Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Poruka od Andjela Kostic »

Ako ne upoznaješ ljude to je dodtani tehnički problem
Potrebno je da se više krećeš, nadam se da radiš? Što više kontakata napraviš sa ljudima veća je verovatnoća da upoznaš nekog. Bitno je da ne bude preko Interneta gde ga ne možeš proveriti ili slično.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Ne radim . Trazim posao od februara, evo cetiri mjeseca. Idem na razgovore, ali ne budem izabrana za radno mjesto na kom konkurisem.
Preko drustvenih mreza ne upoznajem muskarce, mislim na dopisivanja. Ne volim to. Ne koristim drustvene mreze u te svrhe
Ne upoznajem nove ljude ,izlazim ,ali nije to to. Bas nisam zadoovoljna, ali dobro. Vidjecu dokle budem mogla sto se kaze gurati.

Hvala ti .
GORAN

Poruka od GORAN »

Dobar dan Anđela. Pratio sam Vas na Ana.rs forumu nekad davno, međutim kad sam postavio pitanje više niste bili dostupni ondje. Bivša djevojka vas je uspjela pronaći ovdje :mrgreen: Biste li mi željeli reći nešto o polju braka, opis partnerice ili bilo što što se vidi? Ako je informacija bitna, do sada nisam imao nikakvih ozbiljnijih veza, sve površno i kratkotrajno.
Nadam se da je slika dobro postavljena, jedino ovako sam mogao postaviti a da je slika solidne kvalitete.
Luna

Poruka od Luna »

Zdravo Andjela...
Zanima me sta me ocekuje u daljem odnosu sa partnerom?
Da li nas odnos ima nastavak?
Ja sam rodjena 25.11.1989 Beograd 09:40h
On je rodjen 15.03.1981 Augsburg Nemacka 22:10h
Hvalaaaaaa
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
17 Jun 2022, 11:58
Ne radim . Trazim posao od februara, evo cetiri mjeseca. Idem na razgovore, ali ne budem izabrana za radno mjesto na kom konkurisem.
Preko drustvenih mreza ne upoznajem muskarce, mislim na dopisivanja. Ne volim to. Ne koristim drustvene mreze u te svrhe
Ne upoznajem nove ljude ,izlazim ,ali nije to to. Bas nisam zadoovoljna, ali dobro. Vidjecu dokle budem mogla sto se kaze gurati.

Hvala ti .
Pogledaću detaljnije čim budem ugrabila vreme. Ali, vidim da je zakočen period i da će ti biti bolje od jeseni
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Luna piše:
19 Jun 2022, 12:16
Zdravo Andjela...
Zanima me sta me ocekuje u daljem odnosu sa partnerom?
Da li nas odnos ima nastavak?
Ja sam rodjena 25.11.1989 Beograd 09:40h
On je rodjen 15.03.1981 Augsburg Nemacka 22:10h
Hvalaaaaaa
Draga za horoskop uporednog odnosa potrebno je otvarati dve natalne karte, otvoriti aspekte opšteg dejstva, sinastriju, composite i davison chart najmanje a pritom pogledati persona planetu u oba horoskopa pride astrollogija bi ti dala samo statističko matematičku verovatnoću. Ishod odnosa uvek zavisi od obe strane. Obzirom da smo radile natal, seti se opisa bitnih partnera. Ako njega u tim opisima nema, verovatno će tako biti i u vezi. Ako ga pak ima, onda je opet potrebno uraditi ozbiljan uporedni horoskop. Ovako, ja samo vidim da mu je Sunce u tvom uklještenom znaku, da ti njega ne satledavaš niti vidiš jasno, i da komunikacija naročito ako je na daljinu ostavlja pogrešnu konotaciju i sa jedne i sa druge strane....
the_sacrament

Andjela Kostic piše:
20 Jun 2022, 09:35
the_sacrament piše:
17 Jun 2022, 11:58

Hvala ti .
Pogledaću detaljnije čim budem ugrabila vreme. Ali, vidim da je zakočen period i da će ti biti bolje od jeseni
A kod mene vazda zakočeno i posao i ljubav :) Od ove jeseni ?

Hvala draga puno, samo vise nemam previse snage i posao da trazim, a i da trazim ljubav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Snagu moraš pronaći unutar sebe. Nema toga "više nemam snage". To ne biva. Ljubav, kad je kvalitetna i prava dolazi tek kad je žena spremna, tj stabilna i sigurna na svojim nogama. U surpotnom, uvek nam Univerzum pošalje ono što jesmo. Ako smo uplašene, nesigurne u sebe, upravo takvog i partnera dobijemo s druge strane. Tako da nemoj da odustaješ, tvoje vreme tek dolazi. Pogledaću detaljnije, sada stvarno nisam u mogućnosti, i sve napisati ovde. Verovatno večeras
the_sacrament

Nesigurna ,pa i nisam. Ali zelim da nadjem posao koji je normalan, ali evo ne znam sta je problem. Nadam se bice. Hvala draaga. Kad bih nasla neki posao, bilo bi mi ljepse. A znam da dolazi, samo sam eto nestrpljiva. Ali evo, vidjevemo sve. Hvala ti🥰
Marisari

Poruka od Marisari »

Cao Andjela, mene zanima ljubav, ako imas vremena pogledati. Da li mi stoji u blizoj buducnosti neka veza? Ova godina mi je jako losa i u poslednje vreme sam veoma usamljena. Nikad nisam imala vecu zelju za vezom, ali nikako da upoznam nekoga. Ovo je moj natal. Hvala😘
Slika
Pošalji Odgovor