Pozdrav! Rođena sam 15.2.1985. (u 08:30 ujutro) u Sarajevu, BiH. http://astrotarot.eu/blog/natalna-karta/ Zanima me poslovna situacija, da li ću promijeniti posao u narednom periodu? Već duži niz godina radim na istom radnom mjestu, na sličnim pozicijama, bez mogućnosti napredovanja, te sam prilično nezadovoljna. Hvala unaprijed.
Draga nocni cvjetic,
ja bih rado to uradila da taj odgovor ne zahteva uvid u više prediktivnih tehnika za šta je potrebno dosta vremena. ALi, možda neko drugi odgovori
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Anđela, veliki pozdrav.
Zanima me polje posla u natalu. Uskoro završavam fakultet, pa se nadam nekom poslu. Tokom studiranja sam imala turbulentne periode, pauziranja, odgađanja, iskreno, sumnjala sam u sebe, mislila sam da neću stići do kraja. Zanima me šta se može vidjeti na osnovu podataka, bar uopšteno.
Anđela, veliki pozdrav.
Zanima me polje posla u natalu. Uskoro završavam fakultet, pa se nadam nekom poslu. Tokom studiranja sam imala turbulentne periode, pauziranja, odgađanja, iskreno, sumnjala sam u sebe, mislila sam da neću stići do kraja. Zanima me šta se može vidjeti na osnovu podataka, bar uopšteno.
3.11.1994
8:40
Trebinje
Hvala unaprijed
Cherry224WRIGC1.JPG (160.62 KiB) Pregledano 1664 puta
Dušo moja,
tebe u prvoj trećini karijere očekuje malo dosadan ali stabilan posao. Uz sistematski rad postizaćeš rezultate sve dok ne naletiš na dvoje totalno drugačijih ljudi u tvom poslovnom okruženju sa kojima ćeš se morati posvađati i verovatno promeniti posao. Onda će ti taj sledeći biti vrlo kreativan i dinamičan ali i stresan. Druga trećina karijere vezana za šire društvene grupe, dosta ljudi oko tebe. U zadnjem delu karijere imaćeš problema sa mlađim ljudima od sebe. Srećno
Andjela, hvala mnogo.
Ma samo nek se radi, promjene koliko su ponekad iscpljujuće, nekad su i zanimljive, razbiju monotoniju.
Hahahaha tačno sam znala da bi me mogla "zakačiti" neka svađa i haos na poslu. Sukobi i nesporazumi me generalno prate u životu, teško da ih mogu zaobići. Nevolja u genetskom kodu
Draga Anđela, imam poteškoća u nalaženju posla. Studirala sam malo duže istoriju zbog zdravstvenih problema, a neuspešno sam se i bavila novinarstvom. Upisala bih master studije u oktobru. Kada će mi konačno krenuti malo bolje na poslovnom planu? Imam 30 godina i nezaposlena sam, a to je jedina stvar koja me sprečava da počnem da živim sa dugogodišnjim dečkom. Hvala ti puno na pomoći!
Pozdrav.
Rodjena sam 25.06.1997 17:20 Banja luka. Da li cu se uskoro zaposliti? Kakva karijera mi odredjena za uspjeh?
Draga, uspeh se postiže samo izuzetno jakim radom na sebi i uopšte. Koliko si se spremna boriti toliko će ti karijera biti uspešna. Za pitanja vremenska već ti rekoh, potrebno je raditi minimalno konsultaciju godišnjeg horoskopa.
Draga Anđela, imam poteškoća u nalaženju posla. Studirala sam malo duže istoriju zbog zdravstvenih problema, a neuspešno sam se i bavila novinarstvom. Upisala bih master studije u oktobru. Kada će mi konačno krenuti malo bolje na poslovnom planu? Imam 30 godina i nezaposlena sam, a to je jedina stvar koja me sprečava da počnem da živim sa dugogodišnjim dečkom. Hvala ti puno na pomoći!
17.4.1992. 9:30 Beograd
ir92WRIGC11A.JPG (40.04 KiB) Pregledano 1614 puta
Draga, moje pitanje za tebe jeste šta ti novčao omogućavaju master studije istorije? da li sa njima ideš negde u inostrasntvo ili si prosto samo rešila da ih studiraš iako ti je priliv novaca sa njima neizvestan? Studira se ono što donosi novac odnosno ako se već mučiš učiš ono za šta si talentovana, šta ti lako ide, ono što voliš i što će ti doneti novac. Generalo ovde je karijera vrlo promenljiva a naročito se ne mogu pratiti budući periodi kako sam već mnogo puta na forumu navela, potrebno je raditi ozbiljnu konsultaciju. Ipak, savetujem da probaš sama naći posao uz sagledavanje šta je ono što bi možda uz neki kurs doškolovavanja moglo doneti brzo novac odnosno zaposlenje.
Pozdrav zanima me koji bi mi posao dobro išo završila sam za frizera ali me to nikada nije zanimalo mene zanima posao konobara ali nikako da dobijem posao pa evo bila bi zahvalna kada bi ste mi pogledali natalnu kartu https://i.imgur.com/gpSn49W.jpg