Tranziti - općenito

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Tranziti - općenito

Poruka od Andjela Kostic »

Pisces piše:
30 Mar 2022, 14:29
Kako se onda moj bratić obogatio ako nije moguće tako lako ništa dobiti baš me zanima.Drugo je što ja nemam te aspekte za dobiti nešto bez truda i rada.
Pa upravo nije drugo. Njegov predak je ostavio to, on je samo pokupio. Da svi to mogu, svi bi bili bogati. Ne opterećuj se obogaćivanjem. Gradi talente, radi na sebi, gradi okolinu, donosi ispravne odluke, edukuj se i biće sve ok. Tvoji će ti novci doći. A poker? to je posebna priča. ti vidiš ko je dobio ali ne vidiš ko je izgubio. Kvota je takva da se igračima daje jako malo postotka. Dakle, sto ljudi izbugi novce da bi tvoj bratić dobio i to samo jedan mali deo. Ostalo ostaje kladionici :). Tako da: najbolje ti je da otvoriš kladionicu ako želiš taj način sticanja. I još vas molim, kada pišete poruke na istu temu napišite jednu ne 10 jer će ih administrator obrisati
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pisces

Poruka od Pisces »

Istina da vidim tko je dobio tko ne ali htjela sam reći da ipak se nešto dobije na tome.Samo ne razumijem kako bi mu predak ostavio novac.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
31 Mar 2022, 10:41
Istina da vidim tko je dobio tko ne ali htjela sam reći da ipak se nešto dobije na tome.Samo ne razumijem kako bi mu predak ostavio novac.
Pa u tome i jeste stvar. Nikako. Ako je u predačkoj genetici bilo zarađenog novca koji nije iskorišćen (pretku je oteto, predak je ubijen, njegovi članovi porodice nisu iskoristili pošteno stečen novac) on se posle ko zna koliko godina može vratiti. Zato neki ljudi imaju potencijale za igre na sreću u natalu a neki nemaju. Ne ostavlja ti on novac. Vraća ti ga Univerzum. Meni nije drugo jasno: otkud toliko jaka ideja da dođeš do novaca bez rada?
Pisces

Poruka od Pisces »

Ne želim ja do novca doći bez rada nego nešto dobiti s nagradnih igri barem i sitnicu.
Pisces

Poruka od Pisces »

Po meni nije u redu univerzum tko već je da nekome.Da novac bez truda netko mora za to dobrano da zaradi kao ja.Bratić mi je bez truda dobio novce.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
01 Apr 2022, 15:23
Po meni nije u redu univerzum tko već je da nekome.Da novac bez truda netko mora za to dobrano da zaradi kao ja.Bratić mi je bez truda dobio novce.
Molim te pročitaj opet šta napisah gore. Sve najbolje
wall-den

Poruka od wall-den »

Trenutno na nebu: Puni pomračeni Mjesec u kvadratu sa Saturnom.
Jel može gore??? :shock: :( :shock:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

wall-den piše:
15 Maj 2022, 13:30
Trenutno na nebu: Puni pomračeni Mjesec u kvadratu sa Saturnom.
Jel može gore??? :shock: :( :shock:
Puni, pomračeni Mesec će biti u kvadratu sa Saturnom samo jedan dan :) uvek gledaš iz pozitivnog ugla :)
Milan197

Poruka od Milan197 »

Pozdrav svima, trenutno imam trazit jupitera preko osme kuće ovna a natalno sunce mi je na 6°♈... može neko nešto uopšteno da mi kaže o ovome? hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Milan197 piše:
01 Jun 2022, 21:00
Pozdrav svima, trenutno imam trazit jupitera preko osme kuće ovna a natalno sunce mi je na 6°♈... može neko nešto uopšteno da mi kaže o ovome? hvala
Pozdrav i tebi :)
Tranzit Jupitera zavisi od natalne postavke Jupitera, na šta on ukazuje pride od vladara osme kuće i u kakvom su natalnom odnosu. To prvo. Dakle, tranzit Jupitera kroz osam generalno utiče na sponzorstva, kredite ali do je ono od opšteg opšte, te je jako bitno gledati svaki horoskop ponaosob
Pošalji Odgovor