Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Goca

Re: Astrologija

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
29 Jun 2022, 13:51
Govori o promeni Duše kroz ovu inkarnaciju, životu koji će na to uticati
Jesu li promjene onda vezane za sve sa čim vlada 8 kuća, a s obzirom da počinje u vagi ima li to onda veze i sa Venerom ili ne?
Eva888

Poruka od Eva888 »

Bok,

rodjena sam 22.10.1989 u 21:50 u Splitu, Hrvatska.
Zanima me brak i novac opcenito u zivotu.
U braku sam.
Takodjer me zanima nesto sto vi vidite kao specificno sto bi htjeli podijeliti smnom.
Pusa 😘
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Eva888 piše:
04 Jul 2022, 00:28
Bok,

rodjena sam 22.10.1989 u 21:50 u Splitu, Hrvatska.
Zanima me brak i novac opcenito u zivotu.
U braku sam.
Takodjer me zanima nesto sto vi vidite kao specificno sto bi htjeli podijeliti smnom.
Pusa 😘
Eva888WRIGC2.JPG
Eva888WRIGC2.JPG (40.2 KiB) Pregledano 1873 puta
Draga Eva888,
novac će ti priticati u zavisnosti od toga koliko razviješ popularnost u poslu kojim se baviš. Što se braka tiče, ovde ne stoji dobra slika. Prvi brak opisan je sa partnerom koji je bolestan, težak i stariji od tebe
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
reygiane

Poruka od reygiane »

https://imgbb.com/dgjVY0V

Pozdrav draga Anđela.Jel mi mozeš reci na temelju mog natala u narednom periodu na koje polje života mi se najbolje usmjeriti?
Goca

Poruka od Goca »

Ćao Anđela,
Ne znam koliko su asteroidi bitni u natalnoj karti ali vidjeh da meni asteroid Odisej pravi konjukciju sa Suncem, pa me zanima ima li to kakvo značenje?
Hvala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

reygiane piše:
12 Jul 2022, 17:09
https://imgbb.com/dgjVY0V

Pozdrav draga Anđela.Jel mi mozeš reci na temelju mog natala u narednom periodu na koje polje života mi se najbolje usmjeriti?
ne mogu. To će zavisiti od godišnjih kretanja planeta, pozicije solarnog povratka i ostalih prediktivnih tehnika na žalost :(
Stefan

SUNCE/MESEC - KONJUKCIJA

Poruka od Stefan »

Draga Anđela,može li koja reč o konjukciji Sunca i Meseca? Neki ga zovu mladi mesec,neki mračni mesec jer ga Sunce zaklanja. Evo šta Imšigarić kaže o ovoj konjukciji:
"Konjukcija Sunca i Meseca je priča o vladavini racija nad emocijama,snažnom egu i nedostatku empatije i saosećana."
Ja ovu konjukciju imam u znaku Strelca i osećam se skladno i jako svo vreme.
17.12.1998. Užice 16:10
E sad,svi znamo da je Sunce ego,volja,muška loza, a Mesec ženska loza, detinjstvo,sećanja.
Svakako da ova konjukcija doprinosi jačanju volje (pogotovu kad je u vatrenim znacima),usresređenosti na cilj, i osećanja lične misije u životu.
S negativne strane ove ljude opisuju kao pregrube i egocentrične.
Evo nekih sa ovom konjukcijom u vatrenim znacima:Marlon Brando (Ovan),Slobodan Milošević (LAV),Ted Bandi (Strelac), Šarliz Teron (LAV).
Zanima me tvoje mišljenje o ovoj bitnoj temi.
P.S. MOLIM TE DA OGRANIČIŠ MIŠLJENJE NA VATRENE ZNAKE,POŠTO JA PRIPADAM TOM ELEMENTU
<3
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dragi Stefane,
mislim da je moj Učitelj u pravu. Ali samo kada su u pitanju vatreni znaci. Dakle, konjunkcija bilo koje dve planete zavisiće od samih plaeta i njihovih znakova. Stoga, ako je Sunce u vatrenom znaku u konjunicji sa Mesecom potpuno se slažem da će uzeti primat i da će ego ići ispred emocija. Sunce u Strelcu je planeta Vatre u znaku Vatre i eto nam simbolike. Mesec je ovde praktično zaklonjen, jer je vodena planeta u znaku Vatre. Ipak, Voda gasi Vatru. Uvek će u osobi postojati, negde u prikrajku osećaj neispunjenosti s vremena na vreme, osećaj da put kojim ide možda i nije tako dobar, ali će ego vrlo brzo emocije opet staviti "u fijoku" i nastaviti dalje. Ipak, kakda je reć o ovoj konjunkciji u Strelcu nisam sigurna da je baš tako. ELem, ljudi sa Mesecom u Strelcu i bez Sunca su vatreni, otvoreni, srdačni, detinjaste i otovrene duše. Ipak, ovde treba obratiti pažnju i na to kakve konjunkcija aspekte pravi.
Pored toga, jako je bitno koliko je konjunkcija jaka. Naime, orbis od 15 stepeni ne može se nazvati konjunkcijom, bar ne u pravom smislu te reči te ovde više pažnje treba obratiti na Merkura i Plutona a manje na konjunkciju Meseca i Sunca.
StefanWRIGC3.JPG
StefanWRIGC3.JPG (40.09 KiB) Pregledano 1801 put
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Draga, evo ovdje da pitam. Vidim da je meni natali retrogradni Jupiter, u Blizancima.

I vidim na internetu da je 29.07.2022.god Jupiter retrogradan. Kako to moze uticati konkretno na mene?
Stefan

SUNCE/MESEC - KONJUNKCIJA

Poruka od Stefan »

Dobro Anđo,a znači li taj orbis od 15 stepeni da je konjunkcija manje značajna u mom slučaju i da li je to uopšte konjunkcija ili je možemo nazvati "podudaranjem sunca i meseca" , da budemo tačniji? Sviđa mi se i taj Merkur i Pluton koji su u Strelcu,ali bih prvo da razjasnimo ovo.
Malo sam dosadan sa ovom temom,ali pokušavam da naučim nešto. U svakom slučaju hvala što si mi razjasnila. Znači u mom slučaju radi se o slaboj konjunkciji koja ne utiče toliko na natalnu kartu jel tako?
Pošalji Odgovor