Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Cherry224

Re: Ljubav-brak

Poruka od Cherry224 »

Anđela, hvala ti mnogo. Nadam se da će tako biti. Kada već ovoliko čekam, čekaću i dalje, valjda se konačno pojavi prava osoba.

Još samo da te pitam ovo: Ako sam dobro shvatila, moj Descedent je u blizancima, vladar 7 kuće (Merkur) koji je kod mene u X kući (Da li računam da je u X ili XI, jer je pri kraju X ?)
On pravi negativne aspekte sa Uranom i Neptunom (kvadrate)... S obzirom da je Blizanac na vrhu VII kuće, a Merkur ima loše aspekte, da li to znači da postoji mogućnost 2 braka ili da nemam šanse da do braka dođe ...

Nekad davno su mi na jednom sajtu rekli da s obzirom na aspekte, karakteristike ličnosti, imam velike šanse da život provedem "sama sa mačkama" 😔
JovanaJ3562

Poruka od JovanaJ3562 »

Draga Andjela,
Ako imas vremena da odvojis,zamolila bih te da mi kazes vezano za moj brak sta se vidi? Rodjena 07.11.'92 u Rumi u 07.05.
Hvala unapred ☺️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Cherry224 piše:
09 Jul 2022, 00:04
Anđela, hvala ti mnogo. Nadam se da će tako biti. Kada već ovoliko čekam, čekaću i dalje, valjda se konačno pojavi prava osoba.

Još samo da te pitam ovo: Ako sam dobro shvatila, moj Descedent je u blizancima, vladar 7 kuće (Merkur) koji je kod mene u X kući (Da li računam da je u X ili XI, jer je pri kraju X ?)
On pravi negativne aspekte sa Uranom i Neptunom (kvadrate)... S obzirom da je Blizanac na vrhu VII kuće, a Merkur ima loše aspekte, da li to znači da postoji mogućnost 2 braka ili da nemam šanse da do braka dođe ...

Nekad davno su mi na jednom sajtu rekli da s obzirom na aspekte, karakteristike ličnosti, imam velike šanse da život provedem "sama sa mačkama" 😔
[/quote
Jeste sve sa aspektima tako. Vladar 7 u 11. Ali, od samoće s mačkama nemq ništa. Ovo je slika nestabilne veze koja ne mora biti ni brak (recimo otišli ste na more zajedno ili ste kratko živeli zajedno) . Kasnije idu bolje mogućnosti za tebe
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Cherry224

Poruka od Cherry224 »

Hvala puno ♥️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

JovanaJ3562 piše:
09 Jul 2022, 03:03
Draga Andjela,
Ako imas vremena da odvojis,zamolila bih te da mi kazes vezano za moj brak sta se vidi? Rodjena 07.11.'92 u Rumi u 07.05.
Hvala unapred ☺️
JovanaJ3562WRIGC8.JPG
JovanaJ3562WRIGC8.JPG (40.87 KiB) Pregledano 2863 puta
Drraga Jovana, vrh tvoje sedme kuće nalazi se u znaku Bika sa vladarom Venerom u drugoj kući u konjukciji sa Severnim mesečevim čvorom. Brak se vidi kao totalna životna novina za tebe, udaja pod boljim materijalnim i ekonomskim kao i društvenim okolnostima. Muž bi mogao biti vezan za inostranstvo ili šaljivčina i pomalo detinjast u nastupu. Povremene svađe. Povedi računa samo o tome da osoba koju biraš bude iskrena prema tebi. Kod tebe je jako bitno da npr ne krije mobilni, da daje pasvorde na računaru i slično...dakle da bude totalno otvoren prema tebi
JovanaJ3562

Poruka od JovanaJ3562 »

Draga Andjela,hvala Vam puno na brzom odgovoru i izdvojenom vremenu.Jos samo jedno kratko pitanje i necu Vas vise gnjaviti.Da li se vidi da li postoji mogucnost za jos jedno dete ili troje dece u mom braku? Hvala 🥰
Djole

Poruka od Djole »

Pozdrav!

Datum rođenja 21.09.2001, Gornji Milanovac
Zanima me sve vezano za ljubav
Poslednje učitavanje od Djole dana 10 Jul 2022, 10:16, učitano 1 put ukupno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

JovanaJ3562 piše:
09 Jul 2022, 17:26
Draga Andjela,hvala Vam puno na brzom odgovoru i izdvojenom vremenu.Jos samo jedno kratko pitanje i necu Vas vise gnjaviti.Da li se vidi da li postoji mogucnost za jos jedno dete ili troje dece u mom braku? Hvala 🥰
Draga,
horoskop uvek daje samo potencijale za decu. Uvek postoji opis mogućeg trećeg, četvrtog pa i nadalje kada se radi o deci a po pozicijama kod tebe kontkretno definitivno postoji ali će zavisiti samo od volje tvoje i tvog supruga:)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Djole piše:
09 Jul 2022, 22:21
Pozdrav!

Datum rođenja 21.09.2001, Gornji Milanovac
Zanima me sve vezano za ljubav
Dragi,
napiši opet poruku sa vremenom rođenja, bez toga se ne mogu videti osnove. Ako te interesuje sve vezano za ljubav, to se može samo kroz horoskop ljubavnog života koji obzhvata sve opšte karegorije kao i predikcije za ljubav za godinu dana. Na žalost ovde to ne mogu jer mi treba puno vremena.
Djole

Poruka od Djole »

Pozdrav!

Datum rođenja 21.09.2001 , 18:25 , Gornji Milanovac
Interesuje me sve vezano za ljubav
Poslednje učitavanje od Djole dana 10 Jul 2022, 19:03, učitano 1 put ukupno.
Pošalji Odgovor