Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
bosica123

Re: Astrologija

Poruka od bosica123 »

Draga Andjela,
Ovde jedna tvoja imenjakinja, rodjena 19.06.1995 u Peci (Metohija) u 20:55h, iskreno me trenutno zanima ljubav?
Ali i selidbe jer ih je previse bilo u mom zivotu..
Hvala unapred na odgovoru. Pozdrav svima 😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

razočarana piše:
07 Mar 2022, 17:54
Andjela Kostic piše:
07 Mar 2022, 09:03
razočarana piše:
06 Mar 2022, 10:22
Poštovana Anđela,
Sasvim slučajno vidjeh ovaj forum i neizmjerno mi je drago da ovako nešto postoji, a i Vi ste mi super.
Imam jedno pitanje koje je vezano za brak. Od 2005.god., sam u braku, međutim ne znam zašto, ali konstantno otkrivam neke tajne vezane za mog muža. Već odavno sam izgubila povjerenje koje sam imala u njega. Uvijek mi ostane nada da mi neće stvari raditi iza leđa i uvijek se razočaram.
Pomirila sam se sa tim da se nikad neće promijeniti, ali život u takvoj zajednici me opterećuje i obeshrabruje da bilo šta učinim ili promijenim jer ne želim da mi djeca trpe i ispaštaju.
Ponekad bi najradije donijela odluku da se razvedem, ali nisam u materijalno situaciji i on to zna. Imamo dvoje djece i tu pronalazim utjehu. Možete li mi reći šta mi natalna karta kaže po tom pitanju?
Rođena sam 25.09.1974., Knin, Hrvatska, 20h.
Hvala.
razocaranaWRIGC2.JPG
Draga, pokušavam stvarno da te razumem i evo prvo ću ti sa astrološke strane reći šta se vidi ali ću ti ispred toga postaviti part pitanja čisto da sama razmisliš o njima? Ipak ja i ti smo isto godište. Kako i zašto si dopustila da ne budeš finansijski nezavisna tolike godine? I moje pitanje je šta radiš po tome da se osamostališ? I nemoj me opet pogrešno razumeti, kad neko želi da se razvede on se razvede i radi tri posla ako treba, naročito što mi i sama pišeš da taj brak loše utiče po decu. Zašto to sebi dozvoljavaš?
Brak se ovde vidi sa teškim, agresivnim i navalentnim čovekom, tačnije čovekom teške naravi. Pride, u ovoj kući se nalazi Neptun koji je uvek znak za partnera koji je "dalek i stran" . Ono što je problem jeste i Mesec visoko na Zenitu na 29.stepenu. Zaboravi sve što te učila majka, kako "žena treba da otrpi" i slične izjave. Tvoj je Mesec takav da si projektovana da izdržiš ali i da budeš odlična savesna i sigurna majka svojoj deci, nemoj biti kao što je tebi tvoja bila iako je po ovome tebi majka bila dosta bitna u životu. Ovo je slika braka koji je trebao davno da se završi. Možda već treće godine. Međutim usled pozicije Venere u Devici i sekstila sa Saturnom u Raku, ti imaš pogrešan stav da treba trpeti zarad porodice a u stvari najviše trpite svo troje da bi ste bili u toj kvazi zajednici.
Poštovana Anđela, hvala puno na odgovoru.
U pravu ste za sve što ste napisali, duga je to priča i nije baš jednostavna. Po Vama odnosno gledajući moju nataln u kartu šta je to što bi mi najviše odgovaralo što se tiče posla? Imam dva sina i oni su mi najveće bogatstvo. Htjela bih Vas još pitati da li se kroz moju kartu može vidjeti njihov neki okvirni uspjeh u životu?
Hvala još jednom.
Uspeh zavisi isključivo od onoga koliko se trudimo i kakve izbore pravimo. Okolnosti su uvek teške, za sve nas. Niko ne prođe lako u ovom čistilištu, samo neko prođe malo lakše a neko malo teže. Ne krivim te, nego se pitam zašto nisi odmah reagovala, samo to. Deca su posebne duše. Lepo je što si se za njih vezala, ali kakav život oni imaju? Pride, deca porastu i odu. I ne okrenu se neka. Viđam po prevozu jako stare ljude, deca po inostranstvu nit brinu za njih. Prosto, takav je život. Potrebno je da promeniš stvari. Prosto je tako. Horoskop kao horoskop samo je predispozicija. Ako se držiš sada mojih reči gde npr na Zenitu stoji Vodolija koja govori o "naglom preokretu u vrhuncu karijere" to je lepo. ali oktud preokret ako ti ništa na tome ne radiš? Ono što jeste je da trebaš maksimalno iskoristiti svoje potencijale a ti dobro znaš da ih imaš. Bez izgovora, bez straha. Pobedi ga, istupi napred. Sama. Da vidiš tek tada šta sve možeš. Pride, vladar 6. u 10 govori o isključivom napretku ličnom voljom. Ovde ti nedostaje samostalne hrabrosti. Samo to. Ostalo sve imaš da baš uspeš i preokreneš stvari kompletno
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

bosica123 piše:
07 Mar 2022, 21:41
Draga Andjela,
Ovde jedna tvoja imenjakinja, rodjena 19.06.1995 u Peci (Metohija) u 20:55h, iskreno me trenutno zanima ljubav?
bosica123WRIGC5.JPG
bosica123WRIGC5.JPG (41.76 KiB) Pregledano 1326 puta
Draga moja,
veza Satruna koji je pride vladar Ascendenta i Meseca daje izvesnu dozu zabrinutosti i preko svake mere i bez potrebe te preuzimanje previše obaveza na svoja leđa. Gledanje na život previše ozbiljno a sa Ribama i zbunjenosti ima tu dosta. Ljubav je stalno promenljiva jer ti sama takva jesi, Venera u Blizancima i Sunce u Blizancima daju opcije prilagođavanja i snalaženja ali ne i sopstvenog stava. Da li ti tačno znaš šta ti se sviđa kod nekog momka? To je prvo što treba definisati da ti ne ulaze ovi foliranti više. Moguć brak kasnije, sa osobom koja se u početku jasno ne vidi već se vidi kroz prizmu nečega drugačijeg. Može se sagledati kao poslovni saradnik ili prijatelj prijatelja i slično. Čovek je stariji, ok je, ali ćete imati različite poglede na život u nekom domenu ali će te on čuvati to je definitivno. E sad, ti lično imaš i kvadrat Sunca i Meseca što je velika različitost roditelja i energija koje su ti uneli. Moj ti je savet sledeći: sedneš i dobro razmisliš šta stvarno želiš. Tačno definišeš sebi. I ne odstupaš od toga Ono "dobro, malo da se zabavljam" proći će kod neke druge devojke bez emotivnih povreda, kod tebe ne. Trebalo bi dugo da pričamo da ti neke stvari dočaram, objasnim...
bosica123

Poruka od bosica123 »

Andjela Kostic piše:
08 Mar 2022, 08:49
bosica123 piše:
Draga Andjela,
bosica123WRIGC5.JPG

Draga moja,
veza Satruna koji je pride vladar Ascendenta i Meseca daje izvesnu dozu zabrinutosti i preko svake mere i bez potrebe te preuzimanje previše obaveza na svoja leđa. Gledanje na život previše ozbiljno a sa Ribama i zbunjenosti ima tu dosta. Ljubav je stalno promenljiva jer ti sama takva jesi, Venera u Blizancima i Sunce u Blizancima daju opcije prilagođavanja i snalaženja ali ne i sopstvenog stava. Da li ti tačno znaš šta ti se sviđa kod nekog momka? To je prvo što treba definisati da ti ne ulaze ovi foliranti više. Moguć brak kasnije, sa osobom koja se u početku jasno ne vidi već se vidi kroz prizmu nečega drugačijeg. Može se sagledati kao poslovni saradnik ili prijatelj prijatelja i slično. Čovek je stariji, ok je, ali ćete imati različite poglede na život u nekom domenu ali će te on čuvati to je definitivno. E sad, ti lično imaš i kvadrat Sunca i Meseca što je velika različitost roditelja i energija koje su ti uneli. Moj ti je savet sledeći: sedneš i dobro razmisliš šta stvarno želiš. Tačno definišeš sebi. I ne odstupaš od toga Ono "dobro, malo da se zabavljam" proći će kod neke druge devojke bez emotivnih povreda, kod tebe ne. Trebalo bi dugo da pričamo da ti neke stvari dočaram, objasnim...

Uf za malo sto ne padoh sa stolice 😂
Ima mnogo istine u svemu sto si napisala, s obzirom da sam mojom greskom izasla iz veze pre mesec dana, ziveli smo zajedno i bili zajedno dve godine, je l se to foliranti odnosi i na to ili? Mislim znam da ne mozes konkretno nista reci, ali eto zanima me s obzirom da sam odlucila sta zelim da li treba da se povucem iz toga ili potrudim?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

bosica123 piše:
08 Mar 2022, 14:17
Andjela Kostic piše:
08 Mar 2022, 08:49
bosica123 piše:
Draga Andjela,
bosica123WRIGC5.JPG

Draga moja,

Uf za malo sto ne padoh sa stolice 😂
Ima mnogo istine u svemu sto si napisala, s obzirom da sam mojom greskom izasla iz veze pre mesec dana, ziveli smo zajedno i bili zajedno dve godine, je l se to foliranti odnosi i na to ili? Mislim znam da ne mozes konkretno nista reci, ali eto zanima me s obzirom da sam odlucila sta zelim da li treba da se povucem iz toga ili potrudim?
Draga, rado bih ti pomogla ali ne znam jer je za to takođe potrebna detaljna analiza
Sunshine

Poruka od Sunshine »

Draga Andjela,
Kako da znamo na koji nacin osa cvorova Bik-Skorpija moze uticati na nas trenutno?
Hvala ti❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Samo ukoliko je Bik Škorpion aktiviran natalno:)
Mala Zoe

Poruka od Mala Zoe »

Draga Anđela, možeš li mi reći hoću li promeniti posao i da li mi stoji preseljenje u inostranstvo? :?
Rođena sam u Pančevu, 31.07.1973. u 17 h. Hvala!
Mala Queen

Poruka od Mala Queen »

Andjela Kostic piše:
21 Dec 2021, 08:28
Mala Queen piše:
16 Dec 2021, 15:22
Andjela Kostic piše:
12 Dec 2021, 23:47

Draga, pošalji podatke i ja ću je ubaciti :)
Sta Vam treba.Rodjena u Beogradu 30.11.1985 u
23 h.Ja sam u vezi sa jednim Bikom samo ima li tu buducnosti posto nam je stalo do veze.
MalaQueenWRIGC1.JPG
Draga Mala Queen,
za vezu sa Bikom potrebno je uraditi detaljan uporedni horoskop, naročito ako imaš sve njegove podatke. Tvoj ljubavni život generalno bio je siromašan i na tebe su se uglavnom kačili teški, komplikovani ili vrlo opterećeni ljudi i žao mi je zbog toga. Počeci pokazuju čekanje na ljubav kao i mogućnost jedne teške veze. Dosta ti je komplikovan ljubavni život. Ovde se mora raditi detaljna procena kako i šta, ali bi četvrta bitna ljubavna veza (ili četvrta zajednica) mogla biti sa vrlo pametnim i uglednim čovekom.
Dragana Andjela imam datum i vreme njegovo.On je 27.04.1980 u 10.55 minuta ujutro.Ako trebaju privatne konsultacije tu sam ja sam za.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mala Zoe piše:
15 Mar 2022, 12:25
Draga Anđela, možeš li mi reći hoću li promeniti posao i da li mi stoji preseljenje u inostranstvo? :?
Rođena sam u Pančevu, 31.07.1973. u 17 h. Hvala!
MalaZoeWRIGC2.JPG
MalaZoeWRIGC2.JPG (41.76 KiB) Pregledano 1355 puta
Draga kako sam već puno puta napisala, astrologija nije sredstvo proroicanja sudbine. Iz poslovnog horoskopa mogu se videti tendencije promena u vremenu ali tu mora da se radi ozbiljna konsultacija. I opet, vide se samo tendencije,a to hoćeš li promeniti posao samo Bog zna. Takođe, što se tiče preseljenja isto. Postoje samo tendencije, mogućnosti. To hoćeš li se seliti samo Bog zna. U stvari, to će zaisiti i od tvojih svakodnevnih odluka. Ljudi misle da njihove odluke ne menjaju stvari, u stvari menjaju skoro sve. Kakve si poteze i odluke do sada u životu donosila ranijih godina determinisaće sadašnji period. A one koje sada doneseš definisaće budući period.
E sad,, ovde ima osnovnog potencijala za promenu sa inostranstvom a ako verujemo tranzitima sada i jeste vreme za promene na sticanju lične imovine. Što se inostranstva tiče, to stoji izazovno, otići ćeš tamo kao obična radnica na neku lošu varijantu i dosta se iscimati. Ja sam pre za borbu u Srbiji za tebe jer je dosta lakša. U inostrasntvu ne samo teškoće nego i gubitak statusa, u smislu mogućnost da se papiri nikada ne reše
Pošalji Odgovor