Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Pisces piše:
22 Feb 2023, 11:02
Koji su onda pozitivniji periodi za vezu.
Draga Pisces,
kada su periodi u pitanju, kao što sam navela, potrebno je raditi periodne horoskope. Ovde radimo samo bazu te ti samo iz baze i mogu odgovoriti. Iz tvog se horoskopa natalnog na žalost ne vidi kada bi moglo biti sledeće ljubavi. Vidim da si skoro prošla Saturnov povratak, a to je bolno vreme, te da Saturn polako kreće ka sedmoj kući te da vezivanje bilo kakvo, obzirom da je Jupiter krenuo kroz osmu kuću, nepovoljno. Ali to samo preko tranzita koji su u tvom slučaju nedovoljni da se bilo šta ozbiljno kaže....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
milamila

Poruka od milamila »

13DBECC9-E49F-438B-BD26-D6E44C95E0C6.jpeg
13DBECC9-E49F-438B-BD26-D6E44C95E0C6.jpeg (55.17 KiB) Pregledano 1490 puta
Zdravo Andjela, uradila sam neki solar koji mi vazi do jula 2023.. molim te ako si u mogucnosti da pogledas i kazes da li ima nesto sto je zanimljivo i interesantno, narocito na polju ljubavi me zanima da li ce biti desavanja mojndatum je 4.7.95 u 11:55 podgorica hvala puno
Plavi.zmaj

Poruka od Plavi.zmaj »

Dobar dan! Možete molim Vas da mi pogledate kakva mi je situacija na polju karijere i studiranja? Ima li šanse za neko instranstvo? Takođe me zanima hoću li se konačno opet zaljubiti? Već 2 godine su mi užasno odbojni svi momci :lol: . 12.11.2000. 11:30, Novi Sad.
Goca

Poruka od Goca »

Jedno pitanje vezano za stepene u natalnoj karti. Ja imam Uran na 8 stepenu Skorije, Merkur na 18 stepenu Djevice, Saturn na 22 stepenu Lava. Da li su to generalno loši stepeni, kritični ili sve zavisi od planeta i njihovih aspekta na tim stepenima.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

milamila piše:
24 Feb 2023, 22:38
13DBECC9-E49F-438B-BD26-D6E44C95E0C6.jpeg

Zdravo Andjela, uradila sam neki solar koji mi vazi do jula 2023.. molim te ako si u mogucnosti da pogledas i kazes da li ima nesto sto je zanimljivo i interesantno, narocito na polju ljubavi me zanima da li ce biti desavanja mojndatum je 4.7.95 u 11:55 podgorica hvala puno
Draga Mila,
izuzetno mi je komplikovano gledati preklopljene karte. Za godišnje sagledavanje međutim nije dovoljan samo solarni povratak.
milamilaW2JAAAACAAC2.JPG
milamilaW2JAAAACAAC2.JPG (38.83 KiB) Pregledano 1487 puta
Ja se nadam da je to to. Ti proveri. Godina sa Suncem u 4 gde je SUnce aflikovano govori o atacima na ličnost koju trpiš iz kruga okoline, naročito po pitanju porodice ili kuće življenja. Ljubav nije naglašena tokom čitavog solara je tačnije promenljiva, a kraj solara (ovaj period) nema povoljne okolnosti za partnerske odnose, a to se vidi samo preko Južnog čvora, te ćeš više morati da uložiš a manje dobiješ
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Plavi.zmaj piše:
25 Feb 2023, 21:42
Dobar dan! Možete molim Vas da mi pogledate kakva mi je situacija na polju karijere i studiranja? Ima li šanse za neko instranstvo? Takođe me zanima hoću li se konačno opet zaljubiti? Već 2 godine su mi užasno odbojni svi momci :lol: . 12.11.2000. 11:30, Novi Sad.
PlavizmajWRIGC3.JPG
PlavizmajWRIGC3.JPG (37.06 KiB) Pregledano 1580 puta
Studiranje je problematično druga i treća godina, mogućnost da padaš ispite nekad i bez razloga ali je moguće završiti. Inostranstvo je moguće ali ćeš se stalno vraćati u kuću življenja, odnosno put će te navoditi u Novi Sad. Ljubav promenljiva, pravi partner iz inostranstva ili stranac
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
26 Feb 2023, 08:17
Jedno pitanje vezano za stepene u natalnoj karti. Ja imam Uran na 8 stepenu Skorije, Merkur na 18 stepenu Djevice, Saturn na 22 stepenu Lava. Da li su to generalno loši stepeni, kritični ili sve zavisi od planeta i njihovih aspekta na tim stepenima.
Mnogo zavisi od planeta, njihovih aspekata ali ne treba zanemarivati ni stepenove, naročito ako je na njima neka fiksna zvezda, jer sve to boji planetu.
Plavi.zmaj

Poruka od Plavi.zmaj »

Andjela Kostic piše:
27 Feb 2023, 10:19
Plavi.zmaj piše:
25 Feb 2023, 21:42
PlavizmajWRIGC3.JPG

Studiranje je problematično druga i treća godina, mogućnost da padaš ispite nekad i bez razloga ali je moguće završiti. Inostranstvo je moguće ali ćeš se stalno vraćati u kuću življenja, odnosno put će te navoditi u Novi Sad. Ljubav promenljiva, pravi partner iz inostranstva ili stranac
Hvala na odgovoru! Tačno je da da su druga i treća godina studija bile problematične. Mislila sam da je to zbog saturna u vodoliji koji je pravio kvadrant sa škorpijom i bikom u kojem su mi svetla i zbog kojeg sam se generalno loše osećala. Ispravite me ako grešim, ali ja bez obzira na tranzite u natalu imam poteškoće sa srednjim delom studija? Na koji način ste to videli? Ps hvala Vam na ovom da je moguće završiti, bacam se na učenje <3
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Studije se generalno gledaju kroz devetu, a postdiplomske kroz jedanaestu natalnu kuću.
Pisces

Poruka od Pisces »

Poštovana zanima me jel se može vidjeti u mojoj karti kad ću se odseliti od svojih 01.12.1992. 22:15 Osijek ako ne zahtjeva veće analize.
Pošalji Odgovor