Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Mimili

Re: Astrologija

Poruka od Mimili »

Nisam navela datum 15.07.1993 10:30 p.p Novi Sad
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Mimili piše:
06 Maj 2022, 22:33
Nisam navela datum 15.07.1993 10:30 p.p Novi Sad
MimiliWRIGC25.JPG
MimiliWRIGC25.JPG (41.86 KiB) Pregledano 1473 puta
Dušo draga,
kad se gleda natalna karta, ona je samo set okolnosti koje ti Univerzum postavlja, npr kao nameštena scena za predstavu. Ali, sama predstava, tvoj život, zavisiće mnogo od tvojih odluka. Niko ničiju sudbinu nije video. Možemo mi kao astrolozi da vidimo scenu, ali ne i završetak dešavanja. Meni je konkretno astrolog kad sam bila mlada rekla da ću se udati 2007. godine na primer i to je sa takvom sigurnošću tvrdila da je to neopisivo. Ja sam se naravno udala 2015 godine :). Molim te, nemoj se voditi striktno kartom nikad. Tvoje odluke, njihov skup mnogo će definisati tvoj život. Zbog toga što mi je žena rekla još 1999. a nije se ostvarilo u 2001 godini ja sam završila Kepler Institut. Šta više, počeli su da me nerviraju astrolozi i htela sam videti šta je istina u svemu tome. I jeste, astrologija definiše neke stvari ali je daleko od definicije nečijeg života. Ipak, jasno pokazuje loše i dobre periode za pojedine faze života. Jasno definiše šta bi se moglo desiti ako uradiš ovako a šta bi moglo ako uradiš onako. To stoji.
Što se tiče dece u tvom horoskopu tebi je vrh pete kuće na 29. kritičnom stepenu Vodolije Saturn, vladar 5. kuće. Dete će doći kasnije verovatno neočekivano, naglo iznenadno. Ako te je već neko plašio za decu odmah da ti kažem: praćenje dece nije tako jednostavno. Potencijali za materinski kod prate se iz pete, sedme kuće, Merkura jer je on esencijalni signifikator dece i Meseca kao i osme kuće koja simboliše trudnoću i matericu. Stoga opušteno.. Tebi je Merkur u veoma plodnom znaku Raka a dispozicijom ide u svoje sedište. Mesec u Blizancima dakle verovatnoća za dvoje dece kasnije je veća i to sa malom razlikom u godinama. Možda trudnoća ne dođe kad je očekuješ (zakasni ili ostaneš neočekivano trudna) ali će ovde dece definitivno biti.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Mimili

Poruka od Mimili »

Andjela pre svega zelim da Vam se zahvalim sto ste odvojili vreme da mi odgovorite.Ja sam inace imala vec jednu trudnicu ,koja je nazalost izgubljena ,pre tri godine,i od tada nista .
Prosle godine mi je jedna poznata numeroloskinja rekla da ocekujem prvo dete ,kroz ovu i narednu godinu ,po njoj tako mi "stoji" u brojevima .Kad ste kod meseca u blizancima neko mi je davno rekao da postoji verovatnoća da Cu blizance dobiti .Svakako zelim da Vam se Jos jednom zahvalim sto ste odvojili vreme da mi odgovorite.
Hekata

Poruka od Hekata »

Draga Andjela, jel mozes kratko samo opisati mog bracnog partnera? Hvala ti :)

Slika
Mimili

Poruka od Mimili »

Postovana Andjela ,da li bi mogli malo da prodiskutujemo o 22 stepenu ...nista uglavnom lepo za njega nisam procitala,i
Osim da pise da znaci biti ubijen ili ubiti,sto je zaista zabrinjavajuće ,kad pogledam da se meni u Natau ponavlja dva puta.7 .kuca mi pocinje u Ribama na 22' ,i sam podznak u devici je takodje na istom stepenu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Hekata piše:
07 Maj 2022, 18:28
Draga Andjela, jel mozes kratko samo opisati mog bracnog partnera? Hvala ti :)

Slika
Draga, nema slike :(. Molim te opet ubaci sliku
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimili piše:
09 Maj 2022, 10:01
Postovana Andjela ,da li bi mogli malo da prodiskutujemo o 22 stepenu ...nista uglavnom lepo za njega nisam procitala,i
Osim da pise da znaci biti ubijen ili ubiti,sto je zaista zabrinjavajuće ,kad pogledam da se meni u Natau ponavlja dva puta.7 .kuca mi pocinje u Ribama na 22' ,i sam podznak u devici je takodje na istom stepenu.
MimiliWRIGC25.JPG
MimiliWRIGC25.JPG (41.86 KiB) Pregledano 1513 puta
Prva i sedma kuća uvek počinju na istom stepenu što je ok. Generalizacija 22. stepena može ići samo preko generalizacije 12+12 te je ovo drugi stepen desete kuće, jer je do 22. stepena samo još 10 stepeni. Ne opterećuj se. Tebi je Sunce u egzaktnom trigon sekstilu sa osom Ascendent Descendent te je ovo dobar znak, i naravno nema nikakve veze sa ubistvima. Vladar osme jeste Mars ali je u Devici u 12. što je asocijacija na bolest ne na nasilnu smrt. U tvom slučaju potrebno je da čuvaš organizam, zdravo se hraniš i vodiš zdravim navikama ali zbog Saturna na 29. Vodolije na vrhu šeste više nego zbog bilo čega drugog
Mimili

Poruka od Mimili »

Hvala puno na objasnjenju,a da li se moze reci pu pu da zlo ne cuje sto se Kaze ,predispozicija za koju bolest je u pitanju ? :(
Inače dosta sam istrazivala svoje polje braka ,da vidim gde mi se muz uklapa ,i slabo da imam objasnjenje :)
7.mi pocinje u Ribama ,Neptun mi u 4 u jarcu,a Jupiter u 1.u vagi,sto se tice Neptuna u 4. U jarcu ,to bi trebalo da oznacava da je stariji od mene ( jeste tacno) ,da verovatno mulja i Laze ,( videcemo :)) i da je tip koji voli porodicu i kuci(tu i tamo ,Nike bio takav kada sam ga upoznala,ali sam to napravila od njega ) sto se tice Jupitera u prvoj u vagi,trebalo bi znaci da mi je dosta Batan u životu i da sam mu privrzena ( tacno) ,e sad sunce mi u 10. U raku (upoznala sam ga preko posla) , 7.kuca mi zavrsavau ovnu Mars otisao u 12. U devicu( on jeste pedantan ,i posao mu je delimično rizican ) ....verovatno sam se debelo nalupetala sada,ili sam previse subjektivna jer sopstveni brak povezujem po nahodjenju 🥴🥴🥴
Po mom Natalu postoje i velike predispozicije za drugi brak,kazu da je to uglavnom tipično kada je 7.u ribama ,a i mesec mi je u blizancima(mada najiskrenije ja licno kao osoba nikako nemam veze sa tim mesecom u blizancima ,po opisima koje sam do sada nailazila )
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimili piše:
10 Maj 2022, 15:27
Hvala puno na objasnjenju,a da li se moze reci pu pu da zlo ne cuje sto se Kaze ,predispozicija za koju bolest je u pitanju ? :(
Inače dosta sam istrazivala svoje polje braka ,da vidim gde mi se muz uklapa ,i slabo da imam objasnjenje :)
7.mi pocinje u Ribama ,Neptun mi u 4 u jarcu,a Jupiter u 1.u vagi,sto se tice Neptuna u 4. U jarcu ,to bi trebalo da oznacava da je stariji od mene ( jeste tacno) ,da verovatno mulja i Laze ,( videcemo :)) i da je tip koji voli porodicu i kuci(tu i tamo ,Nike bio takav kada sam ga upoznala,ali sam to napravila od njega ) sto se tice Jupitera u prvoj u vagi,trebalo bi znaci da mi je dosta Batan u životu i da sam mu privrzena ( tacno) ,e sad sunce mi u 10. U raku (upoznala sam ga preko posla) , 7.kuca mi zavrsavau ovnu Mars otisao u 12. U devicu( on jeste pedantan ,i posao mu je delimično rizican ) ....verovatno sam se debelo nalupetala sada,ili sam previse subjektivna jer sopstveni brak povezujem po nahodjenju 🥴🥴🥴
Po mom Natalu postoje i velike predispozicije za drugi brak,kazu da je to uglavnom tipično kada je 7.u ribama ,a i mesec mi je u blizancima(mada najiskrenije ja licno kao osoba nikako nemam veze sa tim mesecom u blizancima ,po opisima koje sam do sada nailazila )
Ne slažem se sa pričom za drugi brak. Mesec je i signifikator materice i domovine isto kao i majke. Malo ima veze sa partnerskim odnosom. Ukazuje na tvoje promenljive emocije.
Mimili

Poruka od Mimili »

Andjela mnogo Vam se zahvaljujem na odgovoru ,zaista mi znaci :) da kad su mi rekli da mi "garantuju" drugi brak (Nije bas najlepse cuti 😁) rekli su da ce biti povezano sa inostranstvom ,mene iskreno inostranstvo o zivot tamo nikad nije privlačilo ,niti imam poveznice da BiH mogla da odem :/
E sad Jos BiH volela da mi kažete jednu informaciju ,vanbracna zajednica od duze godina ,je ravnopravna braku na papiru ,dosta astrologa je reklo da se za to gleda 7.kucanredovno,ali sam od par njih cula da se gleda 5. Koje je Vase misljenne ?
Pošalji Odgovor