Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Goca

Re: Astrologija

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
04 Sep 2022, 21:06
Goca piše:
28 Avg 2022, 08:11
Ćao Anđela.
Šta bi značio tranzit Saturna preko Mjeseca, evo konkretno u mom slučaju? 28.08.1977.,17:30h,Hrvatska, Knin.
Hvala unaprijed na odgovoru.
goca.jpg

Draga Goco,
Mesec u tvom slučaju vlada kućom izvršavanaja obaveza i sredinom karijere, a nalazi se u prvoj natalnoj kući. Ako imaš tranzit Saturna koji je u ovom slučaju opis teškog i vrlo egoističnog partnera mogućnost teškoća u periodu , na Duši jer se uz puno obaveza na dnevnom nivou koplikuju i partenrski odnosi
Hvala Anđela na odgovoru. S obzirom da nemam bračnog partnera kako bi se onda mogao tumačiti taj tranzit koji još nije krenuo jer je Saturn u Vodoliji.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Goca piše:
05 Sep 2022, 11:53
Andjela Kostic piše:
Goca piše:
28 Avg 2022, 08:11
Ćao Anđela.
Šta bi značio tranzit Saturna preko Mjeseca, evo konkretno u mom slučaju? 28.08.1977.,17:30h,Hrvatska, Knin.
Hvala unaprijed na odgovoru.
goca.jpg

Draga Goco,
Mesec u tvom slučaju vlada kućom izvršavanaja obaveza i sredinom karijere, a nalazi se u prvoj natalnoj kući. Ako imaš tranzit Saturna koji je u ovom slučaju opis teškog i vrlo egoističnog partnera mogućnost teškoća u periodu , na Duši jer se uz puno obaveza na dnevnom nivou koplikuju i partenrski odnosi
Hvala Anđela na odgovoru. S obzirom da nemam bračnog partnera kako bi se onda mogao tumačiti taj tranzit koji još nije krenuo jer je Saturn u Vodoliji.
Ograničenja ali i sudbina vezana za partnerske odnose, nezadovoljstvo, na moju veliku žalost. S tim što samo to ne može da se gleda i ovo je verovatno prestrog odgovor. Potrebno je gledati sve asepkte i sve planete detaljno
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Jela

Poruka od Jela »

Draga Andjela,
Rodjenja sam 01.11.1981, 21:30, Zajecar.
Htela bih da vas zamolim ako je moguće da vidite šta će se dešavati na ljubavnom aspektu za mene?
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
05 Sep 2022, 22:58
Goca piše:
05 Sep 2022, 11:53
Andjela Kostic piše:

goca.jpg

Draga Goco,
Ograničenja ali i sudbina vezana za partnerske odnose, nezadovoljstvo, na moju veliku žalost. S tim što samo to ne može da se gleda i ovo je verovatno prestrog odgovor. Potrebno je gledati sve asepkte i sve planete detaljno
Kako rekoste ovo "na moju veliku žalost", znači ne nadaj se previše. Valjda postoji i nešto dobro što bi moglo da se desi. Malo ste me umirili sa ovim "prestrog odgovor". :)

Goco, naravno da može ali zaista treba sagledati sve. Ovako, suvoparno, kada govorimo samo o striktnom aspektu to je tumačenje. Međutim, kvaitet Saturna se gleda natalno, kroz period, te se mora malo detaljnije gledati.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jela piše:
06 Sep 2022, 16:30
Draga Andjela,
Rodjenja sam 01.11.1981, 21:30, Zajecar.
Htela bih da vas zamolim ako je moguće da vidite šta će se dešavati na ljubavnom aspektu za mene?
JelaWRIGC1.JPG
JelaWRIGC1.JPG (40.5 KiB) Pregledano 1315 puta

Draga,
bez ozbiljnog sagledavanja prediktivnih tehnika nemoguće je reći šta bi se po najvećoj verovatnoći moglo desiti. Međutim, uopšteno možemo videti da je vladar pete kuće u drugoj, da se radi o Saturnu te je ovde bila u početku neka veza sa ozbiljnijom ili starijom osobom - autoritetom. Međutim kasnije dolazi do totalne promene te se dešavaju različite promene na polju ljubavi, ništa stabilno i sigurno. Prvi bitan partner stoji materijalno vezan za ljubav, što znači da se ovde pokušava da spoji lepo i korisno. Partner je težak i razočarava. U drugom slučaju imamo nestabilnost veze sa partnerom koji ti se sviđa. Generalno, ovo je komplikovanije polje ljubanih odnosa i mora se ozbiljno propratiti, a ne samo preko vladara ili samih kuća.
Za period samo preko tranzita se ne vide značajne promene. One su trebale biti u toku 2020. i od sredine 2021. a sada stvarno nema nekih velikih aktivnosti
Jin jang

Poruka od Jin jang »

Moze li nesto uopsteno iz natala za mog prijatelja 25.02.1999 05:20 ujutru Arandjelovac?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dragi svi,
molim vas još jednom da pročitate malo forum pre nego što postavite svoje pitanje. Hvala još jednom :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jin jang piše:
07 Sep 2022, 09:43
Moze li nesto uopsteno iz natala za mog prijatelja 25.02.1999 05:20 ujutru Arandjelovac?
Napisala sam najmanje 6 puta da se horoskopi trećih osoba ne tumače jer se tako krši astrološka etika. Osoba, tj tvoj drug može sam da se ukonektuje i pita šta ga interesuje.
milamila

Poruka od milamila »

Postovana, molim Vas za odgovor. Zanima me ljubav, konkretno kada cu naci osobu za vezu, dugo sam sama. Rodjena sam 4.7.95 u Podgorici. Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

milamila piše:
11 Sep 2022, 00:35
Postovana, molim Vas za odgovor. Zanima me ljubav, konkretno kada cu naci osobu za vezu, dugo sam sama. Rodjena sam 4.7.95 u Podgorici. Hvala
Draga, molim te pročitaj malo forum. Takođe sam navela da se iz natalnog horoskopa mogu videti samo opšta tumačenja vezana za ljubav što ovde i radim vrlo površno. Za konkretnije, opet, astrologija nije sredstvo proricanja te konkretno može dati samo statističku verovatnoću, tj reći ti koji je period bolji a koji ne za ljubav. Za tumačenje godine ili nekakva predviđanja uvek je potrebno odraditi konsultaciju godišnjeg horoskopa. Obzirom da dugo nisi u vezi kod tebe bi se verovatno morao gledati ceo ljubavni život...
Pošalji Odgovor