Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
burmazj

Re: Astrologija

Poruka od burmazj »

Zdravo, pre pocetka pandemije saznala sam za astrologiju, pocela je da me zanima sve vise i vise. U samom tom procesu pocetnog ucenja o istoj naucila sam da dosta stvari ne znam o sebi. U samom tom procesu nalazenja sebe sve se nekako rusi oko mene. Posebno u ovoj godini, nisam upala na zeljeni fakultet koji sam spremala, nisam dobro uznapredovala na trenutnom i nekako imam osecaj da u zivotu necu postici rezultate ma koliko se trudila. Tokom upisa u srednju skolu nisam upala u zeljenu vec u neku drugu gde sam upoznala sadasnje dve najbolje drugarice, i nasla sam drustvo koje mi bas odgovara, takodje sada se nekako bas pronalazim na ovom fakultetu iako mi je teze da se priviknem na promene. Izvinjavam se na ovako dugackom uvodu, htela bih prvo da dam malo smisao mojim pitanjima. A ona su, da li bi mogli da mi kazete o uspehu u karijeri (ako ga bude), i da li cu se finansijski osamostaliti i da mi ukazete paznju na neke kljucne stvari u mom zivotu tj. neke stvari koje su da kazem alarmantne i bas treba da obratim paznju na njih (ne mislim na tranzite nego na neke veoma lose/veoma dobre kljucne aspekte u mom zivotu). Hvala Vam unapred, koji god ishod bude bio :D .
Podaci:
05.02.2004. 12:50h Valjevo
*Procitala sam da vam je uslov da je neko punoletan pa zelim samo da Vam ukazem na to da sam od pocetka ove godine punoletna, Hvala jos jednom.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Podaci:
05.02.2004. 12:50h Valjevo
*Procitala sam da vam je uslov da je neko punoletan pa zelim samo da Vam ukazem na to da sam od pocetka ove godine punoletna, Hvala jos jednom.
[/quote]
burmazjWRIGC4.JPG
burmazjWRIGC4.JPG (36.93 KiB) Pregledano 1351 put
Draga moja burmazj,
tvoj Ascendent upravo govori o različitim životnim putevima kojima možeš poći. Ono što je uslovilo osećaj greške u školi ili fakultetu je Neptun u konjunkciji sa Suncem. Ti si rođena za kreativne, nove, moderne poslove vezane sa konstruktivnim, ali i sa glumom. Trudi se da posao koji radiš svakako radiš najbolje moguće. Edukuj se stalno. Vladar Ascendenta u osmoj kući upravo govori o potrebi da se analizira neuspeh što je tvoja glavna okosnica daljih problema. Nikada se ne vraćaj na ono što je bilo niti analiziraj jer ti to unosi dodatnu dozu nesigurnosti. Drži se stvari koje ti dobro idu, jer da bi razvila samopouzdanje trebaš da radiš stvari koje ti donose rezultate. Naravno, ne možeš uvek da radiš stvari koje voliš, ali se makar ne vraćaj na neuspehe. Ne zaljubljuj se previše. Naročito ne na poslu ili u kolege sa posla. Uči izražavanje, retoriku jer se teško izražavaš odnosno ljudi ne kapiraju tvoje prave potrebe te je potrebno da vežbaš veštinu izražavanja. Ne računaj previše na prijatelje već samo na sebe. Nagli preokreti pratiće te u životu tako da ovo može biti jako dobar horoskop, ali će mnogo zavisiti od tebe i tvojih stremljenja. Želim ti sve najbolje!
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
burmazj

Poruka od burmazj »

Hvala Vam puno, mnogo ste ljubazni. Drago mi je da cujem i nesto lepo o mojoj natalnoj karti. Trenutno se bavim ekonomijom i nadam se zavrsetku fakulteta. Obraticu paznju na sve sto ste mi rekli. Jos jednom, Hvala Vam puno :D .
milamila

Poruka od milamila »

Draga Andjela mozete li meni kad su mi bitne godine u ljubavi 4.7.95 u 11:55 Podgorica hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

milamila piše:
24 Dec 2022, 23:59
Draga Andjela mozete li meni kad su mi bitne godine u ljubavi 4.7.95 u 11:55 Podgorica hvala
milamilaWRIGC7.JPG
milamilaWRIGC7.JPG (38.14 KiB) Pregledano 1193 puta
Draga milamila,
ovde je problem kritičnog polja ljubavnog života te će i u odabranim bitnim ljubavnim godinama biti isto. Bitne godine 28. 29. 37. Opet to ne znači da se u međuvremenu ništa dešavati neće.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Svima srećna Nova godina! Neka vam se sve želje ispune❤❤❤
Goca

Poruka od Goca »

Pozdrav Anđela.
Imam pitanje vezano za tranzit Plutona, ove godine prelazi u vodoliju, pa me interesuje kakav je njegov utjecaj pri tranzitu prvom kućom. Znam da je jako spor i da se dugo zadržava u jednom znaku.
Hvala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
08 Jan 2023, 16:24
Pozdrav Anđela.
Imam pitanje vezano za tranzit Plutona, ove godine prelazi u vodoliju, pa me interesuje kakav je njegov utjecaj pri tranzitu prvom kućom. Znam da je jako spor i da se dugo zadržava u jednom znaku.
Hvala.
Draga Goco,
Pluton boravi u jednom znaku preko 20 godina te će njegovi efekti biti uopšteni, mundani i više delovati na opšte stanje stvari. Njegovo dejstvo postaje suptilnije na ličnost tek kada zakači vrh neke kuće ili neku planetu nekim aspektom. Inače, prelaz Plutona u Vodoliju iz Jarca daće veće otvaranje. Pluton predstavlja višegodišnju transformaciju koja nas menja iz temelja. Dakle, kada se Pluton preseli u Vodoliju a ovo je znak vezan za nagle promene, inovacije, tehničko tehnološki napredak možemo da očekujemo veći razvoj koji se odnosi na tehnologiju, medicinu, i uopšteno društvo u celini. Tebi lično, taj prelaz u tom periodu nekoliko meseci može doneti buđenje, unutrašnju duboku želju za promenama i to za njihovu modernizaciju na nivou okolnosti i stvari oko tebe.
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
10 Jan 2023, 12:41
Goca piše:
Pozdrav Anđela.
Hvala.
Draga Goco,
Pluton boravi u jednom znaku preko 20 godina te će njegovi efekti biti uopšteni, mundani i više delovati na opšte stanje stvari. Njegovo dejstvo postaje suptilnije na ličnost tek kada zakači vrh neke kuće ili neku planetu nekim aspektom. Inače, prelaz Plutona u Vodoliju iz Jarca daće veće otvaranje. Pluton predstavlja višegodišnju transformaciju koja nas menja iz temelja. Dakle, kada se Pluton preseli u Vodoliju a ovo je znak vezan za nagle promene, inovacije, tehničko tehnološki napredak možemo da očekujemo veći razvoj koji se odnosi na tehnologiju, medicinu, i uopšteno društvo u celini. Tebi lično, taj prelaz u tom periodu nekoliko meseci može doneti buđenje, unutrašnju duboku želju za promenama i to za njihovu modernizaciju na nivou okolnosti i stvari oko tebe.
Hvala Anđela, meni bi trebalo kad predje u Vodoliju da zakači Ascedent. Sad ne znam koliko ta konjukcija mora biti bliska?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
12 Jan 2023, 07:39
Andjela Kostic piše:
10 Jan 2023, 12:41
Goca piše:
Pozdrav Anđela.
Hvala.
Draga Goco,
Hvala Anđela, meni bi trebalo kad predje u Vodoliju da zakači Ascedent. Sad ne znam koliko ta konjukcija mora biti bliska?
Pluton na Ascendentu nezavisno od znaka utiče na duboke unutrašnje promene, moguće promene životnog toka, pravca kretanja koje će biti duboke i preobražajne.
Pošalji Odgovor