Škola Astrologije
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Škola Astrologije
Draga Pisac,
može biti ali i ne mora. Ako je majka umrla, upravo je to slika dvanaeste kuće. Što se odnosa tiče, oni se uvek gledaju iz pete i sedme kuće u sklopu sa devetom i vladarima kuća. Ako tebi peta kuća počinje sa vladavinom aflikovanog Jupitera u znaku koji ne voli i daje manje mogućnosti za pronalaženje partnera te pride imaš Veneru u Ribama koja je kvadratom vezana za URan(zaljubljuješ se obavezno u pogrešne likove) ovde se vrši detaljna procena kroz druge prediktivne tehnike kakav tip muškaraca treba tebi, koje je najbolje vreme za to i slično. Ovo nema toliko veze sa karmom majke koliko ima veze sa tvojom konkretnom postavkom planeta.
Ako bi o karmi ipak govorili, bilo bi potrebno gledati sve sestre koje imaš i njihove horoskope te sa sigurnošću zaključiti da li, u kojoj meri i na koga sve deluje majčina karma ukoliko uopšte postoji
može biti ali i ne mora. Ako je majka umrla, upravo je to slika dvanaeste kuće. Što se odnosa tiče, oni se uvek gledaju iz pete i sedme kuće u sklopu sa devetom i vladarima kuća. Ako tebi peta kuća počinje sa vladavinom aflikovanog Jupitera u znaku koji ne voli i daje manje mogućnosti za pronalaženje partnera te pride imaš Veneru u Ribama koja je kvadratom vezana za URan(zaljubljuješ se obavezno u pogrešne likove) ovde se vrši detaljna procena kroz druge prediktivne tehnike kakav tip muškaraca treba tebi, koje je najbolje vreme za to i slično. Ovo nema toliko veze sa karmom majke koliko ima veze sa tvojom konkretnom postavkom planeta.
Ako bi o karmi ipak govorili, bilo bi potrebno gledati sve sestre koje imaš i njihove horoskope te sa sigurnošću zaključiti da li, u kojoj meri i na koga sve deluje majčina karma ukoliko uopšte postoji
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ne mogu reći da se zaljubljujem odnosno ne zaljubljujem se, ali da mi prilaze progresni likovi to da.Pogledali ste Vi ovdje sve natalne karte mojih sestara i svima ste informativno rekli da postoje problemi u ljubavi, da sve ide kasnije itd, tako da tu nešto definitivno ne štima.Andjela Kostic piše: ↑27 Maj 2022, 12:55Draga Pisac,
Hvala još jednom i veliki pozdrav.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Pisac,
svaka osoba ima nešto što će u nekom momentu smetati normalnom partnerskom odnosu. Ne znam koje su korisnice tvoje sestre, ali sve dok se pravi ne nađe nikad ne štima veruj mi! Moraš verovati u sebe i u pravi kvalitetan partnerski odnos i doći će i tvoje vreme
svaka osoba ima nešto što će u nekom momentu smetati normalnom partnerskom odnosu. Ne znam koje su korisnice tvoje sestre, ali sve dok se pravi ne nađe nikad ne štima veruj mi! Moraš verovati u sebe i u pravi kvalitetan partnerski odnos i doći će i tvoje vreme
Hvala, a u pravu si, treba dstaljna analiza.Andjela Kostic piše: ↑13 Maj 2022, 15:21MOra se gledati detaljno, kroz sve tehnike. Ovako deluje sa ne tako dobrom progrnostikom. Ipak ne mora značitiLabella piše: ↑12 Maj 2022, 17:57Moje solarno Sunce za '22/'23 je u 6.polju. Pravi kvadrat na solarni Jupiter u 2.polju.
Jarac je solarni ASC, sa Saturnom u 1.polju, a isti pravi konjukciju sa natalnim Mjesecom 2.p., trigon sa natalnom Venerom 6.p. i natalni MC.
Solarno Sunce nema aspekte ispod 5orb sa ličnim planetama.![]()
Šta očekivati u narednoj godini sa ovakvom postavkom? Hvala
Pitam uvezi relacije 2. i 6.polja jer su vezana za posao.
Davison karta:
Sunce je svrha i cilj ulaska uvezu. Sunce u Jarcu u 2polju je upravo u umetnutom znaku Jarac. Kako interpretirati takvu poziciju? Sunce je u konjukciji sa Jupiterom.
Dispozitor je Saturn u 7 polju i pravi trigon sa Mjesecom (3p,Vodolija). Saturn je u znaku Blizanaca, a njegov dispozitor Merkur , 2polje,je u konjukciji sa Venerom 1polje.
Vladar karte, Škorpija, su Mars (1p) i Pluton, (10p),ja sam starija, a on je Venera, Bik je DSC.
Saturn u 7p. je u opoziciji sa Marsom i Venerom (orb. 9 i10). Da li je to opet loša pozicija?
Hvala Andjela
Sunce je svrha i cilj ulaska uvezu. Sunce u Jarcu u 2polju je upravo u umetnutom znaku Jarac. Kako interpretirati takvu poziciju? Sunce je u konjukciji sa Jupiterom.
Dispozitor je Saturn u 7 polju i pravi trigon sa Mjesecom (3p,Vodolija). Saturn je u znaku Blizanaca, a njegov dispozitor Merkur , 2polje,je u konjukciji sa Venerom 1polje.
Vladar karte, Škorpija, su Mars (1p) i Pluton, (10p),ja sam starija, a on je Venera, Bik je DSC.
Saturn u 7p. je u opoziciji sa Marsom i Venerom (orb. 9 i10). Da li je to opet loša pozicija?
Hvala Andjela
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Labella,
uz svaku želju da ti pomognem ja te molim da mi ostaviš sve podatke. Uopšte ovako ne mogu pratiti, zaista. Pride, Davison chart gleda se u odnosu na natalne postavke planeta, uvek. Dakle, horoskopi oba partnera pa osnovna slaganja pa tek onda kompozitni horoskop pa tek onda Davison chart
uz svaku želju da ti pomognem ja te molim da mi ostaviš sve podatke. Uopšte ovako ne mogu pratiti, zaista. Pride, Davison chart gleda se u odnosu na natalne postavke planeta, uvek. Dakle, horoskopi oba partnera pa osnovna slaganja pa tek onda kompozitni horoskop pa tek onda Davison chart
On je 16.7.1973 Ljubljana u 13:03Andjela Kostic piše: ↑07 Jun 2022, 08:41Labella,
Ja sam 30.6.1972, Kraljevo, 18:30
Hvala Andjela
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
OVaj čovek rođen je sa natalnom predispozicijom za probleme na partnerskim odnosima. Prvi brak ili veza zato je bila osuđena od samog starta. Partnerka se vidi preko posla, bilo je ljubavi ali i trajnog neslaganja ličnosti. U ovom slučaju prvo gledamo pozicije planeta. Vidimo da je njegova Venera kod tebe u osmoj kući te je ovo predispozicija za tajnu ljubavnu vezu. Sunce je u tvojoj 7 ali u uklještenom znaku, opet predispozicija da javnost ne vidi kakav vam je odnos zapravo. Njegov je Mesec u Vodoliji Sunce u Raku te postoje sličnosti u životu, zajednička interesovanja. Njegov Mesec je na vrhu tvoje dva ali je ipak u prvoj te je moguća naklonost ali obzirom da se radi o znaku Vodolije - nestabilna. Tvoja je Venera takođe u njegovoj 8. te stvar postaje jasnija po pitanju tajnosti odnosa. Tvoj je Mesec međutim kod njega u 4 te ovo daje signal da bi ti želela da napravite neku zajednicu.Labella piše: ↑07 Jun 2022, 08:54On je 16.7.1973 Ljubljana u 13:03Andjela Kostic piše: ↑07 Jun 2022, 08:41Labella,
Ja sam 30.6.1972, Kraljevo, 18:30
Hvala Andjela![]()
Horoskop ishoda odnosa ima strastveni Ascendent. Masa planeta u 1 govore da će veza biti zanimljiva samo zbog tebe, bilo da se radi o vezi ili o druženju (masa planeta u Strelcu) Mogućnost zajedničog rada (Sunce konj Severni čvor u dva). Ishod odnosa međutim ne mora biti stabilan, tačnije ovo je odnos projektovan na kraće vreme, za zabavu (Mesec u vrlo dinamičnom znaku, Venera u znaku avantura). Vladar 7 u 1 govori da će on biti vezan za ovaj odnos, da ima tendencija poštovanja ka tebi ali je velika verovatnoća da će tebi sve to dosaditi
- Prilozi
-
- LabellaPartnerWRIGC8.JPG (42.33 KiB) Pregledano 3095 puta
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ovo može mnogo bolje, svašta se ovde vidi ali ovo je od baze baza i za ovo mi je trebalo mnogo vremena.
Andjela, divna si, hvala puno.Andjela Kostic piše: ↑08 Jun 2022, 11:03Ovo može mnogo bolje, svašta se ovde vidi ali ovo je od baze baza i za ovo mi je trebalo mnogo vremena.