Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Vida piše:
15 Dec 2022, 09:47
Hvala puno na odgovoru!
Da, učmalost je prava reč i jesam upala u kolotečinu. Od aprila ću početi da tražim praksu u struci, nadam se najboljem.

Jedino me ne raduju te ustanove zatvorenog tipa (nadam se da neću raditi u zatvoru haha) :mrgreen:
Htela bih da započnem karijeru u reviziji/poslovnom savetovanju/finansijama ili bankarstvu.
To je onda to :) revizija/finansije/bankarstvo....ne vidim oblast koja je više analitična i okrenuta na to da zaista radiš u zatvorenom - analitičkom odeljenju
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Anjina piše:
15 Dec 2022, 19:37
Draga Andjela,
Mene zanima dali se u mojoj natalnoj vidi smrt oca? Izgubila sam oca sa 25 godina a ne vidim neki pokazatelj za to(bar koliko ja razumem)
11.10.1996 14:15h
Skoplje, Makedonija
Draga Anjina,
AnjinaWRIGC1.JPG
AnjinaWRIGC1.JPG (36.73 KiB) Pregledano 1758 puta
ovo je vrlo zanimljlivo pitanje i hvala ti na njemu. Dugo se nije ponovilo na forumu. Poenta astrologije nije da vas ubije u pojam, da vas rasturi i kaže vam "ovo će biti ovako a ono onako". Naprotiv, poenta i moć astrologije jedino leži u tome da daje statističku verovatnoću dešavanja, okolnosti u kojima će se verovatno jedna osoba naći ali ne i ono šta će se desiti. Isto važi i za smrt. Smrt je prirodna pojava koja zavisi isključivo od tačke istrošenosti organizma nikako od astrologije, naročito kada se radi o bolestima. Stoga, u tvojoj se karti vidi tvoj otac kao i kod svakoga kroz Sunce što je esencijalni signifikator oca ali i svakog drugog autoriteta kroz život. Pritom, tradicionalno se otac u ženskom horoskopu posmatra i kroz četvrtu kuću, njenog vladara a u tvom slučaju to je Venera. I šta astrologija može? Možemo zaključiti da je otac sklon fizičkim povredama(Sunce konjunkcija Hiron), da stoji u kući gde daje mogućnost za kraći život što opet nije pravilo jer je moj deda živeo 96 godina a video se isto kod mog oca kroz Sunce u osmoj kući. Osma je kuća uglavnom kuća smrti, stradanja ali i kredita, dugova, seksualnog života, našeg unutrašnjeg ja, problema koje nam život nosi na dnevnom nivou i slično...dakle malefična je kuća. Venera je u kvadratu sa Plutonom, ali više od toga se ne vidi. Takođe, otac je trebao imati nekih problema sa povredama oko tvoje osamnaeste godine i to je ono što se vidi.
Zaključak bi bio: niko ničiju smrt jasno ne može videti sem ako toliko nije naglašena u svim tehnikama da je nezaobilazna (npr smrt Jamesa Dina automobilom). Pritom, astrološka etika strogo zabranjuje utvrđivanje nečije smrti ili uopšte potvrdu da će neko umreti ili ne. Čak i kad se vidi moguć ishod smrti po velikoj verovatnoći, klijentu se ne saopštava na taj način.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

DraganaJovicic piše:
17 Dec 2022, 08:32
Mene zanima da li cu u toku naredne godine promeniti posao? 18.09.1983. 19:40, Ruma :)
Draga moja,
pročitaj malo forum. Pozdrav i sve najbolje ti želim
Vida

Poruka od Vida »

Andjela Kostic piše:
19 Dec 2022, 08:33
Vida piše:
15 Dec 2022, 09:47
Hvala puno na odgovoru!
Da, učmalost je prava reč i jesam upala u kolotečinu. Od aprila ću početi da tražim praksu u struci, nadam se najboljem.

Jedino me ne raduju te ustanove zatvorenog tipa (nadam se da neću raditi u zatvoru haha) :mrgreen:
Htela bih da započnem karijeru u reviziji/poslovnom savetovanju/finansijama ili bankarstvu.
To je onda to :) revizija/finansije/bankarstvo....ne vidim oblast koja je više analitična i okrenuta na to da zaista radiš u zatvorenom - analitičkom odeljenju
Hvala ti puno na odgovoru! :)
Anjina

Poruka od Anjina »

Hvala na odgovoru_😊,
Inave moj otac nije bio sklon povredama, preminuo je od raka debelog creva koji je otkrio pre 5 godina-u 2017 Borio se do avgusta 2022 dok se rak nije prosirio na jetri.
Anjina

Poruka od Anjina »

A dali u njegovoj natalnoj se moze videti duzina zivota, uzrok smrti i tako neke stvari?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Anjina piše:
19 Dec 2022, 18:07
Hvala na odgovoru_😊,
Inave moj otac nije bio sklon povredama, preminuo je od raka debelog creva koji je otkrio pre 5 godina-u 2017 Borio se do avgusta 2022 dok se rak nije prosirio na jetri.
o tome ti pričam. Moj položaj Sunca je vrlo sličan a moj je otac zdrav kao dren. Sa 77 godina. Problem je što se negde negde stvarno vidi, a negde uopšte. Niti se to zaključuje. Ne opterećuj se. Ja znam da je gubitak oca ozbijna stvar za ženu ali svejedno, kažem ti, glavu gore i nastavi samo. Povedi samo računa o ishrani u slučaju da i ti imaš osetljiviji stomak. Seti se šta mu je bila omiljena hrana i to izbegavaj da jedeš
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andjela Kostic piše:
20 Dec 2022, 10:14
Anjina piše:
19 Dec 2022, 18:07
Hvala na odgovoru_😊,
Inače moj otac nije bio sklon povredama, preminuo je od raka debelog creva koji je otkrio pre 5 godina-u 2017 Borio se do avgusta 2022 dok se rak nije prosirio na jetri.
o tome ti pričam. Moj položaj Sunca je vrlo sličan a moj je otac zdrav kao dren. Sa 77 godina. Problem je što se negde negde stvarno vidi, a negde uopšte. Niti se to zaključuje. Ne opterećuj se. Ja znam da je gubitak oca ozbijna stvar za ženu ali svejedno, kažem ti, glavu gore i nastavi samo. Povedi samo računa o ishrani u slučaju da i ti imaš osetljiviji stomak. Seti se šta mu je bila omiljena hrana i to izbegavaj da jedeš. Hiron je planetoid koji govori ne samo o povredama nego i o ugroženosti. Slika Hirona pored Sunca ukazuje na mogućnost telesne ugroženosti ali i bolesti sa osmom kućom...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Anjina piše:
19 Dec 2022, 18:10
A dali u njegovoj natalnoj se moze videti duzina zivota, uzrok smrti i tako neke stvari?
Na Kepler Institutu se uči kako se od prilike određuje dužina života, mogućnost uzroka smrti kod ljudi i slično ali etika ne dozvoljava dalje tumačenje istog
Anjina

Poruka od Anjina »

Jeste tesko je ali to je zivot , ni smo mocni da ista promenimo..
Hvala na svemu🙏
Pošalji Odgovor