Ljubav-brak
-
Bobica1990
Sinastrija odnosa koji traje godinu dana
https://i.imgur.com/eWU7Eua.png
Poštovana Andjela,
Postavljam sinastriju sa dečkom sa kojim sam prošle godine u septembru započela odnos koji još uvek traje, tajni odnos je u pitanju, on kaže da nije spreman za vezivanje,, mogu li se nadati čemu iz ove sinastrije?
Poštovana Andjela,
Postavljam sinastriju sa dečkom sa kojim sam prošle godine u septembru započela odnos koji još uvek traje, tajni odnos je u pitanju, on kaže da nije spreman za vezivanje,, mogu li se nadati čemu iz ove sinastrije?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Sinastrija odnosa koji traje godinu dana
Draga, iz nekog razloga nisam dobila sinastriju. Generalno za obe osobe za ozbiljan uporedni odnos potrebni su svi podaci, datumi vremena i mesta rođenja. najmanje bez vremena rođenja jednog partnera. Međutim, iz bazne sinastrije (koja je manje od 30% opisa odnosa) ne mogu se videti takve stvari. Tačnije, ne mogu se videti nikako hoćete li se održati, jer je nivo slobodne volje jako bitan. Ja ću, ako mi postaviš sinastriju naravno baciti pogled koja je verovatnoća, ali je za ozbiljan uporedni odnos potrebno raditi ozbiljnu konsultaciju zbog više prediktivnih tehnika koje se upotrebljavaju ovde. Izvini na ovolikom kašnjenju odgovoraBobica1990 piše: ↑29 Sep 2020, 08:36https://i.imgur.com/eWU7Eua.png
Poštovana Andjela,
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ljubav-brak
Pozdrav svima
Draga Andjelka, evo iskoristiću priliku da te pitam za moj potencijalni ljubavni život ili brak i da li će biti uopšte neke prilike, jer sam bas dugo sam i na tom polju mi ne ide.
16.06.1979. Novi Sad 20h 05 min
Srdačan pozdrav
Draga Andjelka, evo iskoristiću priliku da te pitam za moj potencijalni ljubavni život ili brak i da li će biti uopšte neke prilike, jer sam bas dugo sam i na tom polju mi ne ide.
16.06.1979. Novi Sad 20h 05 min
Srdačan pozdrav
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Ljubav-brak
Dragi moj,
ovde postoji nekoliko problema i ako ih budeš rešio moći ćeš da nađeš sreću. Vladar pete u petoj kući govori da ti je ljubav jako bitna, ali i da je ne shvataš realno. Bik na vrhu pete kuće govori o previše nestabilnih veza s početka zabavljanja, ili nestabilnih odnosa. Prosto ne znam šta se tu dešavalo ranije, ali je prilika trebalo biti jer stoji mogućnost bogatog ali nestabilnog ljubavnog života. Međutim lični problemi i okolnosti mogle su uticati na ljubav. Naročito pozicija posla, ukoliko nije značajna kao i druge okolnosti tehničkih otežanja u životu. Previše nerealno gledište na ljubav (Mesec u Ribama a Venera u Blizancima) pri čemu se previše očekuje, dodatno otežava stvari. Prvo, moraš se potruditi više u poslu u smislu napretka. To će ti doneti veće samopouzdanje lično i način da te drugi ljudi primete. Moraš se više doterivati. Vladar 7 u 2 govori da ćeš na kraju moći da nađeš ženu sličnu tvojoj majci i da će brak biti iz uzajamne "koristi". Zato tražiš i materijalno i statusno ženu koja je na istom nivou sa tobom. Ni manje ni više. O braku bi imalo puno da se kaže. Međutim, kako se ovde priča "grana" tako će mnogo stvari od tebe lično zavisiti. Stoji ti statistička mogućnost za jedno žensko dete ali to ništa ne znači ako sediš i čekaš. Devojke žele stabilne muškarce kao i vredne i radne, one koji umeju da stvore sigurnost. Ne brini, radi više i manje misli o tome hoće neće. Sve će doći kada za to stvoriš uslove...pozdrav
Hvala na odgovoru ali sto se tice posla tesko da ja tu sada mogu mnogo bolje jer sam sef odeljenja u jednoj vecoj firmi a nema tu nikakve mogucnosti za dalji napredak i pored toga uvek sam vazio kao neko ko je dobro obucen sto se tice stila i garderobe. Jesam krenuo iz siromastva i teske situacije ali sam dosta uradio u ovim okolnostima. Nikako ne bi zeleo da mi zena bude slicna majci jer sa njom nemam dobre odnose zbog njenog teskog karaktera.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ja sam samo pročitala kartu, nemoj se ljutiti. Taj posao te onda iscrpljuje i možeš mnogo bolje. Majka možda nema težak karakter, možda je samo tako vidiš? Samo razmisli kakve si prepreke sebi postavio u glavi, i šta je to što ti ne daje mogućnost trajnog odnosa? Ti sam si dosta kompleksan, isključan za dosta stvari. Ovde je cela karta i naravno da je kratko tumačenje svedeno na ono što ti možda ne želiš čuti a tako isto prenosiš i u javni život...Ne kažem ja da je bilo ko ovde pogrešio, ni ti ni ja. Svakako ti želim sreću a da bi dao stabilnost, moraš je prvo sam naći. Onda će ti doćiFreedom piše: ↑28 Nov 2020, 22:53Hvala na odgovoru ali sto se tice posla tesko da ja tu sada mogu mnogo bolje jer sam sef odeljenja u jednoj vecoj firmi a nema tu nikakve mogucnosti za dalji napredak i pored toga uvek sam vazio kao neko ko je dobro obucen sto se tice stila i garderobe. Jesam krenuo iz siromastva i teske situacije ali sam dosta uradio u ovim okolnostima. Nikako ne bi zeleo da mi zena bude slicna majci jer sa njom nemam dobre odnose zbog njenog teskog karaktera.
prava žena. Probaj sa majkom da izgladiš odnos, da je razumeš, shvatiš....kad to postigneš sve će ostalo ići lako. Sve najbolje
Re: Ljubav
Zdravo, interesuje me polje ljubavi, da li se možda može videti opis partnera, u dugoj sam vezi, ali već duže vreme nisam zadovoljna, a sada mi se pojavio neki drugi muškarac koji mi se svideo, pa sam u nedoumici.
12.03.1987. Smederevo 12:40 Hvala mnogo na odgovoru. Pozdrav
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Ljubav
draga helena87, u tvom slučaju velika je statistička mogućnost da iz duge ljubavne veze uđeš u prvi brak. međutim, astrologija ne poznaje samo potpisane brakove, tako da ako već živite zajedno ili provodite dosta vremena može biti i ta slika. Partner ti je pomalo težak kao čovek i dosta ti je dosadno sa njim. Međutim u tvom slučaju ovo je tačka stabilnosti. Opis partnera je: može biti nešto stariji, dosta zatvoren ili ozbiljan, i generalno će te sputavati u statusu (možda je slabijeg materijalnog statusa ili prosto ne voli tvoj napredak - nećeš imati podršku od njega za sopstveni rad). Tebi treba partner iz tzv "drugog braka" ili druge mogućnosti za brak. Ovo je čovek stranac, katolik ili osoba koja je predavač, učeno i produhovljeno lice. AKo se i pojavio neko drugi, tu se mora detaljno gledati jer generalno tebi sada i jesu tranziti preko sedme kuće. Međutim, ti tranziti naročito nisu dovoljni za realno sagledavanje tog momka. Prosto je potrebno da se dosta duže gleda i glada uporedni i glada sijaset prediktivnih tehnika...helena87 piše: ↑14 Dec 2020, 16:10Zdravo, interesuje me polje ljubavi, da li se možda može videti opis partnera, u dugoj sam vezi, ali već duže vreme nisam zadovoljna, a sada mi se pojavio neki drugi muškarac koji mi se svideo, pa sam u nedoumici.
-
Tihana1611
Anđela, još jednom veliki pozdrav. Vidjela sam tvoj odgovor na moje pitanje vezano za zaposlenje, i razumijem u potpunosti.
Možeš li mi onda reći općenito za djecu? Ne planiram ih još uvijek, ali netko mi je nekad davno rekao da bi moglo biti problema s trudnoćom i prvim djetetom. Da ponovim podatke - 16.11.1998., u 16:10h, Slavonska Požega, RH
Hvala!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Tihana1611,Tihana1611 piše: ↑16 Dec 2020, 08:51Anđela, još jednom veliki pozdrav. Vidjela sam tvoj odgovor na moje pitanje vezano za zaposlenje, i razumijem u potpunosti.Možeš li mi onda reći općenito za djecu? Ne planiram ih još uvijek, ali netko mi je nekad davno rekao da bi moglo biti problema s trudnoćom i prvim djetetom. Da ponovim podatke - 16.11.1998., u 16:10h, Slavonska Požega, RH
Hvala!
ako govorimo o zaposlenju samo iz tranzita mogu ti reći da situacija nije uopšte loša. Možeš očekivati neku promenu statusa u periodu sledeće godine, i to odmah od januara meseca. ALi to je samo iz tranzita što je na žalost, u tvom slučaju, jako nesiguran odgovor. Ali, promena statusa kod mlade osobe kakva si ti itekako može značiti promenu u karijeri pa samim tim i za neko zaposlenje. Ako i dođe, ono će biti naglo i neočekivano i ne tako dobro plaćeno bar za početak.
Što se tiče problema sa trudnoćom ja to zaista tako ne bih nazvala. Naime, osoba koja ti je to rekla gledala je Merkura na vrhu osme kuće. Merkur je esencijalni signifikator za decu, a osma kuća za prvu trudnoću. Međutim, kako je Merkur u Strelcu, ovo bi meni ličilo na mučnine početkom trudnoće, prosto jedno normalno stanje, ali da ćeš se ti lično malo loše osećati na početku. Zbog Severnog mesečevog čvora i Lava na vrhu pete kuće, zaista ne mogu zaključiti da će biti nekih ne znam kakvih teškoća većih, možda najviše malokrvnost (Jupiter je aflikovan ali je opet, u znaku svoga sedišta što ne može dati veće probleme). MOgućnost lošeg osećaja i blage letargije će biti najviše što je ovde i prikazano jer upravo taj Merkur ide u znak Riba dispozicijom). Sve ovo napisala sam zbog devojaka koje uče astrologiju i nadam se da ti neće smetati. Ljubim vas sve, pozdravi drugare i drugarice