Kako se analiziraju povrede na radnommjestu? Imala sam ih nekoliko ozbiljnih { oko pet} tokom radne istorije.
Prije sedam dana, na izlasku sa posla, odnosno ulaskom u bus sam imala nezgodan pad. Isti pad se legalno podrazumijeva kao povreda na poslu ( sat prijei sat poslije posla}. Danas idem kod doktorice na konsultaciju.
Kako se analiziraju povrede na radnommjestu? Imala sam ih nekoliko ozbiljnih { oko pet} tokom radne istorije.
Prije sedam dana, na izlasku sa posla, odnosno ulaskom u bus sam imala nezgodan pad. Isti pad se legalno podrazumijeva kao povreda na poslu ( sat prijei sat poslije posla}. Danas idem kod doktorice na konsultaciju.
Hvala
Povrede i prelomi uvek se gledaju preko Saturna I Marsa i šeste i dvanaeste kuće
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Andjela. Interesuje me kada cu stupiti u brak.
14.04.1991.
Pancevo
Draga KrisSim,
za otvaranje natalne karte potrebno je i vreme rođenja. Takođe ti moram reći iskreno: ne znam kada ćeš stupiti u brak jer stupanje u brak zavisi samo od tebe i partnera sa druge strane. Ono što astrologija može je da vidi od prilike koje su bitne ljubavne godine
Draga Anđela,
Drago mi je da ovde postoji Vaš forum i hvala Vam na želji da nam pomognete svojim tumačenjem. Rođena sam 30.05.1981 u 15h u Bijelom Polju u Crnoj Gori i htela bih da Vas pitam da li na osnovu uvida u moju natalnu kartu može da se vidi šta je uzrok zdravstvenih problema koje imam poslednjih nekoliko meseci. Stvar je u tome da sam od maja ove godine do sada nekoliko puta imala napade panike, često bila i depresivna i anksiozna, a bila sam više puta od tada do nedavno i u dnevnoj bolnici. I dalje primam terapiju, ali sam zaključila bolovanje i nastavila da radim. Da li u mojoj natalnoj karti može da se vidi šta je uzrok ovog mog stanja i da li će mi se uskoro poboljšati? Hvala Vam mnogo unapred
Anchi81WRIGC1.JPG (209.12 KiB) Pregledano 1307 puta
Draga Anchi81,
obzirom na poziciju kuća i poziciju Merkura postoji mogućnot za tako nešto, ali je to trebalo da ti se desi nešto ranije. Mislim da je ovo posledica prevelikog nerviranja za bespotrebne stvari. Po prirodi si emotivno temperamentna, odnosno nestrpljiva. Pritom, način razmišjanja ti je suviše tradicionalan, nisi spremna za neke veće promene. To moraš kod sebe da promeniš i biće bolje
Hvala
Povrede i prelomi uvek se gledaju preko Saturna I Marsa i šeste i dvanaeste kuće
0. stepen je nezreli stepen, koliko znam sve što je povezano s njim govori o čekanju dok "stvari ne sazriju" i dok ne dođe pravo vrijeme.
Anđo, kada će neki tekst o stupnjevima ali u smislu orbisa? Vjerujem da aspekt orbisa 0 i orbisa 5 ne priča istu priču.
Hvala na objašnjenju.
Šta bi onda u tom slučaju značila Venera na 0 stepenu Lava?
Venera na nultom stepenu znaka Lava značila bi obično preranu ljubav prema nekom, ili prema pogrešnoj osobi. Takođe, vole se stvari koje deluju društveno ugledne, lepa garderoba, status, moć, ali u stvari na pogrešan način, odnosno vezuješ ljubav za stvari ljude i pojave koji ne nose zaista status, već samo prividno
Hvala na odgovoru. Do sad sa ljubavlju nulti stepen nije imao nikakve veze ako gledamo baš ljubav muškarca i žene,ni preranu a ni kasniju.