Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Vodolija93 piše:
05 Okt 2022, 10:54
Andjela Kostic piše:
05 Okt 2022, 10:46
Vodolija93,
ali opet su preklopljene...gde je u progresiji progresivni Mesec? Da li je ovo konjunkcija i sa progresivnim Plutonom?
Pluton je u 9 i vlada 9, fatalni događaj u inostrasntvu ili nagli odlazak, sa konjunkcijom Meseca a kvadratom na Sunce i Saturn iz natala može biti prekid studija, ograničenje u inostrasntvu, fatalni događaj tamo, nagla promena načina razmišljanja ali je svakako na žalost kroz neki manje prijatan događaj. Ipak, može se desiti da zaključiš da je strah bio veći od realnih dešavanja.
Hvala na odgovoru.
Jeste, konjukcija progresivnog meseca i progresivnog plutona sa natalnim plutonom.

Ovo je natalna
https://postimg.cc/gwc6GvND

Ovo je progresivna karta
https://postimg.cc/YGFF7pHQ
Promena vezana za devetu kuću: napuštanje studija, odlazak u inostranstvo, fatalni događaj u inostranstvu, problem u inostranstvu, na studijama, sa visokim školovanjem, u drugom braku ako je osoba već u drugom braku....mogućnost problema ocu.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tekuzukato05 piše:
05 Okt 2022, 12:59
Poštovana Anđela, izvinite što do sada nisam bio u prilici da Vam odgovorim i da Vam se zahvalim što ste posvetili vreme proučavanju moje natalne karte, kao i na odgovoru koji ste mi poslali. Međutim, moram da dam jednu malu ispravku: ja sam muška osoba, ne ženska (ali dobro, verovatno sam sam kriv što to nisam naveo) :D Inače još uvek nisam u braku, pa bih želeo da Vas pitam, ako nije problem, kakvi su mi aspekti i natalnoj karti za ljubav i brak. Pre nešto više od godinu dana sam bio u vezi sa devojkom koja je rođena 31.05.1981 u Bijelom Polju u Crnoj Gori u 15:00h, a iako više nismo u vezi, povremeno smo u kontaktu. Možete li mi reći da li postoji mogućnost da dođe do obnove naše veze? Još jednom, rođen sam 05.11.1978 u Beogradu u 05:00 h. Hvala Vam mnogo unapred
Dragi
izvini ali nigde ne stoji pol te sam tako greškom napisala u ženskom rodu, pride što ne vidim dobro pa je to dodatni problem :). Nemam načina da ovde gledam uporedni horoskop o čemu sam već pisala jer je uporedni odnos stvar koja se mora pratiti iz više tehnika te ti tu ne mogu pomoći na žalost.
Tekuzukato05WRIGC1.JPG
Tekuzukato05WRIGC1.JPG (39.59 KiB) Pregledano 1433 puta
Vrh tvoje pete kuće koji govori o ljubavnom životu počinje u znaku Riba te daje izvesnu nejasnoću u odnosima kako za tebe tako i za devojke na koje si nailazio. Prosto kao da nisu sigurne bile šta bi. Takođe, pratilo te je s početka jak osećaj zaljubljenosti te nerealno sagledavanje. Južni mesečev čvor u petoj kući daje otežanja u stvaranju kvalitetnijeg odnosa na duže vreme. Međutim, na kraju kuće se nalazi znak Ovna sa dobro pozicioniranim Marsom koji govori o veseloj nasmejanoj i dosta aktivnoj devojci što će u stvari biti totalno drugačija veza od svih ostalih. Sa tom devojkom moguć je brak. Kako se vladar kuće braka nalazi u drugoj, ovde će biti spoj lepog i korisog a partnerka može imati veza i sa inostrasntvom, podučavanjem. Kiron u sedmoj kući daće emotivne povrede s vremena na vreme ukoliko dolazi do ljubomornih scena sa jedne ili druge strane. Inače ovo je dobra slika braka. Prosto ne znam zašto se nisi oženio jer ovde brak uveliko već stoji. Bitne ljubavne godine: 17,25.32. Ovde ima teškoća u odnosu ali ne i otežanja za ženidbu
Tekuzukato05

Poruka od Tekuzukato05 »

Hvala Vam mnogo na ovom detaljnom tumačenju, Anđela :)
Vesna

Poruka od Vesna »

Zdravo,nova sa na forumu.Rodjena sam 01.12.1991,5:15ujutru,Apatin
Trenutno se nalazim u nekim losijim zivotnim okolnostima,recimo da mi nista ne ide od ruke,imam zdravstvenih problema,razvodim se(iako ljubav jos postoji obostrano,nemamo decu)..Zanima me da li mi mozete protumaciti natalnu kartu kada nadjete vremena?Hvala,svako dobro 🙂👋
Marmarijana

Poruka od Marmarijana »

Draga Andjela,
Rodjena sam 15.06.1987. god u 17:05 u Kragujevcu. Trenutno živim sa dečkom, ali nam je zajednički život u krizi. Interesuju me aspekti mog ljubavnog života i da li dolazi do raskida ili transformacije odnosa?
U napred hvala.
Goca

Poruka od Goca »

Ćao Anđela.
Nikad nisam igrala igre na sreću i smatram da se tu teško može bilo šta dobiti, ali čisto me interesuje šta kaže moja natalna karta po toj osnovi?
Hvala ti unaprijed na odgovoru.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vesna piše:
07 Okt 2022, 16:11
Zdravo,nova sa na forumu.Rodjena sam 01.12.1991,5:15ujutru,Apatin
Trenutno se nalazim u nekim losijim zivotnim okolnostima,recimo da mi nista ne ide od ruke,imam zdravstvenih problema,razvodim se(iako ljubav jos postoji obostrano,nemamo decu)..Zanima me da li mi mozete protumaciti natalnu kartu kada nadjete vremena?Hvala,svako dobro 🙂👋
VesnaWRIGC2.JPG
VesnaWRIGC2.JPG (38.84 KiB) Pregledano 1426 puta
Draga Vesna,
trenutne životne okolnosti vide se samo preko drugih prediktivnih tehnika i zahtevaju dosta uloženog vremena. Ovde gledam samo natal. U tvom s lučaju vladar sedme kuće, kuće braka je Venera u Vagi i ne može bolje, sem što je stavljena na vrh dvanaeste natalne kuće te govori o tajnovitosti kojom je partner obavijen, neiskrenosti za koju ti smatraš da postoji. U pravu si, ljubav i dalje postoji i trebaš uraditi sve što možeš da se brak održi. Ako se mešaju drugi ljudi ukloni ih, preselite se jer iz drugog braka ne stoje ovakve okolnosti. Mislim da je problem u tome što si ti ozbiljna ali previše neelastična, nespremna na promene a on malo drugačiji, opušteniji. Pride što ti je Saturnov povratak bio relativno skoro što dodatno otežava stvari u braku i tebi lično. Jeste ti težak period. Prvo sačekaj Saturnovu direkciju (period kraja oktobra), Jupiterovu direkciju (period kraja novembra) pa ćeš videti. Do tada ti je savet da ne povlačiš nikakve radikalne poteze, ali je sve ovo potrebno potvrditi iz više prediktivnih tehnika naročito zato što Jupiter vlada polljem sticanja lične imovine na primer a ne poljem partnerskih odnosa, a Satrun načinom razmi'šljanja te teškoćama koje osećaš
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
08 Okt 2022, 13:38
Ćao Anđela.
Nikad nisam igrala igre na sreću i smatram da se tu teško može bilo šta dobiti, ali čisto me interesuje šta kaže moja natalna karta po toj osnovi?
Može ali se trebaju raditi periodni horoskopi da vidiš kada je najbolje vreme
Namilic

Poruka od Namilic »

Dobar dan Andjela.
Datun rodjenja 07.09.1991.
U Zemunu.
Zanima me ljubav konkretno.
Pozdrav.Milica.
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
10 Okt 2022, 07:02
Goca piše:
08 Okt 2022, 13:38
Ćao Anđela.
Može ali se trebaju raditi periodni horoskopi da vidiš kada je najbolje vreme
Jel to sad znači da iz moje baze natala postoji mogućnost za neki dobitak ili ne?
Pošalji Odgovor