Dobar dan Andjela.Zanima me poslovni zivot.13.04.1986 10.15 Pljevlja.
MakiMerryWRIGC10.GIF (116.02 KiB) Pregledano 1291 put
Draga moja,
u početku, tvoj natal pokazuje proenljive i komplikovane situacije u koje ćeš upadati vezano za karijeru i posao. Vladar kuće u danaestoj govori o "tajnim" ili poslovima u zatvorenim institucijama, neplaćeim dovoljno, čak i poslovima na kojima može izostati prijava, pogođenim ili sezonskim poslovima. Međutim, za vrlo kratko vreme, pomoću nekog izuzetno uticajnog prijatelja dolaziš na neki bitan, čak možda i rukovodeći položaj. Sredina karijere je vrlo dinamična, sa mnogo uspona i padova a kako ćeš proći u vrhu karijere dosta će zavisiti od toga koliko budeš spremna na učenje i rad.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Vodoolija93,
izvini što ti do sad ne dah odgovor, uopšte nisam primetila ovaj post u brzini. Nadam se da se ne ljutiš. OBzirom da smo nešto već radile jasno ti je da bez više prediktivnih tehnika ne možemo znati kakva će ti biti godina i da je solarni povratak samo prva prediktivna tehnika u godišnjim sagledavanjima planeta. Godina sa Suncem na kraju osme i početku devete kuće govori o "svetlu na kraju tunela" te godini koja ti može doneti poboljšanje što će opet zavisiti mnogo od tebe same, tvojih postupaka. Ono što se vidi jeste da može biti godina stabilizacije zbog konjunkcije sa Saturnom i godina dobijanja onoga što želiš zbog trigona svetala. Kako je aktivirana peta kuća akcenat godine biće zabavnog karaktera ili priče o deci, poslovima vezanim za podučavanje ili školovanje, ljubav i sadržaje koji ti prijaju. Ipak, pravac kretanja u Raku govori o ranjivosti. Radom na ovim sadržajima dobro ostvarenje možeš očekivati na oko 2 meseca pred kraj solara, dakle u periodu od oko 2 do 3 meseca pred sledeći rođedan. Mogućnost poslovnnog napretka ili nagrade sredinom solara odnosno sredinom solarne godine neka protežiranost.
Pozdrav Anđela. Pitanje je opšto, radi se o magiji. Stavit ćemo na stranu da li ona postoji ili ne i ko u šta vjeruje. Mene interesuje da li se vidi u natalnoj karti njeno dejstvo odnosno ko je više njoj podložan a ko manje.
Pozdrav Anđela. Pitanje je opšto, radi se o magiji. Stavit ćemo na stranu da li ona postoji ili ne i ko u šta vjeruje. Mene interesuje da li se vidi u natalnoj karti njeno dejstvo odnosno ko je više njoj podložan a ko manje.
Može se tumačiti podložnost preko načina razmišljanja ali ne i tvrdnja jeste ili nije neko pod magijom. Ja zaista u magiju ne verujem, ali niz otežanih okolnosti može biti uzročnik koji se vidi u karti npr u periodu. Ukoliko je natalna karta totalno drugačija u odnosu na realna dešavanja, ili godišnji, onda svaka normalna osoba misli da je magija u pitanju...opet, ne bude tako. Obično prosto planete ne odrade svoje
Draga Pisces, za sve je to potrebna ozbiljna konsultacija i to pregled više tehnika. Pritom, niko ne zna hoće li ti roditelji kupiti stan i hoćeš li ući u vezu već samo pozitivnije periode za ovo ostvarenje