Ma opušteno
Posao
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Posao
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pozdrav draga Anđela.Zanima me polje posla.Trenutno imam posao gde financijski lose ne stojim, siguran je i imam dobro okruzenje kolega.Zanima me da li će se šta mjenjati na poslovnom polju?jel se vidi još kakva šansa za napredak? Uglavnom bilo šta mozes mi reci na temelju natalne karte ? https://imgbb.com/dgjVY0V
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Obzirom na godište, mislim da si već prešla u drugu polovinu karijere što opet, ne mora da znači. Vidi se niz godina mogućnosti na istom poslu pod istim okolnostima. Stvari međutim mogu postati mnogo bolje vremenom. Sledi ti neko napredovanje, nešto kao načelničko mesto. Tvoj je zadatak školovanje u okviru struke u kojoj si, sticanje i sakupljanje što više znanja jer će ti ono pomoći na dalje. Naročito ako npr nemaš diplomu fakulteta, ili mastera ili doktorata ili specifične oblasti vezane za tvoju struku. Ovo je veoma dobar poslovni horoskop čak i za napredovanje u privatnom sektoru što će ti se takođe ponuditi vremenom, te i da otvoriš sama svoju firmu. Sticanje novaca ovde jeste problem u smislu da moraš puno da radiš i da se edukuješ da bi stekla. Ali, ja sam videla horoskope ljudi koji imaju "malu mogućnost sticanja" a koji imaju pet puta veće plate od realnih jer su svojim radom doprineli napretku a imaju kao i ti mogućnost ličnog napredovanja. SREĆNOreygiane piše: ↑26 Maj 2022, 16:39Pozdrav draga Anđela.Zanima me polje posla.Trenutno imam posao gde financijski lose ne stojim, siguran je i imam dobro okruzenje kolega.Zanima me da li će se šta mjenjati na poslovnom polju?jel se vidi još kakva šansa za napredak? Uglavnom bilo šta mozes mi reci na temelju natalne karte ? https://imgbb.com/dgjVY0V
Hmm zanimljivo,šta se tice fakulteta tu imam 5 godina završenih.Moram priznat da sam iznenađena za ovo privatni sektor,mislim da sam u jako dobra u poslu koji mi se da ali nemam trenutno maste sta bi svoje otvorila.Mozda se i to promjeni ko znaAndjela Kostic piše: ↑27 Maj 2022, 12:52Obzirom na godište, mislim da si već prešla u drugu polovinu karijere što opet, ne mora da znači. Vidi se niz godina mogućnosti na istom poslu pod istim okolnostima. Stvari međutim mogu postati mnogo bolje vremenom. Sledi ti neko napredovanje, nešto kao načelničko mesto. Tvoj je zadatak školovanje u okviru struke u kojoj si, sticanje i sakupljanje što više znanja jer će ti ono pomoći na dalje. Naročito ako npr nemaš diplomu fakulteta, ili mastera ili doktorata ili specifične oblasti vezane za tvoju struku. Ovo je veoma dobar poslovni horoskop čak i za napredovanje u privatnom sektoru što će ti se takođe ponuditi vremenom, te i da otvoriš sama svoju firmu. Sticanje novaca ovde jeste problem u smislu da moraš puno da radiš i da se edukuješ da bi stekla. Ali, ja sam videla horoskope ljudi koji imaju "malu mogućnost sticanja" a koji imaju pet puta veće plate od realnih jer su svojim radom doprineli napretku a imaju kao i ti mogućnost ličnog napredovanja. SREĆNOreygiane piše: ↑26 Maj 2022, 16:39Pozdrav draga Anđela.Zanima me polje posla.Trenutno imam posao gde financijski lose ne stojim, siguran je i imam dobro okruzenje kolega.Zanima me da li će se šta mjenjati na poslovnom polju?jel se vidi još kakva šansa za napredak? Uglavnom bilo šta mozes mi reci na temelju natalne karte ? https://imgbb.com/dgjVY0V![]()
reygiane piše: ↑27 Maj 2022, 19:36Hmm zanimljivo,šta se tice fakulteta tu imam 5 godina završenih.Moram priznat da sam iznenađena za ovo privatni sektor,mislim da sam u jako dobra u poslu koji mi se da ali nemam trenutno maste sta bi svoje otvorila.Mozda se i to promjeni ko zna.Hvala ti na odgovoruAndjela Kostic piše: ↑27 Maj 2022, 12:52Obzirom na godište, mislim da si već prešla u drugu polovinu karijere što opet, ne mora da znači. Vidi se niz godina mogućnosti na istom poslu pod istim okolnostima. Stvari međutim mogu postati mnogo bolje vremenom. Sledi ti neko napredovanje, nešto kao načelničko mesto. Tvoj je zadatak školovanje u okviru struke u kojoj si, sticanje i sakupljanje što više znanja jer će ti ono pomoći na dalje. Naročito ako npr nemaš diplomu fakulteta, ili mastera ili doktorata ili specifične oblasti vezane za tvoju struku. Ovo je veoma dobar poslovni horoskop čak i za napredovanje u privatnom sektoru što će ti se takođe ponuditi vremenom, te i da otvoriš sama svoju firmu. Sticanje novaca ovde jeste problem u smislu da moraš puno da radiš i da se edukuješ da bi stekla. Ali, ja sam videla horoskope ljudi koji imaju "malu mogućnost sticanja" a koji imaju pet puta veće plate od realnih jer su svojim radom doprineli napretku a imaju kao i ti mogućnost ličnog napredovanja. SREĆNOreygiane piše: ↑26 Maj 2022, 16:39Pozdrav draga Anđela.Zanima me polje posla.Trenutno imam posao gde financijski lose ne stojim, siguran je i imam dobro okruzenje kolega.Zanima me da li će se šta mjenjati na poslovnom polju?jel se vidi još kakva šansa za napredak? Uglavnom bilo šta mozes mi reci na temelju natalne karte ? https://imgbb.com/dgjVY0V![]()
-
Biljaeagle
Postovana Andjela zanima me da li cu pronaci posao u struci ove godine? Biljana 21.11.1993 Loznica ( po profesiji sam strukovni fizioterapeut- mesec u ribama)
Hvala
Hvala
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
BIlo kakve predikcije rade se samo kroz konsultaicije jer se rade iz više prediktivnih tehnika i zahtevaju puno vremena. PozdravBiljaeagle piše: ↑02 Jun 2022, 13:37Postovana Andjela zanima me da li cu pronaci posao u struci ove godine? Biljana 21.11.1993 Loznica ( po profesiji sam strukovni fizioterapeut- mesec u ribama)
Hvala
-
the_sacrament
Andjela, evo me 
Zanima.me posao, u lošoj sam situaciji, apliciram, idem.na razgovore, ali ne izaberu mene
U kom pravcu ce ici moja karijera? Moze li neko zaposlenje ubrzo biti ? Cisto eto informativno ako mozes... hvala
https://www.astro.com/cgi/chart.cgi?sho ... png&res=63
Zanima.me posao, u lošoj sam situaciji, apliciram, idem.na razgovore, ali ne izaberu mene
U kom pravcu ce ici moja karijera? Moze li neko zaposlenje ubrzo biti ? Cisto eto informativno ako mozes... hvala
https://www.astro.com/cgi/chart.cgi?sho ... png&res=63
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Na žalost, poslovne okolnosti kod tebe moraju se gledati iz svih prediktivnih tehnika ali ako neko želi neka odgovori
-
the_sacrament
Hvala tiii. Mozes li mi Makar eto reci u kom sektoru posla bih mogla da napredujem i da mi bude okej.?Andjela Kostic piše: ↑10 Jun 2022, 10:16Na žalost, poslovne okolnosti kod tebe moraju se gledati iz svih prediktivnih tehnika ali ako neko želi neka odgovori