Trudnoca

astrologija i sa njom povezane teme
Marija3116

Re: Trudnoca

Poruka od Marija3116 »

Andjela Kostic piše:
21 Dec 2022, 08:41
Draga,
neće te navesti život nego sama moraš da se potrudiš. Ne čekaj naše lekare ako ne umeju da ti pomognu. A čekajući ništa nećeš postići veruj mi. Problem je kada nešto čekamo. S druge strane, insemenacije su skoro bezopasne, ali to što su ti radili ofrlje ne valja ništa. Dakle, oni tuku tvoj organizam a uzrok problema nisu utvrdili. Molim te, odmah idi dalje, Slovenija, Prag i sl
Pa da, sada sam definitivno sigurna da sam uzalud gubila vreme. Ja vec mesecima jurcam na sve strane, nema vrata na koja nisam pokucala. Toliko privatnih i drzavnih klinika sam obisla, toliko vremena, zivaca i para utrosila, a svi pricaju otprilike istu pricu. Sama sam se izborila da mi odrade neke analize koje rade samo onima koji imaju par neuspelih vto, dok su na zapadu to gotovo osnovne analize, a to je strasno. Nikakva inicijativa s njihove strane, iskljucivo sa moje. Volela bih ako bi mogle i telefonom da se cujemo, cisto da me usmeris malo vise, a i smatram da tvoj rad i trud zasluzuje da bude naplacen 😊 Izvini ako je ova poslednja recenica kojim slucajem neprikladna i protiv pravila foruma. Svakako ti hvala do neba za sav trud i zelju da pomognes drugima🥰
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Marija3116 piše:
21 Dec 2022, 14:33
Andjela Kostic piše:
21 Dec 2022, 08:41
Draga,
neće te navesti život nego sama moraš da se potrudiš. Ne čekaj naše lekare ako ne umeju da ti pomognu. A čekajući ništa nećeš postići veruj mi. Problem je kada nešto čekamo. S druge strane, insemenacije su skoro bezopasne, ali to što su ti radili ofrlje ne valja ništa. Dakle, oni tuku tvoj organizam a uzrok problema nisu utvrdili. Molim te, odmah idi dalje, Slovenija, Prag i sl
Pa da, sada sam definitivno sigurna da sam uzalud gubila vreme. Ja vec mesecima jurcam na sve strane, nema vrata na koja nisam pokucala. Toliko privatnih i drzavnih klinika sam obisla, toliko vremena, zivaca i para utrosila, a svi pricaju otprilike istu pricu. Sama sam se izborila da mi odrade neke analize koje rade samo onima koji imaju par neuspelih vto, dok su na zapadu to gotovo osnovne analize, a to je strasno. Nikakva inicijativa s njihove strane, iskljucivo sa moje. Volela bih ako bi mogle i telefonom da se cujemo, cisto da me usmeris malo vise, a i smatram da tvoj rad i trud zasluzuje da bude naplacen 😊 Izvini ako je ova poslednja recenica kojim slucajem neprikladna i protiv pravila foruma. Svakako ti hvala do neba za sav trud i zelju da pomognes drugima🥰
na sajtu www.astrolog.rs stoje svi podaci vezano za moj kontakt. U pravu si, sajt jeste slobodnog i otvorenog tipa i svi su dobrodošli ukoliko su razumni i postavljaju normalna pitanja dobiće i odgovore :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pisces90

Poruka od Pisces90 »

Draga Anđela, da li se u mojoj natalnoj karti moze videti trudnoca u buducnosti?
03.03.1990
14:15, Pancevo
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces90 piše:
22 Feb 2023, 23:46
Draga Anđela, da li se u mojoj natalnoj karti moze videti trudnoca u buducnosti?
03.03.1990
Pisces90WRIGC2.GIF
Pisces90WRIGC2.GIF (106.03 KiB) Pregledano 3350 puta
Draga Pisces90,
u tvojoj natalnoj karti može se samo videti procena mogućnosti materinstva, kao i u svakoj drugoj. Što se budućnosti tiče, važi isto kao i za ostale, moraju se raditi procene perioda. OVako gledano materinstvo je moguće kasnije (Merkur je na 29 Vodolije) pritom je u osmoj kući, kući trudnoće, te bi mogla imati problema sa neočekivanim trudnoćama ali igubicima. Inače, mogućnost čak i blizanaca stoji
Pisces90

Poruka od Pisces90 »

Andjela Kostic piše:
23 Feb 2023, 07:13
Pisces90 piše:
22 Feb 2023, 23:46
03.03.1990
Pisces90WRIGC2.GIF

Draga Pisces90,
u tvojoj natalnoj karti može se samo videti procena mogućnosti materinstva, kao i u svakoj drugoj. Što se budućnosti tiče, važi isto kao i za ostale, moraju se raditi procene perioda. OVako gledano materinstvo je moguće kasnije (Merkur je na 29 Vodolije) pritom je u osmoj kući, kući trudnoće, te bi mogla imati problema sa neočekivanim trudnoćama ali igubicima. Inače, mogućnost čak i blizanaca stoji

Hvala Anđela na odgovoru , divna si 😍
Mamja

Poruka od Mamja »

Draga Anđela,
da li se u mojoj natalnoj karti moze videti trudnoca u buducnosti?
03.05.1992.
11:35, Cacak
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mamja piše:
27 Jun 2023, 21:30
Draga Anđela,
da li se u mojoj natalnoj karti moze videti trudnoca u buducnosti?
03.05.1992.
11:35, Cacak
Draga mamja,
ili si mi sada dala pogrešno vreme rođenja ili si to učinila ranije. Molim te proveri. Što se trudnoće tiče, ona se u karti ne vidi. Vide se potencijali za trunoću,mogućnosti, nekada mogućnosti za broj dece, nekada, retko mogućnost pola deteta i slično... što e tiče astrologije, može se raditi procena dobrih perioda za trudnoću i to je to
LolaM

Poruka od LolaM »

Postovana Andjela, hvala Vam za ovaj forum, jako mi se dopada kako pisete i razmisljate. Imam malo drugacije pitanje, ali se nadam da je vezano za temu. Naime, zelela bih decu, ali sam se oduvek bojala da sa decom nesto ne bi bilo u redu jer u mojoj porodici postoji par psihickih oboljenja. Da li postoji mogucnost kroz astrologiju da mi kazete nesto vise o mom majcinstvu, tj odnosu ka buducoj deci i da li ce biti nekih poteskoca sa decom? Hvala najlepse i izvinjavam se ako je pitanje isuvise specificno.

Moji podaci: 26.06.1996. , 09:30, Beograd
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

LolaM piše:
28 Sep 2023, 10:28
Postovana Andjela, hvala Vam za ovaj forum, jako mi se dopada kako pisete i razmisljate. Imam malo drugacije pitanje, ali se nadam da je vezano za temu. Naime, zelela bih decu, ali sam se oduvek bojala da sa decom nesto ne bi bilo u redu jer u mojoj porodici postoji par psihickih oboljenja. Da li postoji mogucnost kroz astrologiju da mi kazete nesto vise o mom majcinstvu, tj odnosu ka buducoj deci i da li ce biti nekih poteskoca sa decom? Hvala najlepse i izvinjavam se ako je pitanje isuvise specificno.

Moji podaci: 26.06.1996. , 09:30, Beograd
LolaMWRIGC6.jpg
LolaMWRIGC6.jpg (45.02 KiB) Pregledano 2998 puta
Draga LolaM,
smatraš da ćeš imati poteškoća jer sama imaš Urana u vrhu šeste kuće što ukazuje na hipersenzitivnost kao i probleme u sredini karijere, nagle ali i kratke. Međutim, što se dece tiče tvoj je materinski kod skoro pa savršen. Naime, osnovni signifikator dece Merkur odlično stoji te se ne može tvrditi da će deca imati mentalne poteškoće. Ono što bi se moglo desiti sa aflikovnim Jupiterom je da postoji preterivanje sa decom. U smislu preterane ili premale pažnje, previše kupovine deci i slično. Mnogo puta bićeš spremna na veliku žrtvu samo da bi se deca provodila. To je dobro svakako jer ukazuje da ćeš biti dobra majka. A što se mentalnih teškoća tiče, materinski kod daje veću statističku mogućnost kod drugog nego kod prvog deteta ali je i to sve pod upitnikom jer se tu mora gledati baš horoskop deteta. Želim ti svaku sreću jer su deca ukras sveta, bila i ostala. Treba im samo dati puno ljubavi i topline.
LolaM

Poruka od LolaM »

Draga Andjela, hvala najlepse na odgovoru. Tacno je apsolutno za hipersenzitivnost, otuda i ovi strahovi. Hvala jos jednom!
Pošalji Odgovor