hvala ti na povratnoj informaciji jako mi to znači. Ja sam i na drugom forumu bila samo da bi davala odgovore i to od srca
Astrologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Astrologija
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja Nataša,
ti si rođena u Ascendentu Blizanaca sa malo teže postavljenim Merkurom koji vlada tvojim Ascendentom. Vezanost za kuću življenja (tu se misli na Zrenjanin) nije naročito dobra za tebe i tu ćeš doživljavati razočaranja ako ti partneri budu iz Zrenjanina. To je zato što ti i vrhom kuće ljubavi upravo vlada Merkur. Devica na vrhu pete kuće govori o tome da ti razumno, sa puno razmišljanja prethodno ulaziš u ljubavne veze, da nisi luckasta po pitanju izbora partnera, ali da će oni, svejedno što je tako, biti na neki način razočaranje bar u početku. Prosto, kako god da ih oceniš, biće nekako lošiji od tebe
Brak će ti biti verovatno sa osobom koja je intelektualac ili stranac u smislu da je možda naš ali je rođen u nekoj drugoj zemlji. Brak neće biti lak, jer imaš dva malefika u sedmoj kući Marsa i Plutona, a kako je znak kojim oni vladaju kod tebe uklješten, nećeš sagledati njegove mane na početku. On će biti baš statusan i dobra prilika. Mogućnost da ga upoznaš preko posla ili tamo gde ćeš sticati ličnu imovinu. Ovaj brak ili bitna ljubavna veza imaće dve krize, ali zbog gluposti a ne zbog vas dvoje, ali moje je mišljenje da će preživeti. Ovde bi se takođe morao uraditi detaljan pregled sa predikcijama upravo zato što je malo složenije polje ljubavi
Bitne ljubavne godine: 15, 35. 36. Verujem da ćeš se kasnije udati. pozdrav i nadam se da si zadovoljna
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Tina,
mislim da si pogrešila godinu rođenja
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
e i ja tek sada vidim
Ljubavni život počinje ti sa vrhom pete kuće u horoskopskom znaku Jarca koji je asocijacija na neku dugu vezu koja će po malo biti promenljiva (Saturn je u Blizancima što je promenljiv znak), pa ćete se tako možda i rastajati i sastajati neko vreme ili ćete biti fizički odvojeni neko vreme u toku cele te veze. Nagli preokret međutim očekuje te nakon 25. godine života. U to vreme počećeš i da uživaš i da se družiš više i da se zabavljaš uz prijatelje, neće ti biti posvećenost toliko bitna što je totalno u redu ako mene pitaš. Brak će ti biti izuzetno bitan, bićeš neverovatno zaljubljena u svog budućeg muža kada se budeš udavala. Međutim, sve osobe koje imaju Ribe na vrhu sedme kuće što je kuća svih brakova a naročito prvog mogućeg govori da osobe previše romantično gledaju na brak i odnose ne shvatajući koliko je zajednica braka u stvari teška i zahtevna i da su brak obaveze. Muž će ti biti najbitnija stvar pa ćeš malo zapostaviti sebe ali to će biti negde i u redu naročito oko treće godine braka kada on bude jurio karijeru. Međutim tu moraš stati. Mogućnost da kroz nekoliko godina opet budeš zaljubljena u drugog čoveka postoji, a postoji i mogućnost paralelne, tajne ljubavne veze koliko ti se god to sada činilo neverovatnim. Brak kao brak biće ti više slobodnog tipa, nećete se međusobno kontrolisati što stvara dodatni problem. Potrebno je voleti nekoga, ali kad rešiš da se udaš jako je bitno da sačuvaš i nivo sopstva, da se cela ne predaješ jer bi mogla da se razočaraš. Moguće bitne ljubavne godine su: 15, 27, 32 i period oko 32 kad ćeš se verujem od prilike i udati ali i 38 kada bi se mogao pojaviti taj drugi...
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Lija,
hvala ti od srca! Morala sam krenuti sa mojim forumom jer su na drugom uslovi za besplatne poruke postali skoro pa nemogući. Članicama su se brisale poruke i slično. Promenili su postavku ali eto mene, nastavila sam kao i da ništa nije bilo.
Slobodno piši šta god želiš saznati a ja ću pokušati opet odgovoriti kako dolikuje.
Hvala ti još jednom na podršci
Draga Andjela ,
Evo i mene
Mene zanima zasto sam ja tolko smirena i nimalo zabrinuta za buducnost kada se moja poslovna pozicija rusi kao kula od karata?Salu na stranu kako ti se cini trenutna situacija na nebu naspram ovih mojih natalnih.Da li da budem oprezna ili idu bolji dani.Datum 16.03.1983 vreme 4 :15 ujutru .Mesto Bgd
Evo i mene
Mene zanima zasto sam ja tolko smirena i nimalo zabrinuta za buducnost kada se moja poslovna pozicija rusi kao kula od karata?Salu na stranu kako ti se cini trenutna situacija na nebu naspram ovih mojih natalnih.Da li da budem oprezna ili idu bolji dani.Datum 16.03.1983 vreme 4 :15 ujutru .Mesto Bgd
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
DRAGE ČLANICE,
ova poruka važi za sve vas koje su se ulogovale. Sve članice koje su dobijale po jedan odgovor na drugom forumu ili nisu stigle na red, sada su dobro došle ovde. Odgovaraću vam svima otvorenog srca, koliko je god to u mojoj moći. Samo da znate, ovo je bolja varijanta jer ću uvek dobijati informacije kada neko nešto bude pitao, tako je podešen moj mail. Ako me nema nekada, da znate da ćete uredno dobiti odgovor kasnije, samo sam zauzeta da odmah odgovorim. Ako neka članica ne dobije odgovor a vidi da sam već dalje odgovarala, molim je da pitanje opet napiše. Takođe vas molim da obavestite sve druge drugarice, poznaice, članice starog foruma koje poznajete da dođu ovde, jer mnogo je članica koje sam ostavila bez reči na prethodnom forumu. HVALA VAM što ste došle ovde
Pozdrav svima i dobro došle!
ova poruka važi za sve vas koje su se ulogovale. Sve članice koje su dobijale po jedan odgovor na drugom forumu ili nisu stigle na red, sada su dobro došle ovde. Odgovaraću vam svima otvorenog srca, koliko je god to u mojoj moći. Samo da znate, ovo je bolja varijanta jer ću uvek dobijati informacije kada neko nešto bude pitao, tako je podešen moj mail. Ako me nema nekada, da znate da ćete uredno dobiti odgovor kasnije, samo sam zauzeta da odmah odgovorim. Ako neka članica ne dobije odgovor a vidi da sam već dalje odgovarala, molim je da pitanje opet napiše. Takođe vas molim da obavestite sve druge drugarice, poznaice, članice starog foruma koje poznajete da dođu ovde, jer mnogo je članica koje sam ostavila bez reči na prethodnom forumu. HVALA VAM što ste došle ovde
Pozdrav svima i dobro došle!
U kom periodu bi postojala mogucnost eventualnog pomirenja? (Ako to uopste budem zelela) Krajem septembra?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Oooo devojko dobro došla!!!!NATASA piše: ↑24 Jul 2020, 22:48Draga Andjela ,
Evo i mene![]()
Ovo je članica koja je ostala kratkih rukava na drugom forumu. Sada ćemo videti šta se tu dešava i to detaljnije, jer je NATASA i sama po malo astrolog
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
I još nešto za sve članice:
pitajte na temu astrologije ako se bavite rekreativno. Meni je i cilj da odgovaram na takva pitanja. Pitajte šta god želite. Sve što mogu brzo pogledati hoću. Ukoliko želite da se forum proširi na još neku temu slobodno krenite
. Ovde neće biti brisanja postova sem ako oni nisu krajnje nevaspitani ili ružni, ukoliko se pominju grozne teme kao što je politika i slično. Unapred se izvinjavam što je Forum tako podešen da moram odobravati vaše postove, ali to je zbog upada spamova a ne zbog vas devojke i momci.
pitajte na temu astrologije ako se bavite rekreativno. Meni je i cilj da odgovaram na takva pitanja. Pitajte šta god želite. Sve što mogu brzo pogledati hoću. Ukoliko želite da se forum proširi na još neku temu slobodno krenite