Naravno, otvaram istu i iz ličnog razloga, nebiološka majka. Usvojena sam sa tri godine iz doma Subotica.
Kako se analiziraju natalne karte kod osoba poput mene ili osoba moje usvojene od oba nebiološka roditelja?
Hvala
Otac i majka vide se natalnom kartom. Ali, ako je npr Sunce u 4, a tebe je čuvao nebiološki otac, onda je to opis njega. Tu se aspekti mogu pomešati i to jako mnogo. Međutim, ako znaš opis pravih roditelja (pravi roditelji nisu oni koji su te ostavili u domu nego oni koji su te odgojili) onda će ti jasno biti šta je izašlo u tvojoj karti, opis bioloških ili opis pravih roditelja.Labella piše: ↑20 Dec 2021, 15:33Andjela, nadam se da je prihvatljivo otvaranje ovakve teme.
Naravno, otvaram istu i iz ličnog razloga, nebiološka majka. Usvojena sam sa tri godine iz doma Subotica.
Kako se analiziraju natalne karte kod osoba poput mene ili osoba moje usvojene od oba nebiološka roditelja?
Hvala![]()
Andjela, hvala, kod mene je jasno, jer su me odgojili biološki otac i nebiološka mama (oboje su me jako voljeli, i ja njih), ali me zaintrigiralo da li se, može vidjeti dodatna analiza. Sad bolje razumijem tvoj odgovor. Pretpostavljam, da osobe, koje su usvojene, a to ne znaju, ne mog otkriti na osnovu natalne karte.Andjela Kostic piše: ↑21 Dec 2021, 08:33Otac i majka vide se natalnom kartom. Ali, ako je npr Sunce u 4, a tebe je čuvao nebiološki otac, onda je to opis njega. Tu se aspekti mogu pomešati i to jako mnogo. Međutim, ako znaš opis pravih roditelja (pravi roditelji nisu oni koji su te ostavili u domu nego oni koji su te odgojili) onda će ti jasno biti šta je izašlo u tvojoj karti, opis bioloških ili opis pravih roditelja.Labella piše: ↑20 Dec 2021, 15:33Andjela, nadam se da je prihvatljivo otvaranje ovakve teme.
Hvala![]()
Andjela, odlično u mom primjeru bi trebali, to pod "vide" se podrazumijeva u natalnoj, razumljivoAndjela Kostic piše: ↑21 Dec 2021, 13:44Mogu otkriti ali pod uslovom da se biološki otac i majka vide
Pa ja mislim da biološki otac mora da bude to Sunce.Ali kako je on bio nekvalitetan roditelj da onda i takvo Sunce mora da ima neku falinku .Andjela Kostic piše: ↑21 Dec 2021, 08:33Otac i majka vide se natalnom kartom. Ali, ako je npr Sunce u 4, a tebe je čuvao nebiološki otac, onda je to opis njega. Tu se aspekti mogu pomešati i to jako mnogo. Međutim, ako znaš opis pravih roditelja (pravi roditelji nisu oni koji su te ostavili u domu nego oni koji su te odgojili) onda će ti jasno biti šta je izašlo u tvojoj karti, opis bioloških ili opis pravih roditelja.Labella piše: ↑20 Dec 2021, 15:33Andjela, nadam se da je prihvatljivo otvaranje ovakve teme.
Hvala![]()
Draga moja Andjela, sad vidim post, a poslala sam ti upravo pp. Saznala sam detalje o bioloskoj majci, rodjenoj 18.05.1952, Kraljevo. Ssgurna sam da je moj otac, bioloski otac, a isti me je odgojio sa nebioloskom majkom.Andjela Kostic piše: ↑31 Jan 2023, 21:22Uvek je u jednoj natalnoj karti, prvi autoritet obeležen Suncem. Niko nigde ne navodi eksplicitno da to mora biti otac. Nekada je to muž, nekada uspešniji stariji brat, nekada je čak i profesor (iako se tradicionalno profesor označava Jupiterom) itd. Dakle, prvi autoritet označen je Suncem. Nekada je to biološki, nekada nebiološki otac u zavisnosti od opisa. Prvo se nađe koja planeta predstavlja nebiološkog oca. Onda se gleda četvrta kuća, deseta kuća i iz drugih konteksta zaključuje se da li se Suncem vidi nebiološki otac. Prema opisu koji dajete osobi, osoba kaže jeste ili nije biološki ili nebiološki otac a drugog tražite na osnovu otalih pokazatelja. To važi i za majku. Ja znam da se njena biološka majka vidi kroz njen Mesec, to je tako, ali ne znači i da se otac vidi kroz Sunce....Labella, molim te napiši samo jesu li ti oba roditelja nebiološka ili ne? Da bih objasnila kako se ko vidi na direktnom primeru. Astrologija je čudo. Mislite da se striktno držite jednog pravila ali ne...potrebno je ući duboko u suštinu da bi ste shvatili stvari. Kad sam učila, vidim jednu sliku i plastično zaključim stvari. Prođe vreme, desi se nešto i ja skontam: pa sve se lepo videlo samo sam drugačije, dosta šturo tumačila...![]()