Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Poruka od Andjela Kostic »

Dragi Opel Astra,
molim te pročitaj malo forum. Uporedni horoskopi zaista zahtevaju ozbiljan rad i trud. Što se tiče osnovnih ljubavnih aspekata zaključih da te to ne zanima naročito. Tražiš konkretne odgovore a oni se rade kroz dosta prediktivnih tehnika. eto
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
reygiane

Poruka od reygiane »

reygiane piše:
01 Maj 2022, 18:53
Andjela Kostic piše:
15 Apr 2022, 22:28
reygiane piše:
15 Apr 2022, 14:31
Pozdrav draga Anđela. Zanima me kako trenutno vidiš moj ljubavni život.Prekinula sam jednu intenzivnu vezu koja je počela 14.2.2019 a završila negdje 12.3.2022, s tim da smo bil u kontaktu sve do jučer. Uglavnom jel vidiš kakvo me razdoblje čeka po pitanju ljubavi? Nekih novih,možda ove prijašnje veze ili sljedi hladno razdoblje.Hvala ti puno na odgovoru

Moj natalna
https://ibb.co/dgjVY0V
Draga reygiane,
za tako što potrebno je odraditi detaljan godišnji horoskop sa svim prediktivnim tehnikama...
Razumijem.Onda cu te pitati ko djevojka gore samo da nesta kazes o polju ljubavi u mom natalu ako nije problem?
postala sam ovo prije par dana da mi se kaze nesta o polju ljubavi,sta se moze iščitat,nista komplicirano sto iziskuje puno vremena ;)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

regyana,
pitanje nisam razumela kao opšte tumačenje ljubavnog života obzirom da si mi ga najkonkretnije poslala. Inače, tvoj ljubavni život počinje na kritičnom stepenu, koji ukazuje na mnogo strasti ali i turbulencija i svađa u ljubavno životu. Uklješteni znak Strelca i u njemu malefici govore da ćeš nakon problema i nekakvih mogućih afera ući u jedan bitan stabilniji ljubavni odnos. Period prve bitne veze ili braka takođe je problematičan ali ne mora biti razvod. Imaćeš partnera koji će biti vezan emotivno za tebe, možda imati svoj stan ali ovde su takođe okolnosti nepredvidljive. Stoga je bitno živeti neko vreme sa partnerom pre braka
reygiane

Poruka od reygiane »

Andjela Kostic piše:
11 Maj 2022, 11:00
regyana,
pitanje nisam razumela kao opšte tumačenje ljubavnog života obzirom da si mi ga najkonkretnije poslala. Inače, tvoj ljubavni život počinje na kritičnom stepenu, koji ukazuje na mnogo strasti ali i turbulencija i svađa u ljubavno životu. Uklješteni znak Strelca i u njemu malefici govore da ćeš nakon problema i nekakvih mogućih afera ući u jedan bitan stabilniji ljubavni odnos. Period prve bitne veze ili braka takođe je problematičan ali ne mora biti razvod. Imaćeš partnera koji će biti vezan emotivno za tebe, možda imati svoj stan ali ovde su takođe okolnosti nepredvidljive. Stoga je bitno živeti neko vreme sa partnerom pre braka
znala sam da je kod mene sve problematicno :lol: Hvala ti na odgovoru
Opel Astra

Poruka od Opel Astra »

Andjela Kostic piše:
10 Maj 2022, 15:04
Dragi Opel Astra,
molim te pročitaj malo forum. Uporedni horoskopi zaista zahtevaju ozbiljan rad i trud. Što se tiče osnovnih ljubavnih aspekata zaključih da te to ne zanima naročito. Tražiš konkretne odgovore a oni se rade kroz dosta prediktivnih tehnika. eto
Mogu i osnovni ljubavni aspekti. Napisah,može bilo šta,najkraće što možete.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Opel Astra piše:
11 Maj 2022, 14:01

OpelAstraWRIGC4.JPG
OpelAstraWRIGC4.JPG (39.19 KiB) Pregledano 2728 puta
Nadam se da shvataš da si mi dao vreme u 15 minuta i da je potrebno uraditi prvo rektifikaciju horoskopa? Netačno vreme drastično može promeniti tumačenje te se odmah ograđujem. Stavila sam srednje vreme. Hiron na vrhu pete kuće govori o povredama u partnerskim i ljubavnim vezama te nestabilnosti odnosa i promenljivim odnosima. Kratkotrajne veze. Brak moguće promenljiv ali može opstati.
Opel Astra

Poruka od Opel Astra »

Andjela Kostic piše:
13 Maj 2022, 15:19
Opel Astra piše:
11 Maj 2022, 14:01

OpelAstraWRIGC4.JPG

Nadam se da shvataš da si mi dao vreme u 15 minuta i da je potrebno uraditi prvo rektifikaciju horoskopa? Netačno vreme drastično može promeniti tumačenje te se odmah ograđujem. Stavila sam srednje vreme. Hiron na vrhu pete kuće govori o povredama u partnerskim i ljubavnim vezama te nestabilnosti odnosa i promenljivim odnosima. Kratkotrajne veze. Brak moguće promenljiv ali može opstati.
Shvatam. Puno vam hvala još jednom.
reygiane

Poruka od reygiane »

Andjela Kostic piše:
11 Maj 2022, 11:00
regyana,
jel te mogu samo još jedno pitanje pitat? Ovo što si rekla da ću nakon afera uć u jedan bitan stabilniji ljubavni odnos je nešto šta se desilo 2019 i trajalo je do ove godine 3 mjeseca, e sad jedino me zanima dal ovo bitna veza ili brak koji je problematican je nesta sta se u natalnoj karti vidi za buducnost ili se to odnosi upravo na ovu vezu koja je završila prije 2 mjeseca? Eto to me buni.Nadam se da mi mozes odgovorit posto mi je to nesta sta nisam razumijela
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

to zaista ne znam. Natalna astrologija može odgovoriti na pitanja ali ne sva jer sve nije projektovano Tako u tvom slučaju ja vidim zaljubljivanje oko 23. godine života i ličnu promenu oko 31. godine života. Tebi se ovde aktivira i 35. pa i 38. godina. To, šta je bila ta veza može se videti samo uz ozbiljnu konsultaciju i otvaranje svih tehnika za 2019, otvaranje vašeg uporednog odnosa i slično. Prosto treba vremena
reygiane

Poruka od reygiane »

Andjela Kostic piše:
18 Maj 2022, 09:04
to zaista ne znam. Natalna astrologija može odgovoriti na pitanja ali ne sva jer sve nije projektovano Tako u tvom slučaju ja vidim zaljubljivanje oko 23. godine života i ličnu promenu oko 31. godine života. Tebi se ovde aktivira i 35. pa i 38. godina. To, šta je bila ta veza može se videti samo uz ozbiljnu konsultaciju i otvaranje svih tehnika za 2019, otvaranje vašeg uporednog odnosa i slično. Prosto treba vremena
ok zanimljivo.Hvala ti
Pošalji Odgovor