jer zahteva oko najmanje 4h moga vremena
Kapiram... ok hvala 🤗
Pošalji Odgovor