Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

donme piše:
11 Maj 2022, 10:56
Ja sam za vas saznao na Ana forumu i nemam nikog drugog povezanog sa mnom. Poslao sam vam email a dalju komunikaciju cu nastaviti tamo sa vama.
Hvala na odgovoru :)
Ma opušteno :) rekla sam to uopšteno ne mislim da si i sa kim povezan, nadam se da se ne ljutiš :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
reygiane

Poruka od reygiane »

Pozdrav draga Anđela.Zanima me polje posla.Trenutno imam posao gde financijski lose ne stojim, siguran je i imam dobro okruzenje kolega.Zanima me da li će se šta mjenjati na poslovnom polju?jel se vidi još kakva šansa za napredak? Uglavnom bilo šta mozes mi reci na temelju natalne karte ? https://imgbb.com/dgjVY0V
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

reygiane piše:
26 Maj 2022, 16:39
Pozdrav draga Anđela.Zanima me polje posla.Trenutno imam posao gde financijski lose ne stojim, siguran je i imam dobro okruzenje kolega.Zanima me da li će se šta mjenjati na poslovnom polju?jel se vidi još kakva šansa za napredak? Uglavnom bilo šta mozes mi reci na temelju natalne karte ? https://imgbb.com/dgjVY0V
Obzirom na godište, mislim da si već prešla u drugu polovinu karijere što opet, ne mora da znači. Vidi se niz godina mogućnosti na istom poslu pod istim okolnostima. Stvari međutim mogu postati mnogo bolje vremenom. Sledi ti neko napredovanje, nešto kao načelničko mesto. Tvoj je zadatak školovanje u okviru struke u kojoj si, sticanje i sakupljanje što više znanja jer će ti ono pomoći na dalje. Naročito ako npr nemaš diplomu fakulteta, ili mastera ili doktorata ili specifične oblasti vezane za tvoju struku. Ovo je veoma dobar poslovni horoskop čak i za napredovanje u privatnom sektoru što će ti se takođe ponuditi vremenom, te i da otvoriš sama svoju firmu. Sticanje novaca ovde jeste problem u smislu da moraš puno da radiš i da se edukuješ da bi stekla. Ali, ja sam videla horoskope ljudi koji imaju "malu mogućnost sticanja" a koji imaju pet puta veće plate od realnih jer su svojim radom doprineli napretku a imaju kao i ti mogućnost ličnog napredovanja. SREĆNO :)
reygiane

Poruka od reygiane »

Andjela Kostic piše:
27 Maj 2022, 12:52
reygiane piše:
Obzirom na godište, mislim da si već prešla u drugu polovinu karijere što opet, ne mora da znači. Vidi se niz godina mogućnosti na istom poslu pod istim okolnostima. Stvari međutim mogu postati mnogo bolje vremenom. Sledi ti neko napredovanje, nešto kao načelničko mesto. Tvoj je zadatak školovanje u okviru struke u kojoj si, sticanje i sakupljanje što više znanja jer će ti ono pomoći na dalje. Naročito ako npr nemaš diplomu fakulteta, ili mastera ili doktorata ili specifične oblasti vezane za tvoju struku. Ovo je veoma dobar poslovni horoskop čak i za napredovanje u privatnom sektoru što će ti se takođe ponuditi vremenom, te i da otvoriš sama svoju firmu. Sticanje novaca ovde jeste problem u smislu da moraš puno da radiš i da se edukuješ da bi stekla. Ali, ja sam videla horoskope ljudi koji imaju "malu mogućnost sticanja" a koji imaju pet puta veće plate od realnih jer su svojim radom doprineli napretku a imaju kao i ti mogućnost ličnog napredovanja. SREĆNO :)
Hmm zanimljivo,šta se tice fakulteta tu imam 5 godina završenih.Moram priznat da sam iznenađena za ovo privatni sektor,mislim da sam u jako dobra u poslu koji mi se da ali nemam trenutno maste sta bi svoje otvorila.Mozda se i to promjeni ko zna
reygiane

Poruka od reygiane »

reygiane piše:
27 Maj 2022, 19:36
Andjela Kostic piše:
27 Maj 2022, 12:52
reygiane piše:
Hmm zanimljivo,šta se tice fakulteta tu imam 5 godina završenih.Moram priznat da sam iznenađena za ovo privatni sektor,mislim da sam u jako dobra u poslu koji mi se da ali nemam trenutno maste sta bi svoje otvorila.Mozda se i to promjeni ko zna.Hvala ti na odgovoru
Biljaeagle

Poruka od Biljaeagle »

Postovana Andjela zanima me da li cu pronaci posao u struci ove godine? Biljana 21.11.1993 Loznica ( po profesiji sam strukovni fizioterapeut- mesec u ribama)
Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Biljaeagle piše:
02 Jun 2022, 13:37
Postovana Andjela zanima me da li cu pronaci posao u struci ove godine? Biljana 21.11.1993 Loznica ( po profesiji sam strukovni fizioterapeut- mesec u ribama)
Hvala
BIlo kakve predikcije rade se samo kroz konsultaicije jer se rade iz više prediktivnih tehnika i zahtevaju puno vremena. Pozdrav
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Andjela, evo me :)
Zanima.me posao, u lošoj sam situaciji, apliciram, idem.na razgovore, ali ne izaberu mene :(
U kom pravcu ce ici moja karijera? Moze li neko zaposlenje ubrzo biti ? Cisto eto informativno ako mozes... hvala :)
https://www.astro.com/cgi/chart.cgi?sho ... png&res=63
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Na žalost, poslovne okolnosti kod tebe moraju se gledati iz svih prediktivnih tehnika ali ako neko želi neka odgovori
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Andjela Kostic piše:
10 Jun 2022, 10:16
Na žalost, poslovne okolnosti kod tebe moraju se gledati iz svih prediktivnih tehnika ali ako neko želi neka odgovori
Hvala tiii. Mozes li mi Makar eto reci u kom sektoru posla bih mogla da napredujem i da mi bude okej.?
Pošalji Odgovor