Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Anasavić piše:
27 Sep 2022, 22:25
Pozdrav zanima me koji bi mi posao dobro išo završila sam za frizera ali me to nikada nije zanimalo mene zanima posao konobara ali nikako da dobijem posao pa evo bila bi zahvalna kada bi ste mi pogledali natalnu kartu
https://i.imgur.com/gpSn49W.jpg
i jedan i drugi posao ti odgovaraju. Tačnije, posao frizera traži i umetnički duh, to ne, ali poslovi koji se rade rukama, manualno ti definitivno odgovaraju. ne znači da će do da bude konobar, može biti i krojač, kuvar i slično..astrologija ti ne može reći gde ćeš posao dobiti samo te usmerava na bolje mogućnosti
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Anjina

Poruka od Anjina »

Cao , zanima me koji bi mi posak najbolje legao? Kako stojim finansiski prema natalnoj za sad lose jel ima nade da ide na bolje 🤔 ? https://ibb.co/xqYfxyL
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Anjina piše:
13 Nov 2022, 21:15
Cao , zanima me koji bi mi posak najbolje legao? Kako stojim finansiski prema natalnoj za sad lose jel ima nade da ide na bolje 🤔 ? https://ibb.co/xqYfxyL
Draga Anjina,
imidž karte koji si okačila istekao je, ili se kod mene ne otvara. Molim te ponovi ga ili mi ostavi svoje podatke.
Anjina

Poruka od Anjina »

11.10.1996
14:15h
Skoplje , Makedonija
hvala puno!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Anjina piše:
17 Nov 2022, 23:54
11.10.1996
14:15h
Skoplje , Makedonija
hvala puno!
AnjinaWRIGC1.GIF
AnjinaWRIGC1.GIF (58.22 KiB) Pregledano 1372 puta
Draga,
u tvojoj karti početak karijere ne stoji naročito dobro. Vodićeš se poslovima koji su loše plaćeni ili neplaćeni, možda ćeš raditi i teške poslove bez veće nadoknade, na crno i slično, i to u inostrastvu (recimo čuvaš nekome decu itd) te to izbegavaj ili ili na to tek kad je to zadnja opcija. Takođe, izuzetno je bitnno da se edukuješ u smeru politikologije jer će ti način komunikacije sa ljudima mnogo pomoći da prosperiraš. Probleme koje imaš u prvom delu karijere vezani su i za karmu. da bi uspela poslovno moraš se sama probuditi iz nekih imaginarnih ideja koje imaš, nevezano od toga kojim ćeš se poslom baviti. Biraj poslove gde se javno vidiš više nego poslove zatvorenog tipa kao što su rad u laboratoriji, nekom zatvorenom objektu gde ne vidiš nove ljude...
Anjina

Poruka od Anjina »

Hvala puno na odgovoru, zanima me samo dal ce se vremenom situacija poboljsati i jel postoji neki pokazatelj za novac kroz brak ? pozz i sve najbolje
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Anjina piše:
19 Nov 2022, 16:51
Hvala puno na odgovoru, zanima me samo dal ce se vremenom situacija poboljsati i jel postoji neki pokazatelj za novac kroz brak ? pozz i sve najbolje
Draga,
u ovom slučaju stoji kvadrat između vladara 2 i 8 što znači probleme kroz privatni porodični posao (sa muževljeve strane) te je ovde neproduktivno ako radiš za muža ili u njegovoj porodičnoj firmi. Ovim doprinosi i to što je vladar polja braka Mesec u opoziciji sa Saturnom. Ako se nadaš izdržavanju od strane muža, tu je tek komplikovana situacija....moj ti je savet da budeš nezavisna
Anjina

Poruka od Anjina »

Izvini sto cu se umesati ali ako dobro razumem druga kuca pocinje u znaku ribe vladar je neptun, 8 kuca u devici vladar merkur ne vidim lose aspekte izmedju te dve planete ili nesto gresno.tumacim? 😊 ipak hvala.na svemu poslusacu tvoje savete😍
Anjina

Poruka od Anjina »

I da ovo mi nije jasno polje braka pocinje u raku ali nastavalja se u lavu t.e lav zahvata veci del te polje e sad to se tumaci da je mesec vladar tom polju ilk ipak i lav t.e sunce ima neki uticaj? hvala jos jednom na svemu😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Anjina piše:
22 Nov 2022, 10:55
I da ovo mi nije jasno polje braka pocinje u raku ali nastavalja se u lavu t.e lav zahvata veci del te polje e sad to se tumaci da je mesec vladar tom polju ilk ipak i lav t.e sunce ima neki uticaj? hvala jos jednom na svemu😊
Draga Anjina,
sedmo polje obično bude opis jedne bitne veze ili braka. U ovom slučaju je dinamično jer ima uklješteni znak Lava u sedmoj. Dakle, ovo je slika neprimetnog suparništva ili nametanja autoriteta. Ali, Mesec je definitivni vladar ove kuće. Uklješten znak govori o tajnama u braku, nečim što se ne vidi....ima veze sa ličnošću. Možda će ti brak gušiti ličnost (lav, uklješten, Sunce si ipak ti) pokušavati da napraviš da to bude dobro. Problem je što je vladar sedam u osam i ovo svakako neće biti dobro ni za tebe niti za odnos....:(
Pošalji Odgovor