Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
the_sacrament

Re: Ljubav-brak

Poruka od the_sacrament »

draga andjela, evo danas mi javili da sjutra pocinjem sa poslom. Radicu u knjigovodstvenoj agenciji,kao administrativni radnik. Trudicu se , pa kako Bog da😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ghost in the shell piše:
24 Jul 2022, 13:24
Pozdrav Andjo, ne znam da li je prethodna poruka objavljena, nesto je ne vidjeh, htela sam da pitam da li mi mozes baciti pogled na ljubav, neke predispozicije za vezu/brak uskoro? Sama sam vec 4godine... Hvala ti
18.12.1991. Vrbas Rs, 01:10 (posle ponoci)
ghostintheshellWRIGC6.JPG
ghostintheshellWRIGC6.JPG (39.92 KiB) Pregledano 2593 puta
Draga, ti znaš da imaš element Vazduha na Asendentu, te element Zemlje po Mesecu i da je nemoguće vršiti analize samo na osnovu tranzita ili natala....potrebno je da se detaljno odradi godišnji horoskop:(. Pride, jednom si mi dala podatak da si rođenja u 00.50h pa te molim prvo da proveriš vreme rođenja. Pogledaću sve što se iz natala vidi ali prvo da utvrdimo kada si zaista rođena :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ghost in the shell piše:
23 Jul 2022, 18:01
Pozdrav Andjela 🤩
Htela sam da pitam ,ako imas vremena, kakve su mi mogucnosti/povoljnosti za ulazak u vezu do kraja godine...? Sama sam, inace, i dalje...
18.12.1991. 01:10 ( posle ponoci) Vrbas RS
Draga, odgovorih ti na drugoj temi. Ovde si dala vreme rođenja 01.10h a ranije si mi dala 00.50h. Molim te prvo proveri vreme rođenja. A što se tiče predikcija, na žalost one mogu samo preko godišnjeg tj drugih tehnika. Međutim pogledaćemo odokativno samo kad utvrdimo vreme rođenja:)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
25 Jul 2022, 22:45
draga andjela, evo danas mi javili da sjutra pocinjem sa poslom. Radicu u knjigovodstvenoj agenciji,kao administrativni radnik. Trudicu se , pa kako Bog da😊
SUPER
the_sacrament

Hvalaaa..ima dragi trke, frke, ali evo da viidm. :)
the_sacrament

Draga, evo povratne. Ja potpisah ugovor do novembra, al se iskreno nadam bice onako kako ti rece, nesto sto cu voljeti da radim sad u avgustu
Bas mi se ne dopada i pokajala sam se sto sam i prihvatila.
Vasilisa

Poruka od Vasilisa »

Draga Andjela, veliki pozdrav pre svega!
Pisala sam ti par puta na drugoj temi, pa se nadam da sam sada na pravoj.
Naime, suprug i ja smo dosli do nekih tenzija i nesuglasica u braku... u sustini smo dosta slicni, ali jednostavno se uvek spotaknemo oko istih stvari.
Najveci problem je neka vrsta komunikacije, i neki razlicit nacin izrazavanja situacija i emocija. Kroz natalnu kartu moju i njegovu se to nekako i poklapa... On je bik/riba sa dosta vatrenih planeta i sve mu se nekako vrti oko znaka ovna, izmedju ostalog venera mu je u ovnu. Nekad se pitam kako je uopste i doslo do privlacnosti izmedju nas dvoje :lol: Ja sam jarac/bik i nemam nijednu vatrenu planetu! Da li je on neka moja karma? Da li je sve to tako da bih ja nesto kod sebe promenila? Kod mene pretezno dominiraju zemljani znakovi i tako se i osecam-tesko mi je da popustim i da neke stvari zadrzim za sebe-jednostavno moram da ispoljim ono sto me muci.

On je rodjen 11.05.1985. u 2:30h ujutru u Beogradu
a ja sam rodjena 6. 01. 1993. u 11:45h pre podne u Beogradu

Ako imas vremena, zanimalo bi me tvoje misljenje o ovome sto sam napisala, na prvi pogled sta ti vidis kao problematiku....ako ne mozes, razumecu. Hvala unapred <3
VasilisaW2JAAAACAAC2.JPG
VasilisaW2JAAAACAAC2.JPG (144.65 KiB) Pregledano 2623 puta
Ovo je brak u kojem postoji nekompatibilnost u načinu razmišljanja. Muž je previše vatren nekad a ti si racionalnija i snalažljivija. Imaš talenat za komunikaciju i diplomatiju što se za njega ne može reći. Njegova žena opisana je kao žena sa kojom se lako ne može postići dogovor a tvoj je muž opisan kao pasivno agresivna osoba, naročito kada ga sustignu njegove slabosti. Onda su mu svi krivi. Da bi se bilo šta više videlo mora se raditi detaljna konsultacija. Ali ja bih otišla kod bračnog savetnika jer je polje braka i kod jednog i kod drugog dosta nestabilno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
02 Avg 2022, 12:35
Draga, evo povratne. Ja potpisah ugovor do novembra, al se iskreno nadam bice onako kako ti rece, nesto sto cu voljeti da radim sad u avgustu
Bas mi se ne dopada i pokajala sam se sto sam i prihvatila.
a zašto si se pokajala? kakve veze ima šta ćeš raditi za toliko kratko vreme? zar bi pre sedela kući umesto da radiš?
Sanjas

Poruka od Sanjas »

Draga Andjela, da li bi mogla da mi pogledaš ljubavni natal, dešava se pucanje po svim šavovima 16.10.1984. u 10:30 Beograd
the_sacrament

Zato sto sam se prijavila za jedno radno mjesto, a oni zele da radim posao koji ima veze sa ekonomijom.
Dakle, jednom platom da pokrijem dva radna mjesta.
Ipak je ugovor do septembra. Bas sam razocarana i jedva cekam da zavrsim. Da, ali je posao bas stresan i odgovoran i maltene su mi uvalili da radim nesto sto ne znam, neka ,no ne znaju ni one. I kazu mi da naucim. Jos ja nisam strucna za to sto su mi uvalili, ali pojma nemam,niti me ikad zanimalo.

Toga nije bilo na razgvooru, ja sam rekla, ali njih ne zanima.
Svakako, za to sto su meni uvalili imali su radnika, ali je pobjegla od njih. Nadredjena mi je pravnica, a ja radim nesto potpuno trece za sta nemam iskustva, a ni ko da mi pokaze.
Plus, pravnica mi rece da su ih direktorice sve njene pomocnike (pomocnike pravnice) otjerali tom nekom maltene smaranjem i agresijom da im je sve sve sve hitno.

Plus ,prvi dan / trka jurnjava nikog nema da me uputi, bas krajnje razocaravajuce. Ovako nesto jos nisam dozvijela niti na jednom poslu.

Pritom, u pitanju je knjigovodstvena agencija..i moje radno mjesto je Administratuvni radnik, tacnije pomocnik pravnice u toj agemciji
I onda odjednom / tj prvi dan, nemq ko da me uputi u posao, jos da radim ekonomske poslove,fiskalizaciju,neke sertifikate a ja vete o tom nemam

I pritom,ne zele da zaposle osobu bas za to (imali su je do 15og julaa plus moju prethodnicu koja je radila papirologiju sa ovom pravnicom) ,nego da ustede. Pa da ja naucim, a nemam od koga. Peitom, treba da radim fiskalizacinu za 168 firmi, stvarno hvala. Uzecu tu platu ,placuci na posao idem..ne treba mi tak stres, pritom i ne volim ekonomiju i ne zelim timw da se bavim, a ne fiskalizaciju da radim 😀😀
Pošalji Odgovor