Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
the_sacrament

Re: Ljubav-brak

Poruka od the_sacrament »

Andjela Kostic piše:
05 Jul 2022, 16:44
Ja te molim samo da opet pročitaš sve šta sam ti napisala ... ne, nisam bila zaposlena za stalno naročito na drugoj i trećoj godini. Nema veze. Ok. Nadam se da ćeš uskoro naći željeni posao. A ako misliš da raduckaš, srećno u potrazi:)
Pročitala saam. Ima nade za mene😊 Ulažem trud i vala ću naći posao čim prije. Malo jesam razočarana, ali šta ću sad.

Hvala Anđela puno 😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Mimili piše:
05 Jul 2022, 17:48
Andjela pre svega hvala Vam mnogo sto ste uvek tako ljubazni i spremni da nam svima izadjete u susret da odgovorima
..potrudicu se da povedem racuna o zdravlju i ishrani,sto se tice ljubavi ,u vanbracnoj sam zajednici 10 godina ,za koju ste mi rekli da gledam kroz 7.polje ,pa sad ne znam da li se ovo od 5.polja odnosi na moj bracni(vanbracnoj) status ?
To se mora detsljno pogledati i partnerski horoskop ali da, definitivno 7. kuća. Šta će se po statistici dešavati zavisiće i od pokazatelja predikcija, tvog godišnjeg horoskopa i dr
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Mimili

Poruka od Mimili »

Ako sam dobro razumela ,taj povratak Sa nece uticati na moj brak ,Bec na 5.i 6.kucu?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Saturnov povratak utiče na ličnost u celosti tako što osoba oseća zakočenje u svim fazama života. Na sam brak ne bi trebao da utiče direktno, ali posredno može.
Mimili

Poruka od Mimili »

Andjela oprosti ako sam bila dosadna sa tim pitanjem,pre par godina jedan astrolog mi je rekao da kada bude povratak Sa u mom Natalu da Cu se tada razici sa suprugom ,oko moje 29. Godine ,tada me je to dosta opteretio psihicki ,medjutom u braku nisam imala problema pa sam brzo smetnula ,u zadnje vreme sam se toga setila ,jer imam nekih manjih trzavica u braku ,pa sam se zabrinula .Hvala od srca Jos jednom na odgovorima.
Cherry224

Poruka od Cherry224 »

Draga Anđela, veliki pozdrav . Mnogo mi je drago da postoji neko ko je spreman da pomogne i izađe u susret.
Nisam se baš najbolje snašla oko registracije, nadam se da postavljam pitanje na pravoj stranici.

Rođena sam 3.11.1994 u Trebinju, 08:40, a zanima me polje ljubavi...Da li ću ikada pronaći sreću i ući u brak? Sa minimalnim znanjem o astrologiji, aspekti mi ne izgledaju obećavajući, pa te molim za pomoć. Hvala unaprijed.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Cherry224 piše:
07 Jul 2022, 00:56
Draga Anđela, veliki pozdrav . Mnogo mi je drago da postoji neko ko je spreman da pomogne i izađe u susret.
Nisam se baš najbolje snašla oko registracije, nadam se da postavljam pitanje na pravoj stranici.

Rođena sam 3.11.1994 u Trebinju, 08:40, a zanima me polje ljubavi...Da li ću ikada pronaći sreću i ući u brak? Sa minimalnim znanjem o astrologiji, aspekti mi ne izgledaju obećavajući, pa te molim za pomoć. Hvala unaprijed.
Cherry224WRIGC7.JPG
Cherry224WRIGC7.JPG (39.03 KiB) Pregledano 2664 puta
Draga,
ni ja se jpš uvek ne snalazim nikako na ovom forumu tako da te potpuno razumem :)
Što se tiče slike i polja braka, ovde će veća sredina sa puno ljudi moći vrlo bzro da reši problem. Naime, vladar tvoje kuće braka je Merkur, aflikovani. Ono gde ti grešiš je što stalnno među prijateljima i drugarima tražiš partnera a to obično budu osobe koje su ili mlađe ili nezrelije od tebe. Međutim, postoji opcija da u nekom skupu (svadva, velike društvene organizacije, drugi veći skupovi) upoznaš onog pravog. Čovek će biti već oformljen, uspešan u poslu. Zbog kvadrata Sunca sa Marsom takođe moraš smanjiti potrebu da se boriš sa drugom stranom i stalno se dokazuješ....ti si super devojka :) Masa planeta u Škoprionu. Lider mase. Vodi se time, ne ograničavaj sebe i izbegavaj slabiće. Budi sa jačima :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimilli,
razumem sve. ALi mi nije jasan taj astrolog. Otkud on zna ko će se kad razvesti? Jel on radio detaljan uporedni sa oba vremena rođenja? Saturnov povratak je teško vreme, možete vi imati teškoća ali to ne znači da ćete se razvesti pa sve da Satrn vlada sedmom kućom. Da bi se bilo šta potvrdilo kao što je razvod - razlaz - raskid potrebno je najmanje:
1- imati datum vreme i mesto obe osobe da bi se sagledala sinastrija
2. da u horoskopu natusa u svim prediktivnim ili većini prediktivnih tehnika stoji potencijal za razvod u toku tog perioda
3. da Davison chart nikako ne daje mogućnost za dug ili haroničan odnos
4. da u aspektima opšteg dejstva marsovi vode borbu sa ličnim planetama
5. da u Composite chartu nema puno aspekata

Dakle, ako je SVE OVO pogledao, onda ok. A ako nije, opušteno :)
Cherry224

Poruka od Cherry224 »

Baš tako. Nikako nemam sreće sa muškim rodom. Ne razumijemo se, obično budu nezreli, a ja bih nešto stabilno, konkretno.

Često mislim da je problem u meni, da ih ne privlačim,da sam odbojna, ali opet, ne može se čovjek u potpunosti mijenjati zbog druge strane, tada neminovno gubi sebe. Iskreno se nadam da će se pojaviti neko koga ću zavoljeli. Mnogo bih voljela da imam porodicu i djecu, fali mi ljubav, poštovanje i razumijevanje. Ali što više želim, tako nešto mi stalno izmiče, često se osjećamizgubljeno i bespomoćno. 😔
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Cherry224 piše:
07 Jul 2022, 20:24
Baš tako. Nikako nemam sreće sa muškim rodom. Ne razumijemo se, obično budu nezreli, a ja bih nešto stabilno, konkretno.

Često mislim da je problem u meni, da ih ne privlačim,da sam odbojna, ali opet, ne može se čovjek u potpunosti mijenjati zbog druge strane, tada neminovno gubi sebe. Iskreno se nadam da će se pojaviti neko koga ću zavoljeli. Mnogo bih voljela da imam porodicu i djecu, fali mi ljubav, poštovanje i razumijevanje. Ali što više želim, tako nešto mi stalno izmiče, često se osjećamizgubljeno i bespomoćno. 😔
samo promeni način zapažanja. Prosto sama u okolini traži nekog ko bi mogao biti potencijalni. Nikad ispod sebe, uvek iznad sebe. Ostalu "boraniju" zanemari, ko da ne postoje. Budi fokusirana na cilj. Ti to možeš, veruj mi! I kad nađeš, polako. Odmah jasno i nedvosmisleno naglasi upravo ovako šta želiš. Ako pobegne, to nije to ni bilo. Videćeš, isplatiće se :). Na kraju će ostati onaj pravi
Pošalji Odgovor