Trudnoca

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Trudnoca

Poruka od Andjela Kostic »

Nova_31 piše:
03 Dec 2021, 15:15
Hvala puno na brzom odgovoru.evo uradila sam kartu na drugom sajtu,nadam se da ces ovdje moci vidjeti.

https://ibb.co/xJh0tDF

Hvala :D
Ovde je za decu priča malo komplikovanija ali naravno da deca stoje opisana. Mogućnost neke operacije zbog koje je otežano ostajanje u drugom stanju. Kasnije bolje okolnosti
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Nova_31

Poruka od Nova_31 »

Hvala ti puno :D
Pisces

Poruka od Pisces »

Dobar dan zanima me kad se kod mene vidi trudnoća 01.12.1992 22:15 Osijek.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
21 Mar 2022, 20:00
Dobar dan zanima me kad se kod mene vidi trudnoća 01.12.1992 22:15 Osijek.
PiscesWRIGC8.JPG
PiscesWRIGC8.JPG (40.39 KiB) Pregledano 3665 puta
Trudnoća se ne može videti. Može se videti statistička verovatnoća za probleme sa trunoćom kao i statistička mogućnost broja dece i to samo u nekim slučajevima. U tvom slučaju postoji verovatnoća za više dece
Pisces

Poruka od Pisces »

Koliko mi se vidi djece i vidi li se neki problemi sa trudnoćom kod mene.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
23 Mar 2022, 11:54
Koliko mi se vidi djece i vidi li se neki problemi sa trudnoćom kod mene.
Draga, pročitaj malo forum molim te
Marija3116

Poruka od Marija3116 »

Pozdrav Andjela! :) Suprug i ja vec skoro 2 godine radimo na bebi i nikako ne dolazi do trudnoce. Sa mnom je sve u redu, suprugu su samo savetovani suplementi kako bi malo poboljsao spermogram. Znam da se ne moze videti kada ce doci do trudnoce, iako bi mi zene koje imamo problem najvise to volele da znamo, ali bih ti bila zahvalna ukoliko mozes ista sa mi kazes na temu toga, da li uopste imam predispoziciju za trudnocu, da li se negde u mojoj natalnoj ocrtava taj problem sa zatrudnjivanjem i slicno. U rukama sam lekara, naravno, vto je sledeci korak. Inace znam da imam dobru intuiciju, a ona mi govori da ce sve biti u redu, ali opet, posle toliko neuspeha, strepnja je tu. Moji podaci su 31.08.1993. 16:00h Jagodina. Hvala ti najlepse unapred, sve najbolje ti zelim. 🥰
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Marija3116 piše:
19 Dec 2022, 10:43
Pozdrav Andjela! :) Suprug i ja vec skoro 2 godine radimo na bebi i nikako ne dolazi do trudnoce. Sa mnom je sve u redu, suprugu su samo savetovani suplementi kako bi malo poboljsao spermogram. Znam da se ne moze videti kada ce doci do trudnoce, iako bi mi zene koje imamo problem najvise to volele da znamo, ali bih ti bila zahvalna ukoliko mozes ista sa mi kazes na temu toga, da li uopste imam predispoziciju za trudnocu, da li se negde u mojoj natalnoj ocrtava taj problem sa zatrudnjivanjem i slicno. U rukama sam lekara, naravno, vto je sledeci korak. Inace znam da imam dobru intuiciju, a ona mi govori da ce sve biti u redu, ali opet, posle toliko neuspeha, strepnja je tu. Moji podaci su 31.08.1993. 16:00h Jagodina. Hvala ti najlepse unapred, sve najbolje ti zelim. 🥰
Marija3116WRIGC5.JPG
Marija3116WRIGC5.JPG (37.85 KiB) Pregledano 3146 puta
Draga Marija,
Merkur, esencijalni signifikator dece stoji u znaku svoga sedišta, ali je aflikovan. Ovo je slika deteta ili dece nešto kasnije u životu.Ono što pravi problem jeste peta kuća što je pokazatelj prvog živog deteta. Ovde se nalazi Južni mesečev čvor a takođe ovde vlada Venera u "sterilnom" znaku. Ovo je znak za jedno živo dete, nakon nekih peripetija. Nisam sigurna da ti treba VTO. Mislim da treba da ideš na mišljenje lekara iz inostranstva pre VTO jer nisam sigurna da je uopšte u pitanju sterilitet za VTO. Naši lekari znaju samo za VTO. VTO je opasna metoda, ekstremno nezdrava za majku i neefikasna onoliko koliko se propagira. Kako ti je Mesec (esencijalni signifikator materice, materinstva i najbitnija stvar za isto) u znaku Riba što je vodeni znak koji Mesec voli, ovo je znak velike verovatnoće za živu decu, a kasnije možda i jedno za drugim.
Marija3116

Poruka od Marija3116 »

Andjela Kostic piše:
20 Dec 2022, 10:02
Marija3116 piše:
19 Dec 2022, 10:43
Marija3116WRIGC5.JPG
Draga Marija,
Merkur, esencijalni signifikator dece stoji u znaku svoga sedišta, ali je aflikovan. Ovo je slika deteta ili dece nešto kasnije u životu.Ono što pravi problem jeste peta kuća što je pokazatelj prvog živog deteta. Ovde se nalazi Južni mesečev čvor a takođe ovde vlada Venera u "sterilnom" znaku. Ovo je znak za jedno živo dete, nakon nekih peripetija. Nisam sigurna da ti treba VTO. Mislim da treba da ideš na mišljenje lekara iz inostranstva pre VTO jer nisam sigurna da je uopšte u pitanju sterilitet za VTO. Naši lekari znaju samo za VTO. VTO je opasna metoda, ekstremno nezdrava za majku i neefikasna onoliko koliko se propagira. Kako ti je Mesec (esencijalni signifikator materice, materinstva i najbitnija stvar za isto) u znaku Riba što je vodeni znak koji Mesec voli, ovo je znak velike verovatnoće za živu decu, a kasnije možda i jedno za drugim.
Draga Andjela, neizmerno ti hvala na odgovoru! Doslovno sam se najezila citajuci tvoje tumacenje, zato sto mi je mama moje drugarice koja se bavi tarotom jos pre godinu i po dana rekla apsolutno istu stvar vezanu za dr iz inostranstva ili nekog dr koji je zavrsio specijalizaciju u inostranstvu. Evo citam i prisecam se njenih reci, dakle ja sam u šoku 😱 Zaista, svaka ti cast, sada znam sta kaze natalna i imam neke smernice. Meni su ofrlje odradjene dve inseminacije, tajming totalno promasen, vidim da i trecu planiraju da mi odrade tek da bi odradili, a uput za vto su mi vec dali. Valjda ce zivot sam da me navede na pravi put i pravog doktora, kao sto me je i do tebe doveo i evo veruj da mi je u glavi vec lakse :D Hvala ti jos jednom puno, divna si! 🥰
Poslednje učitavanje od Marija3116 dana 21 Dec 2022, 22:09, učitano 1 put ukupno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga,
neće te navesti život nego sama moraš da se potrudiš. Ne čekaj naše lekare ako ne umeju da ti pomognu. A čekajući ništa nećeš postići veruj mi. Problem je kada nešto čekamo. S druge strane, insemenacije su skoro bezopasne, ali to što su ti radili ofrlje ne valja ništa. Dakle, oni tuku tvoj organizam a uzrok problema nisu utvrdili. Molim te, odmah idi dalje, Slovenija, Prag i sl
Pošalji Odgovor