Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Kornjačica

Re: Posao

Poruka od Kornjačica »

Pozdrav Andjela, imam pitanje za decka. Naime, protekle 2 i po godine ima poteskoca na poslovnom planu i sa novcem, menjao je vise poslova, cak pokusao da pokrene nesto svoje, ali je sve propalo. Da li postoje predispozicije za neki bolji period uskoro i u kom smeru da ide? Rad za nekoga ili za sebe
19.05.1997. 22:45h, Beograd
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Kornjačica piše:
05 Apr 2022, 12:38
Pozdrav Andjela, imam pitanje za decka. Naime, protekle 2 i po godine ima poteskoca na poslovnom planu i sa novcem, menjao je vise poslova, cak pokusao da pokrene nesto svoje, ali je sve propalo. Da li postoje predispozicije za neki bolji period uskoro i u kom smeru da ide? Rad za nekoga ili za sebe
19.05.1997. 22:45h, Beograd
Dušo,
o astrološkoj etici možeš pročitati kako na ovom forumu tako i na sajtu www.astrolog.rs. Trećim licima se ne tumače horoskopi na žalost:(
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Vodolija

Poruka od Vodolija »

Pozdrav Andjela :)
Imam pitanje vezano za trenutni posao.
Elem, počela sam pre mesec dana da radim u državnoj firmi kao dipl. pravnik, dakle za šta sam se i školovala, ali me interesuje da li ću se ja ovde duže zadržati, da li je to ono što meni treba i gde ću biti zadovoljna? Tacnije, kakve su predispozicije za pomenuti posao, jer je ovo 3ći put da menjam posao u zadnjih 6 meseci :))
Ja se unaprijed zahvaljujem.
Rodjena sam 26.01.1991. u 04:20h Bijelo Polje, CG.

Pozdraavvvv
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija piše:
04 Maj 2022, 09:45
Pozdrav Andjela :)
Imam pitanje vezano za trenutni posao.
Elem, počela sam pre mesec dana da radim u državnoj firmi kao dipl. pravnik, dakle za šta sam se i školovala, ali me interesuje da li ću se ja ovde duže zadržati, da li je to ono što meni treba i gde ću biti zadovoljna? Tacnije, kakve su predispozicije za pomenuti posao, jer je ovo 3ći put da menjam posao u zadnjih 6 meseci :))
Ja se unaprijed zahvaljujem.
Rodjena sam 26.01.1991. u 04:20h Bijelo Polje, CG.

Pozdraavvvv
Sada i narednih oko godinu dana vrlo ti je dinamičan period. VIše videti ne mogu bez prediktivnih tehnika. Međutim ti možeš raditi i privatni jednako dobro kao i državni posao. Treba ti posao u ITu. To bi ti najbolje leglo, makar tamo bila advokat firme
Vodolija

Poruka od Vodolija »

Hvala na odgovoru Andjelaa 😊
Znači, u suštini, trenutno nema izgleda za stabilizaciju, da se zadržim ovde duži vremenski period...
A pomenula si privatni sektor. Šta bi mi najbolje "leglo", osim toga da radim u IT sektoru...?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija piše:
07 Maj 2022, 17:17
Znači, u suštini, trenutno nema izgleda za stabilizaciju, da se zadržim ovde duži vremenski period...
A pomenula si privatni sektor. Šta bi mi najbolje "leglo", osim toga da radim u IT sektoru...?
Sudija, zbog konstelacije planeta u Jarcu i dobro pozicioniranog Saturna
Vodolija

Poruka od Vodolija »

Andjela Kostic piše:
10 Maj 2022, 15:06
Vodolija piše:
07 Maj 2022, 17:17
Sudija, zbog konstelacije planeta u Jarcu i dobro pozicioniranog Saturna
Ooo, DAJ bože da i dođem do toga jednog dana, jer mislim da bi mi to i leglo najviše 😄☺️
Hvala Andjelaa mnogo 🙏🙏🙏
donme

Poruka od donme »

Postovanje Andjela pisao sam vam email ali trenutno nisam bas $

Mozete li mi nesto reci u vezi posla sa obzirom da sam bas u ovom periodu u jako turbulentnoj situaciji ...

14 Januar 1989 16:50 Kraljevo Srbija
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

donme piše:
10 Maj 2022, 18:08
Postovanje Andjela pisao sam vam email ali trenutno nisam bas $

Mozete li mi nesto reci u vezi posla sa obzirom da sam bas u ovom periodu u jako turbulentnoj situaciji ...

14 Januar 1989 16:50 Kraljevo Srbija
donmeWRIGC6.JPG
donmeWRIGC6.JPG (39.77 KiB) Pregledano 1637 puta
Dragi donme ali i svi ostali. Nema svrhe slati mi mail sa namerom besplatnog odgovora. Ovde upravo to radimo na forumu, a javno je, da bi drugi učesnici mogli posmatrati odgovore u odnosu na kartu. Prenesi i svim prijateljima i prijateljicama isto.
Što se tvog posla tiče, tebi i stoji jak stelijum planeta u šestoj kući i naglasak života na posao naročito sredina karijere. To da nisi pri novcu ne verujem ali verujem da trenutno nemaš velike prihode. Turbulencija na poslu proći će još neki mesec a period uspeha ti je tek za koju godinu
donme

Poruka od donme »

Ja sam za vas saznao na Ana forumu i nemam nikog drugog povezanog sa mnom. Poslao sam vam email a dalju komunikaciju cu nastaviti tamo sa vama.
Hvala na odgovoru :)
Pošalji Odgovor