Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Poruka od Andjela Kostic »

Draga, ja bih to vrlo rado uradila da je to tako jednostavno pogledati. OVde na žalost imam vremena samo za opšte aspekte, odnosno pogled na natalni horoskop a predikcije zahtevaju šire gledanje više prediktivnih tehnika. Ali da probamo makar ono što se vidi.
Polje tvojih ljubavnih veza je nestabilno i promenljivo ali ne i loše postavljeno. Ovde se vidi puno komunikacije, druženja, mogućnost flertova ali i po koja površna veza. Ništa značajno ali ni loše. Uglavnom i jesu bili momci prijateljski orijentisani samo što nisu bili za neko ozbiljnije vezivanje. Ovo je jedna od najboljih pozicija za tok ljubavnog života jer daje puno iskustava, bez preteranog uplitanja. Međutim ono što ovde kvari priču jeste Venera u znaku Strelca koja je aflikovana i u otvorenoj kući. (seti se šta je bilo oko tvoje 22. i 23. godine). Mogućnost nestabilnih ljubavi naročito iz polja prijatelja, muškarac koji vara i slično....I sve tako dok drugi deo pete kuće ne zavlada. A onda gledamo jednu vrlo duboku i izuzetno strastvenu ljubavnu priču ali koja tebi nameće da budeš ono što nisi, da trpiš. Mesec u Škroionu i govori o "duši koja će propatiti jedno vreme" ali kako dispozicijom ide u znak Sterlca u konjunkcjiu sa Venerom možda to i nije tako loše. Ovde će tvoja Duša biti oslobođena svih okova i stega koje si sama sebi nametala do tog momenta. Vladar kuće braka je Sunce blizu Zenita u devetoj kući. Jasno je da će osoba biti ugledna, bitnog zanimanja uvek blizu smrti (hirurg, pogrebna oprema, kaskader, vojno lice....) Kada? oko 28 ili 38 godine života. A sada? Sada ti tranziti idu tako da te suočavaju sa obaevzama, sistemima vrednovanja (Jupiter, Satrun prva kuća...)te će na jesen krenuti obaveze po pitanju sticaja imovine (na poslu ili onim domenom kojim se baviš) a ljubav tu nije baš naglašena ali ne smemo verovati samo tranzitima, naročito u tvom slučaju. MOraju se gledati sve prediktivne tehnike.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga the_sacrament,
the_sacramentW2JAAAACAAC2.JPG
the_sacramentW2JAAAACAAC2.JPG (45.63 KiB) Pregledano 2576 puta
Još za rođendan prošle godine kreće ti solarni povratak godine koja treba da bude bitna faza u sazrevanju Duše, prilagođavanju okolini. Univerzum te upravo stavlja u takve situacije da bi nešto naučila, nešto novo uradila. Ovo je samo godina iskazivanja realnog natalnog horoskopa, u jednoj manje otvorenoj, transformativnoj fazi. Od početka solara, dakle od rođendana vuče se problem posla. Trebao je kulminirati u periodu ovog proleća, sa Unranom ovako pozicioniranim u solaru. Mogućnost davanja ili dobijanja otkaza. U odnosu na ono koliko se trudiš ovo je godina koja ti upravo govori da način trebaš promeniti. Konkurišeš stalno? koliko je to stalno? da li je to 2 CVja dnevno, pri čemu svaki ukrajaš prema radnom mestu? Ukoliko nije, godina je tako koncipirana da ti se ništa bez većeg truda neće otvoriti, pri čemu traži da u sve što radiš uneseš i dozu kreativnosti (Neptun je u jedan bliže Asc solara) . IPak, planovi želje i ideje koje imaš u ovoj godini mogu uroditi plodom jer su stvarno dobro smišljeni ali za sve treba tri puta više akcije. Zbog pozicije Venere i Meseca u deset, ne bi me iznenadilo da u toku leta ili početka jeseni nađeš i jedno i drugo U svakom slučaju, mogućnost lepih događaja nakon perioda zakočenosti očekuj na dva meseca do mesec dana pre dana sledećeg rođendana. Takođe, mogućnost pronalaska posla najveća je upravo krajem leta i to za posao koji ćeš voleti (ako u tom periodu ne dođe ljubav).....Ipak, sve ovo tražiće tvoj ogroman trud. U ovom periodu izuzetno je bitno da ne slušaš druge, tzv prijatelje, jer u suštini neki od njih to i nisu. Ipak okolnosti se menjaju kako godina prolazi u tvoju korist. Ja ne znam šta si ti po sruci ali si rođena za organizacione poslove, tu gde je potrebno mnogo truda i rada. Kreativna si i vrlo intuitivna pa bi bila i dobar psihoterapeut
the_sacramentW3JAJAACAACAAC3.JPG
the_sacramentW3JAJAACAACAAC3.JPG (49.97 KiB) Pregledano 2571 put
Sunce direkcije koje prelazi preko Zenita natala uvek daje promene u statusu na koje se osoba mora privići a promene naravno ne idu lako i brzo nego se normalno radi o mesecima. Radijus od oko 2 g prolazi u tvom slučaju za koji mesec. I direkcija pokazuje ljubav i mougćnosti za poboljšanje ličnog života u periodu za neki mesec pa narednih oko godinu dana ako gledamo iz širih tehnika. DIrektivni Saturn na vrhu dvanaeste kuće naglašava još najmanje 6 meseci lične borbe kako bi se stvari stavile na mesto. Pritom pokazuje i da se u tvoj život petljaju ljudi kojima tu nije mesto te svakoga ko mrači, ko ti donosi negativnu energiju i truje te idealima koje ni sam nije kadar da isprati, oteraj vrlo fino od sebe.
Progresivni Mesec definitivno pokazuje ličnu, unutrašnju i emotivnu promenu koja počinje za manje od tri meseca pa u narednom periodu. IPak, kretanje progresivnog Meseca narednih godina tražiće od tebe ozbiljno lično zalaganje (ide kroz dvanaestu kuću te opet zahteva kreativan rad naročito na sebii na unutrašnjem JA).
Prosto, ovo je vreme promena koje su krenule i trajaće neko vreme.
Tranziti nam takođe ne pomažu, sem Jupitera koji će 29.jula krenuti retrogradno i doneti neke nestabilne promene (bar ti neće biti smorno kao sada) jer je i tvoj natalno retrogradni. Ovo je period kada ćeš definitivno skupiti novu snagu da kreneš dalje. Ne zaboravi, ako stvari radiš na isti način kao i radnije, rezultati će izostati. Potreban je dodatni trud što i jeste cena izlaska iz ovog perioda. Uloži ga, naročito od perioda avgusta. Ja ti želim svaku sreću.
Marisari

Poruka od Marisari »

Andjela Kostic piše:
20 Jun 2022, 18:00
Draga, ja bih to vrlo rado uradila da je to tako jednostavno pogledati. OVde na žalost imam vremena samo za opšte aspekte, odnosno pogled na natalni horoskop a predikcije zahtevaju šire gledanje više prediktivnih tehnika. Ali da probamo makar ono što se vidi.
Polje tvojih ljubavnih veza je nestabilno i promenljivo ali ne i loše postavljeno. Ovde se vidi puno komunikacije, druženja, mogućnost flertova ali i po koja površna veza. Ništa značajno ali ni loše. Uglavnom i jesu bili momci prijateljski orijentisani samo što nisu bili za neko ozbiljnije vezivanje. Ovo je jedna od najboljih pozicija za tok ljubavnog života jer daje puno iskustava, bez preteranog uplitanja. Međutim ono što ovde kvari priču jeste Venera u znaku Strelca koja je aflikovana i u otvorenoj kući. (seti se šta je bilo oko tvoje 22. i 23. godine). Mogućnost nestabilnih ljubavi naročito iz polja prijatelja, muškarac koji vara i slično....I sve tako dok drugi deo pete kuće ne zavlada. A onda gledamo jednu vrlo duboku i izuzetno strastvenu ljubavnu priču ali koja tebi nameće da budeš ono što nisi, da trpiš. Mesec u Škroionu i govori o "duši koja će propatiti jedno vreme" ali kako dispozicijom ide u znak Sterlca u konjunkcjiu sa Venerom možda to i nije tako loše. Ovde će tvoja Duša biti oslobođena svih okova i stega koje si sama sebi nametala do tog momenta. Vladar kuće braka je Sunce blizu Zenita u devetoj kući. Jasno je da će osoba biti ugledna, bitnog zanimanja uvek blizu smrti (hirurg, pogrebna oprema, kaskader, vojno lice....) Kada? oko 28 ili 38 godine života. A sada? Sada ti tranziti idu tako da te suočavaju sa obaevzama, sistemima vrednovanja (Jupiter, Satrun prva kuća...)te će na jesen krenuti obaveze po pitanju sticaja imovine (na poslu ili onim domenom kojim se baviš) a ljubav tu nije baš naglašena ali ne smemo verovati samo tranzitima, naročito u tvom slučaju. MOraju se gledati sve prediktivne tehnike.
Hvala puno na detaljnom odgovoru. Inace nisam sklona neobaveznim vezama i nemam nesto ljubavnog iskustva. Imala sam dve veze do sada. Osoba sa kojom sam bila u vezi u 22. i 23. godini se pojavila i sada, medjutim nista od toga. Ta osoba me je tada jako povredila, a i nedavno se desilo isto. Nakon njega sam imala ozbiljnu vezu koja je potrajala, ali kod mene su se ugasile emocije i ta veza se prekinula. Bilo bi lepo da se pojavi neko uskoro. Jedan astrolog mi je rekao da ce se ove godine pojaviti neko, cak da bih mogla ostati u drugom stanju, ali mislim da nista od toga. Ne vidim da je moguce da se tako nesto desi na brzinu.
Hvala jos jednom na odgovoru. 😊
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Draga, hvala ti puno. Ja gledam non stop oglase, sad ne saljem CV svakog dana , jer se desi da nema oglasa gdje bih ja rado konkurisala.

Dobika sam priliku, radila sam decembar i januar u jednom butiku, ali jednostavno nisam mogla tu da radim, nije bilo posla @ samo sam sjedjela, ubijalo me je sve to. Trgovinu mrzim i tu sam gresku napravila jer sam poslusala prijatelje koji su mi rekla ada bolje ista nego nista.
I bas sam.se pokajala. Ali dobro, od tad aktivno trazim posao

A cv ne prilagodjavam, ali sta cu, stavim te poslove koje sam radila i zovu me i za administraciju i za recepciju.

Ja sam diplomirani turizmolog, imam stepen specijaliste turozam..evo, danas nije bilo oglasa djje bih voljela raditi dok sam se recimo u cetvrrtak prijavila na 3 radna mjesta.
Ne znam, tek posao od 8og septembra do 8og novembra (presvisnucu hahahha)

Ne unam....kasno je sad da se bavim kreativnim radom niti iskremo zmam.cime bih zeljela da se bavim.
Moze to biti i administracija u nekoj firmi ili pak recepcija u neko. Hotelu.

A niko nece sansu da mi pruzi. Svidja mi se jedan muskarac, vodolija je,ali nikako nekako da se pokrene ta situacija. Bas sam ono bzv a najvise zvog posla. Ne mogu vise da cekam posao,bas ne mogu. Strpljenja bez.

Hvala draga puno. Sve cekam ovo cekam ono i evo nikako da krene.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Marishari,
upravo i pokazuje to tvoja peta kuća. A koliko si kafa popila sa momcima u društvu? ili , koliko si sms poruka pustila? nije stvar u zabavljanju već u tim kontaktima kod tebe. ŠTo se tiče ovog ranije, to ti i napisah, takav ti definitivno ne treba. To što ti je taj astrolog rekao, ja ne mogu znati jer bih trebala sata sve tehnike da otvaram a upravo sam to uradila u prethodnom primeru što oduzima ogromno vreme, ali bih uvek sve držala sa rezervom jer astrolog ne može znati tako nešto, niti ja to zaista naslućujem iz baze tvoga natala da će ići tako baš brzo....
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament,
ako si ti apatična i pišeš "ne znam" niko živi ti pomoći ne može, nadam se da to razumeš? Glavu gore i bori se. Kreni učiti word pres ili štagod za postavljanje sajtova jer se turizam danas preko sajtova radi. Nemoj čekati da tebi neko da šansu negde. Napravi je sama sebi. Probaj. Osnovni problem svih ljudi, svih nas je što niko ne želi da izađe iz zone konfora. "Neću više da učim", "ne mogu više da učim", "ne mogu da radim više ...." ja čujem svakog dana od bar 2 klijenta. A mogu. Mogu SVE. Ali toga svesni nisu, jer nisu ni probali :)
Marisari

Poruka od Marisari »

Nekako kod mene sve suprotno i naopako. :D Nemam drustvene mreze i generalno nemam kontakte sa muskarcima, nekada iz prica drugih cujem da se neki interesuju ali mi bas retko prilaze. U poslednjih godinu dana mi niko nije prisao, ne racunajuci ovog bivseg decka koji mi je pisao. Tako je generalno oduvek bilo. Na ulici cesto hvatam poglede, ali niko mi nije prisao. Ne znam da li mozda imam neki odbojan stav, ali radila sam posao gde sam svakodnevno bila u kontaktu sa velikim brojem ljudi i uvek su mi govorili da sam izuzetno prijatna i trudim se da budem, ali sa muskarcima slabo ide. :D Ne razumem se u astrologiju, ali mozda se ta pozicija ispoljila kroz prijateljsko druzenje sa muskarcima, jer imam vise muskih prijatelja nego zenskih, tako je bilo kroz citavo skolovanje, ali to su iskljucivo prijateljski kontakti.
Razumem za drugi deo koji ste napisali i slazem se, znajuci sebe, veoma je tesko da bih uradila tako veliku stvar za kratko vreme. Hvala puno na izdvojenom vremenu i pomoci.
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

A znam draga. Al, ja bih da mi da neko sansu, da naucim posao i da se trudim i da ga odradjujem.na najbolji moguci nacin. Ne svidja mi se da mi se prijatelji mijesaju u trazenju posla. Tako da sam.im rekla ako se nedje zaposlim, javicu im. I da mi ne spominju posao.
Pocecu da ujedam na razgovore hahaha
Zmaci ti mislis da (rodjendan mi je 8og novembra) posao a i ljubav moze da krene od septembra ,odnosno od kraja ljeta ?:) hvala draga puno. Ja bih najiskrenije voljela da se do sredine jula.makar zaposlim. Predugo sam bez posla. A za ljubav, dopisujem se sa jednim muskarcem,,al je nesto previse usporen.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Marishari,
svi mi, od kako smo došli u ovaj život imamo neke smetenje. U stvari, cilj života i jeste da ih otklonimo ili ih ublažimo na najmanju moguću meru. Danas u eri Interneta ljudi retko prilaze jedni drugima što je prosto posledica tehnološkog napretka. Da bi uopšte započela razgovor sa nekim potrebno je da makar sedite blizu, u autobusu (što je danas jako retko jer svi bulje u mobilne), sto do stola u kafeu ili prosto budete na zajedničkom okupljanju. Započni ti prva razgovor jer su žene uvek bile smelije, smernije. Odakle pravilo da samo muškarci prilaze i samo muškarci započinju razgovor? Slobodno se otvori, kreni u akciju upoznavanja :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
20 Jun 2022, 19:04
A znam draga. Al, ja bih da mi da neko sansu, da naucim posao i da se trudim i da ga odradjujem.na najbolji moguci nacin. Ne svidja mi se da mi se prijatelji mijesaju u trazenju posla. Tako da sam.im rekla ako se nedje zaposlim, javicu im. I da mi ne spominju posao.
Pocecu da ujedam na razgovore hahaha
Zmaci ti mislis da (rodjendan mi je 8og novembra) posao a i ljubav moze da krene od septembra ,odnosno od kraja ljeta ?:) hvala draga puno. Ja bih najiskrenije voljela da se do sredine jula.makar zaposlim. Predugo sam bez posla. A za ljubav, dopisujem se sa jednim muskarcem,,al je nesto previse usporen.
Meni je jako žao što ti moram reći da je za tog momka sa kojim si potrebno da se uradi uporedni. Ja znam takođe, da je izlaz iz linije konfora najteži. Lepo je što želiš da ti neko pruži šansu, ali dok ti šansa ne bude pružena ipak probaš drugim putem
Pošalji Odgovor