Kao dio astrologije,,,mislim se, zanimljiva...
Pri namjeri promjene boravka, posla, konačnog preseljenja, ili kako god, ....mislim da pomaže....
Praksa je nešto što je jako bitno u ovom slučaju, naravno i sama astrologija "naslućuje"....gdje bi to nas život odveo...
Lično mi je zanimljiva tema, a mislim da nijesam jedina
ASTROKARTOGRAFIJA
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: ASTROKARTOGRAFIJA
Naravno. Izuzetna tema i izuzetna grana astrologije. Ja sam njome oduševljena jer sam lično gledala čoveka kako napreduje a živi na svojoj liniji Jupitera a naravno, Jupiter mu je u natalu odličanLina piše: ↑19 Avg 2022, 16:19Kao dio astrologije,,,mislim se, zanimljiva...
Pri namjeri promjene boravka, posla, konačnog preseljenja, ili kako god, ....mislim da pomaže....
Praksa je nešto što je jako bitno u ovom slučaju, naravno i sama astrologija "naslućuje"....gdje bi to nas život odveo...
Lično mi je zanimljiva tema, a mislim da nijesam jedina
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Upravo je i meni ova tema fascinantna. Iako, gledajući uzaludno kartu sa astro.com-a, ne kontam ništta....tačnije pokušavam
Sve te linije na kojima leže planete.
Zanimljivo da natalna kata se okrene za 360 stepeni.... Planete promjene kuće.
Tu je kao primjer dobar onaj koji se preselio i gdje se npr preselio,,,da bi kroz praksu uvidjali....
Mene goni nekuda dalje, ali ne mogu da odredim, jer me svi ti heroglifi onesvijestili :D
Sve te linije na kojima leže planete.
Zanimljivo da natalna kata se okrene za 360 stepeni.... Planete promjene kuće.
Tu je kao primjer dobar onaj koji se preselio i gdje se npr preselio,,,da bi kroz praksu uvidjali....
Mene goni nekuda dalje, ali ne mogu da odredim, jer me svi ti heroglifi onesvijestili :D
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Lina,
astrokartografija je posebna grana u okviru astrologije i potrebno je vreme da se savlada. Postoje knjige, lekcije, kojim ćeš se lakše snaći. Najbolje je da vidiš šta od literature postoji na Internetu i na Kepler institutu.
astrokartografija je posebna grana u okviru astrologije i potrebno je vreme da se savlada. Postoje knjige, lekcije, kojim ćeš se lakše snaći. Najbolje je da vidiš šta od literature postoji na Internetu i na Kepler institutu.
Ova tema nije za ovdje, moja je greška....
Čudo koliko sujete nas poždera, a ne ne kovid,,,treba i gore po svim pitanjima....nema pomoći ovdje, ne ne ne...
@Andjela, meni knjige ne trebaju, a Kepler, ne dao bog još manje.....Kepler ne bih komentarisala !
Za svoje nedoumice imam astrologa, i to profesionalca, sa 35 godina rada, ne priručnoga rada, već rada strogo samo u astrologiji....
Tako da, zaista mi Kepler ne treba...
A što volim da komentarišem, da se raspišem, kada to rijetko imam vremena, već je posebna stvar....Radoznalost je vrlina,,,pogotovu kada su preseljenja u pitanju, kao kod mene...
Čudo koliko sujete nas poždera, a ne ne kovid,,,treba i gore po svim pitanjima....nema pomoći ovdje, ne ne ne...
@Andjela, meni knjige ne trebaju, a Kepler, ne dao bog još manje.....Kepler ne bih komentarisala !
Za svoje nedoumice imam astrologa, i to profesionalca, sa 35 godina rada, ne priručnoga rada, već rada strogo samo u astrologiji....
A što volim da komentarišem, da se raspišem, kada to rijetko imam vremena, već je posebna stvar....Radoznalost je vrlina,,,pogotovu kada su preseljenja u pitanju, kao kod mene...
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ništa nije greška. Ako si imala potrebe to napisati ako siLina piše: ↑22 Nov 2023, 14:13Ova tema nije za ovdje, moja je greška....
Ja se ne bavim astrokartografijom često, nije ni meni nešto privlačna. Ne znam kakve si probleme imala sa Keplerom i zašto? Čila sam još komentara. Ja ne govorim o Kepleru, govorim o stručnom znanju koje postoji u njihovim predavanjima.