Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Mamja

Re: Ljubav-brak

Poruka od Mamja »

Andjela Kostic piše:
19 Okt 2022, 09:24
Draga Mamja,
napravićemo izuzetak ali mi molim te pošalji oba natala posebno. Izuzetno je bitno da ih gledam uporedo, jer ovako bude dosta nejasno, moram mnogo da gledam :)
Draga Andjela,
u prilogu su nase natalne karte. Moja je prva. Jos jednom hvala na odgovoru.
Pozdrav
Prilozi
slika_800x348.jpg
slika_800x348.jpg (82.91 KiB) Pregledano 2745 puta
Littlecat

Poruka od Littlecat »

Draga Andjela,
Zanima me sta mislite o mom polju ljubavi u narednom periodu. Znam da mi je jupiter u 7. kuci sto bi trebalo da bude dobro, ali u praksi uopste nije tako, bar za sada. Ako moze da se vidi, kakvom momku bih trebala da dam sansu za neku ozbiljniju pricu, tacnije kakve osobine ima da bih mogla da ga prepoznam?
Hvala unapred,
17.7.1997.
6h ujutro
Novi Sad
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Draga Litlecat,
za bilo kakve predikcije perioda potrebno je detaljno uraditi godišnji horoskop na žalost usled mnoštva prediktivnih tehnika kroz koje se mora proći
LittlecatWRIGC4.JPG
LittlecatWRIGC4.JPG (202.65 KiB) Pregledano 2713 puta
Što se tiče muškaraca: ovde je dosta napeto polje ljubavi ali u uklještenom znaku Strelca postoje planete koje grade dobre aspekte. Dakle sve veze na daljinu, nekada sa strancima mogu doći u obzir. Ovo se naravno mora potkrepiti dodatnim informacijama vezanim za sam natal druge osobe kada se bude pojavila. Mogu doći u obzir i momci koji su se poslovno dokazali, samostalno izborili ili naslednici ali generalno sa tradicionalnim normama. Nikako ti ne odgovaraju čudni, nesvakidašnji, interesantni i brzi ljudi
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mamja piše:
20 Okt 2022, 10:45
Andjela Kostic piše:
19 Okt 2022, 09:24
Draga Mamja,
napravićemo izuzetak ali mi molim te pošalji oba natala posebno. Izuzetno je bitno da ih gledam uporedo, jer ovako bude dosta nejasno, moram mnogo da gledam :)
Draga Andjela,
u prilogu su nase natalne karte. Moja je prva. Jos jednom hvala na odgovoru.
Pozdrav
U ovom slučaju Mesec Parntera je na vrhu tvoje pete kuće pa je ovo opis mogućnosti lepe ljubavne veze. Partner je otvoren ali nedovoljno posvećen, i ovde se ne radi samo o tebi nego bi se radilo i o drugim devojkama. Izuzetno je zaljubljive prirode, makar je bio, i nije imao naročite sreće sa partnerkama, birao je pogrešno. Njegov Mars nalazi se blizu tvog Saturna u sedmoj kući te je ovo neprijatnost u javnosti koju bi zbog njega mogla doživeti. Momak je zaljubljen u ljubav a tebi treba sigurnost, u vidu jakog vezivanja i trajnosti.....Zbog pozicije tvog Sunca i Meseca sa njegovim Merkurom sve dok traje komunikacija stvari će ići. Potrebno je zaista detaljno pogledati oba horoskopa i kroz tehnike. Njegova Venera u tvojoj osam je mogućnost intenzivne ljubavne veze ali i problema kroz istu. Tvoja Venera na vrhu njegove šeste kuće ukazuje da će se vremenom jedno od vas dvoje osećati kao da je sluga ovom drugom. Treba se uraditi detaljno da bi se znao ishod odnosa. Ovako nije loše, normalno svaka veza ima prednosti i mane, ali radite na poboljšanju komunikacije i otvorenosti
Labella

Poruka od Labella »

Anđela, dopada mi se muskarac 1.1.1974., Celje, 5sati ujutro.

Malo sam analizirala sinastriju i kompozit, ali Davison uopče ne znam.

Sinastrija i kompozit izgledajo dobro.

Davison me brine zbog jednog aspekta, iako postoje konjukcija Venere i Sunca, Jupitera i Marsa, kao i Mjeseca iMerkura.

Pitam za ovaj aspekt:

Mjesec vladar prvog polja je u 9. polju, u kvadratu sa vladarom 7.polja Saturnom u 11.polju.

Hvala 💞😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
24 Okt 2022, 18:00

Davison me brine zbog jednog aspekta, iako postoje konjukcija Venere i Sunca, Jupitera i Marsa, kao i Mjeseca iMerkura.

Pitam za ovaj aspekt:

Mjesec vladar prvog polja je u 9. polju, u kvadratu sa vladarom 7.polja Saturnom u 11.polju.

Hvala 💞😊
Draga,
to obično bude prikaz kraće veze, ali ne mora da znači. Gleda se sve. Od opštih aspekata slaganja, preko sinastrije, compositea i Davisona. Šta stoji u Composite chartu?
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
25 Okt 2022, 10:00
Labella piše:
24 Okt 2022, 18:00

Pitam za ovaj aspekt:

Hvala 💞😊
Draga,
to obično bude prikaz kraće veze, ali ne mora da znači. Gleda se sve. Od opštih aspekata slaganja, preko sinastrije, compositea i Davisona. Šta stoji u Composite chartu?
https://ibb.co/tqpCXXR

Link je aktivan. Ovo je composite midpoint

A ovo je Davison corrected {opcija na astrol

https://ibb.co/s6Gt7b7

Kompozit konjukcija Sunca i Venere u 4.polju, konjukija Saturna i Marsa u 7.polju

Mjesec kvadrat Saturn, ali je orb 8, srećom ( Davisonu je 1orb).

Draga Anđela, hvala puno 💞☺️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Labella,
u oba slučaja horoskop nam govori o zabavi i kratkom odnosu. Asc Strelac, Asc kritični stepen znaka Raka, kvadrati na vladarima....
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
25 Okt 2022, 20:16
Draga Labella,
u oba slučaja horoskop nam govori o zabavi i kratkom odnosu. Asc Strelac, Asc kritični stepen znaka Raka, kvadrati na vladarima....
Hvala draga Anđela 💞☺️
Sunny

Poruka od Sunny »

Pozdrav Anđela, interesuje me kako se čini veza sa sadašnjim partnerom, moj datum rođ 18.01.1980. 10h50 njegov 15.03.1976. 20h 45.Hvala puno unapred 💗
Pošalji Odgovor