Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Mimili piše:
11 Maj 2022, 11:03
Andjela mnogo Vam se zahvaljujem na odgovoru ,zaista mi znaci :) da kad su mi rekli da mi "garantuju" drugi brak (Nije bas najlepse cuti 😁) rekli su da ce biti povezano sa inostranstvom ,mene iskreno inostranstvo o zivot tamo nikad nije privlačilo ,niti imam poveznice da BiH mogla da odem :/
E sad Jos BiH volela da mi kažete jednu informaciju ,vanbracna zajednica od duze godina ,je ravnopravna braku na papiru ,dosta astrologa je reklo da se za to gleda 7.kucanredovno,ali sam od par njih cula da se gleda 5. Koje je Vase misljenne ?
zavisi kakva je zajednica tj sa kime je. Mora se gledati detaljnije ali sam ja više mišljenja da je u tvom slučaju to 7. kuća
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Mimili

Poruka od Mimili »

Mislite li da do razvoda/razlaza u mom slučaju nece doci,posto ste mi rekli da se ne slažete za drugi brak ?
jeleninica

Poruka od jeleninica »

Pozdrav, Anđela. Htela bih te upitati kako se ponaša Jupiter na Algolu u 10 kući, natalno, u odnosu na dolazeće potpuno pomračenje 16.05.? Da li raspiruje i uvećava izazove i probleme ili ima moć da olakša i koliko toliko rastereti već samo po sebi teško pomračenje? Meni je ujedno tranzitni Saturn u 7. kuci egzaktno na mesecu i sve u kvadratu sa Algolom. Da li je mesec u vodoliji naučen da podnosi i živi po pravilima Saturnove kuce i samim tim spremno podnosi dolazak gazde u svoju kuću ili je nemoćan pred tolikom silom?
Vodolija

Poruka od Vodolija »

Pozdrav Andjelaa,
Pisah skoro na ovoj temi i na drugoj, postavljala sam i svoju kartu ovde al sad nešto neće... Elem, rođena sam 26.01.1991.u 04:20h B. POLJE CG, i imam sl pitanje:
- kako, i da li mogu da uradim nešto povodom čuvanja braka, tj odnosa u istom, ponašanje i sl.? To je jedna Škorpija, sa kojom nije lako živeti 😳🥺
jeleninica

Poruka od jeleninica »

Pozdrav Andjela. Svaka pohvala za forum, super si to napravila. Želela bih , ako mozes, da mi das kratak osvrt na moje izazove u natalu , a ima ih... Svi uglovi natalne karte su uvezani i napeti i samo se vrtim u krug. Dodatno, čini mi se, sade sati, pritiskaju već sve vrlo napeto. Razvela sam se u prvoj fazi sada sati, a interesuje me da li drugi brak ima bolje perspektive opstanka ili uticaj 7. kuce toliko loš da ruši kako prvi , tako i drugi, pa i svaki naredni :oops: Ima li ikakvu snagu Jupiter na Algolu, već oštećen, da učini bilo šta u smislu nekog konačnog pozitivnog ishoda. Punomoćja hvalaaaa unapred
jeleninica

Poruka od jeleninica »

Ah da 14.07.1976. 06:15 h Beograd
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimili piše:
11 Maj 2022, 11:31
Mislite li da do razvoda/razlaza u mom slučaju nece doci,posto ste mi rekli da se ne slažete za drugi brak ?
Dušo,
previše se opterećuješ preterano. Astrologija je samo verovatnoća. Zato sam tako napisala. Ne dopusti da ti išta sem slobodne volje bude linija vodilja u životu. Odnos i njegov ishod uvek zavisi od njegovih aktera. Astrologija pokaže samo kvalitet, samo scenu koja se postavlja ne i ishod
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

jeleninica piše:
11 Maj 2022, 23:15
Pozdrav, Anđela. Htela bih te upitati kako se ponaša Jupiter na Algolu u 10 kući, natalno, u odnosu na dolazeće potpuno pomračenje 16.05.? Da li raspiruje i uvećava izazove i probleme ili ima moć da olakša i koliko toliko rastereti već samo po sebi teško pomračenje? Meni je ujedno tranzitni Saturn u 7. kuci egzaktno na mesecu i sve u kvadratu sa Algolom. Da li je mesec u vodoliji naučen da podnosi i živi po pravilima Saturnove kuce i samim tim spremno podnosi dolazak gazde u svoju kuću ili je nemoćan pred tolikom silom?
U ovom periodu Jupiter nije retrogradni što malo olakšava stvari. A zbog njegovog dinamičnog menadžerskog kretanja kroz znak Ovna i to njegove prve stepenove mislim da će nositi uvećanje izazova i problema onima koji natalno imaju loše postavljen Jupiter. Za one koji imaju dobro postavljen Jupiter, pritom u zavisnosti od toga gde loše ili dobro postaljen Jupiter ima mesta u natalu zavisiće ishod. U desetoj kući može doneti izazov u statusu, bitnom odnosu sa nekom žennom ili nadređenim ko postaje Gorgona Meduza i treba se čuvati...ovde ti treba samo mudrosti i takticizma ne da trpiš
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija piše:
12 Maj 2022, 00:27
Pozdrav Andjelaa,
Pisah skoro na ovoj temi i na drugoj, postavljala sam i svoju kartu ovde al sad nešto neće... Elem, rođena sam 26.01.1991.u 04:20h B. POLJE CG, i imam sl pitanje:
- kako, i da li mogu da uradim nešto povodom čuvanja braka, tj odnosa u istom, ponašanje i sl.? To je jedna Škorpija, sa kojom nije lako živeti 😳🥺
VodolijaWRIGC1.JPG
VodolijaWRIGC1.JPG (39.8 KiB) Pregledano 1524 puta
Ukoliko nemate dece moje prvo pitanje za tebe je: zašto bi uopšte bila spremna na prilagođavanje na odnos koji tebi ne prija? Vladar sedme ti je Merkur u uklještenom znaku. Ovog parntera ne vidiš jasno, ume da ne kaže istinu, prosto ste nekompatibilni. ALi ako zaista želiš da sačuvaš ovu vezu iz nekog razloga (recimo imate dece) potrebno je da radiš na komunikaciji. Nabaviš jedno dvadesetak knjiga na temu kako se mudro komunicira, ima ih na odeljku psihologije, pa sve pročitaš redom.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

jeleninica piše:
13 Maj 2022, 11:51
Pozdrav Andjela. Svaka pohvala za forum, super si to napravila. Želela bih , ako mozes, da mi das kratak osvrt na moje izazove u natalu , a ima ih... Svi uglovi natalne karte su uvezani i napeti i samo se vrtim u krug. Dodatno, čini mi se, sade sati, pritiskaju već sve vrlo napeto. Razvela sam se u prvoj fazi sada sati, a interesuje me da li drugi brak ima bolje perspektive opstanka ili uticaj 7. kuce toliko loš da ruši kako prvi , tako i drugi, pa i svaki naredni :oops: Ima li ikakvu snagu Jupiter na Algolu, već oštećen, da učini bilo šta u smislu nekog konačnog pozitivnog ishoda. Punomoćja hvalaaaa unapred
Draga trebaju mi tvoji podaci :)
Pošalji Odgovor