Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Anjina

Re: Posao

Poruka od Anjina »

Draga Andjela, ako sam.dobro razumela polje braka je katastrofa...sa obzirom da je mars u 7 kuci a vladar 7 mjesec
(koji ima opozicija sa saturnom ) otisao u 8...dali ima i neki pokazatelj za razvod? Takodje sa saturnom u 2 kuci koji pravi opoziciju sa mjesecom.i merkurom u 8 tesko da cu ikada u zivotu imati novac mozda cu cak.i biti osudjena siromastva ..Katastrofa kod mene sa ovim aspektima i kucama
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Anjina piše:
27 Nov 2022, 01:47
Draga Andjela, ako sam.dobro razumela polje braka je katastrofa...sa obzirom da je mars u 7 kuci a vladar 7 mjesec
(koji ima opozicija sa saturnom ) otisao u 8...dali ima i neki pokazatelj za razvod? Takodje sa saturnom u 2 kuci koji pravi opoziciju sa mjesecom.i merkurom u 8 tesko da cu ikada u zivotu imati novac mozda cu cak.i biti osudjena siromastva ..Katastrofa kod mene sa ovim aspektima i kucama
Draga Anjina,
Saturn u drugoj kući imaju takođe i jedni od najbogatijih ljudi sveta. Poenta Saturna u 2 nije siromaštvo, već način da se osoba nauči sistematskom radu sa puno ulaganja u sebe, učenja, kako bi došla do cilja a koliko će osoba raditi na sebi, učiti, usavršavati se zavisi samo od osobe. Niti je sedma kuća sama po sebi ta koju treba posebno, bez pogleda na ostale planete i kuće biti tumačena...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella

Poruka od Labella »

Andjela, kod analize nižih i viših poslovnih pozicija, da li se analiziraju različita polja.

Šesto su niže, a deseto su više radne pozicije, ili sam nešto pogrešno povezala.

Pitam, jer sam vrlo ktirična, analitična, i ne toleriram nerad drugih. Posebno sam direktna ka nadređenim. Ni njih ne štedim sa stavom, kritikom, ali i pohvalom.

Trenutno gnjavim za višu poziciju, ako se to ne desi, tražim novi posao.

Hvala ☺️💞
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella,
Ne postoji stroga analiza podele na viša i niža radna mesta preko natala. Gleda se prosto pozicija poslovnih kuća i na osnovu toga zaključuje kvalitet nečije karijere. Kroz godišnje horoskope nazire se kvalitet poslovnog perioda godine što opet ne govori o poziciji vošeg ili nižeg radnog mesta. Primer: klijentkinja ima neverovatno dobro ppzicionirano radno mesto i to u stranoj zemlji gde je morala da se izbori kao stranac. Šokantna je pozicija u pitanju a ona je izborila znanjem i umećem. Međutim, njoj je život zbog tog posla grozan. Previše jede (vrlo gojazna sa dolaskom tog posla), neaktivna je, stalno pod stresom, dete jedva da viđa i nema nikakav život. U godišnjem to se vodi kao ozazovbi period svejedno što ona zarađuje 20 prosečnih plata.
Ono što svi trebate znati jeste da rad najčešće nije merilo pozicije. Na poziciju se, nezavisno od sektora privatnog ili državnog uglavnom dolazi na preporuku te neko tu osobu protežira, ili je prosto osoba simpatičbija okolini nevezano za posao. Pokušaj da se radikalno uspneš na novu poziciju nakon kratkog vremena (manie od šest meseci) izazvaće u nadređenima kontraefekat. Traži posao, ali samo ako su uslovi bolji u startu i dobiješ takav. U suprotnom znaj da ne valja ni menjati poslove previše kao ni premalo
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
07 Dec 2022, 17:23
Labella,
Ne postoji stroga analiza podele na viša i niža radna mesta preko natala. Gleda se prosto pozicija poslovnih kuća i na osnovu toga zaključuje kvalitet nečije karijere. Kroz godišnje horoskope nazire se kvalitet poslovnog perioda godine što opet ne govori o poziciji vošeg ili nižeg radnog mesta. Primer: klijentkinja ima neverovatno dobro ppzicionirano radno mesto i to u stranoj zemlji gde je morala da se izbori kao stranac. Šokantna je pozicija u pitanju a ona je izborila znanjem i umećem. Međutim, njoj je život zbog tog posla grozan. Previše jede (vrlo gojazna sa dolaskom tog posla), neaktivna je, stalno pod stresom, dete jedva da viđa i nema nikakav život. U godišnjem to se vodi kao ozazovbi period svejedno što ona zarađuje 20 prosečnih plata.
Ono što svi trebate znati jeste da rad najčešće nije merilo pozicije. Na poziciju se, nezavisno od sektora privatnog ili državnog uglavnom dolazi na preporuku te neko tu osobu protežira, ili je prosto osoba simpatiija okolini nevezano za posao. Pokušaj da se radikalno uspneš na novu poziciju nakon kratkog vremena (manje od šest meseci) izazvaće u nadređenima kontraefekat. Traži posao, ali samo ako su uslovi bolji u startu i dobiješ takav. U suprotnom znaj da ne valja ni menjati poslove previše kao ni premalo
Oni vec znaju, a upoznati si jos od perioda intervjua, tako da sad moram biti strpljivija, to si u pravu draga Andjela. ☺️💞
Vida

Poruka od Vida »

Pozdrav svima. Da li bi neko mogao da mi kaže nešto za posao? Tišti me to što još nisam završila fakultet, a to mi samo odgađa zaposlenje, pretpostavljam da ima nekog uticaja i ta opozicija saturna i venere koja je u 6. kući.

https://ibb.co/BNtnV5x
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vida piše:
14 Dec 2022, 11:50
Pozdrav svima. Da li bi neko mogao da mi kaže nešto za posao? Tišti me to što još nisam završila fakultet, a to mi samo odgađa zaposlenje, pretpostavljam da ima nekog uticaja i ta opozicija saturna i venere koja je u 6. kući.

https://ibb.co/BNtnV5x
Draga moja,
Venera je ovde u Devici i pokazatelj je teškoća koje ćeš imati u sredini karijere najviše ali si u pravu, i jeste pokazatelj teškoća na početku karijere. Ono što ti moram reći da je u pitanju ovde prvo po meni nije stav druge ili šeste kuće, već vrh treće i njegov vladar - tvoj način razmišljanja. Ti si rasejana, razmišljaš dosta pesimistično. Fakultet sa poslom nema nikakve veze, ja sam radila povremeno naravno, u vreme letnjih raspusta, od svoje šesnaeste godine života. Dakle pitanje je stava. Ono što tebi treba i jeste neki mini posao, kako bi se mogla izvući iz kuće te izaći iz zakočenosti u koju si upala. Ono što treba da ti bude linija vodilja nije ta Venera nego ovaj Jupiter na Zenitu kao i Saturn koji vlada trećom trećinom karijere te ukazuje na stabilizaciju i sigurnost naročito u nekakvim ustanovama zatvorenog tipa gde ćeš verovatno raditi. Trgni se. Učmalnost je najgora
Vida

Poruka od Vida »

Hvala puno na odgovoru!
Da, učmalost je prava reč i jesam upala u kolotečinu. Od aprila ću početi da tražim praksu u struci, nadam se najboljem.

Jedino me ne raduju te ustanove zatvorenog tipa (nadam se da neću raditi u zatvoru haha) :mrgreen:
Htela bih da započnem karijeru u reviziji/poslovnom savetovanju/finansijama ili bankarstvu.
Anjina

Poruka od Anjina »

Draga Andjela,
Mene zanima da li se u mojoj natalnoj vidi smrt oca? Izgubila sam oca sa 25 godina a ne vidim neki pokazatelj za to(bar koliko ja razumem)
11.10.1996 14:15h
Skoplje, Makedonija
DraganaJovicic

Posao

Poruka od DraganaJovicic »

Mene zanima da li cu u toku naredne godine promeniti posao? 18.09.1983. 19:40, Ruma :)
Pošalji Odgovor