Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Marija. piše:
10 Mar 2023, 22:16
Postovanje
07.03.1984 , 14:30h , Prokuplje, Srbija
Brak i opis bracnog partnera
Pozdrav i sve najbolje
Marija
MarijaWRIGC8.GIF
MarijaWRIGC8.GIF (108.11 KiB) Pregledano 1347 puta
Draga Marija,
ovde se vidi sledeće: partner je neko koga si ti želela, ko je u tvoj život uneo veliku promenu i da si se udala iz ljubavi i ispravne želje za porodicom. Međutim, partner je sam po sebi čudna, neobična osoba, ili osoba koja se bavi neobičnim poslom (inostranstvo) i slično. Ono što je problem što voli da dominira, da se čuje te tebe to lično uznemiruje (Sunce kvadrat Uran) tebe, koja zaista ne trpiš autoritete ili da ti neko "soli pamet". Brak je opisan kao neobičan, ali je Vodolija znak destabilizacije i najmanje sličan slobodi, revoluciji...više je dobro pozicioniran ali će ishod ovog braka dosta zavisiti od tebe i od mogućnosti ličnog uklapanja sa partnerom.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pisces

Poruka od Pisces »

Dobar dan zanima me kako mi je postavljeno potomstvo u natalnoj karti hoću li moći imati djece 01.12.1992. 22:15 Osijek
Mila1975

Poruka od Mila1975 »

Poštovana Anđela, rođena sam 28.11.1975. 15.22 u Prištini. Nemam posao, interesuje me kakvi su aspekti u narednom periodu i hoću li uskoro naći posao. Unapred Vam se zahvaljujem na odgovoru. Pozdrav iz Niša.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
11 Mar 2023, 09:36
Dobar dan zanima me kako mi je postavljeno potomstvo u natalnoj karti hoću li moći imati djece 01.12.1992. 22:15 Osijek
PiscesWRIGC11.GIF
PiscesWRIGC11.GIF (106.89 KiB) Pregledano 1330 puta
Draga Pisces,
OVde ne bi trebalo da bude većih problema sa potomsvtvom, čak je moguće da npr ako se odlučiš bude više dece. Ovde će više biti problem partnerskih odnosa koji su preduslov za potomstvo
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mila1975 piše:
11 Mar 2023, 20:49
Poštovana Anđela, rođena sam 28.11.1975. 15.22 u Prištini. Nemam posao, interesuje me kakvi su aspekti u narednom periodu i hoću li uskoro naći posao. Unapred Vam se zahvaljujem na odgovoru. Pozdrav iz Niša.
Zdravo draga Mila1975,
ipak moram reći da se predispozicije za periode vide opet samo kroz druge prediktivne tehnike a ne kroz natal. Ovo bi se moglo pregledati ozbiljnijom konsultacijom. IPak, otvorih natal. Prema planetarnim pozicijama kod tebe se zaista mnogo ne može reći sem da će veće ozbiljne promene u okviru statusa kod tebe početi od kraja maja ove godine kada Uran krene preko tvog Zenita. To može značiti zaposlenje u slučaju da si završila neke studije ili dodala neku edukaciju, završila neku oblast te negle promene a može značiti i problemi i teškoće zbog promene statusa.....takođe krajem aprila Satrun prelazi preko natalnog meseca....ako ti je neko nešto obećavao, moj ti je savet da ne očekuješ previše od tih obećanja i da se pri traženju posla osloniš samo na sebe. Kad smo zadnji put duže pričale rekla sam ti za šta si talentovana, u kom smeru trebaš da se pokreneš te se nadam da si prihvatila i odradila sve na zajedničkim konsultacijama i dogovoru. Ne brini, poslovi dolaze i prolaze a što si više edukovana i stručna to si nekom potrebnija
Mila1975WRIGC4.JPG
Mila1975WRIGC4.JPG (40.19 KiB) Pregledano 1328 puta
Lara233

Poruka od Lara233 »

Postovanje
19.11.1994 14:20 Beograd
Brak/opis bracnog partnera

Zahvalna 🍀🙏
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lara233 piše:
13 Mar 2023, 02:37
Postovanje
19.11.1994 14:20 Beograd
Brak/opis bracnog partnera

Zahvalna 🍀🙏
Lara233WRIGC1.JPG
Lara233WRIGC1.JPG (37.02 KiB) Pregledano 1600 puta
Draga moja Lara233,
posle velikog razočarenja koje si trebala da preživiš odmah pošto si počela sa ljubavnim životom, stvari ni malo nisu bile lake. Naime, u početku si htela kao i većina devojčica da nađeš jednu veliku pravu ljubav i to tako ostane. Veze su ipak mogle biti kratke, sa osobama sa nekakvim statusom, ambicioznim mladićima, ali i onim koji su preoštri, teški ili prosto fokusirani na druge stvari mesto na tebe. Ipak, što se braka tiče tu se stvari menjaju. Ovde se vidi mogućnost braka sa mladićem tvojih godina, uz veliku strast, bitnim za tvoj život, kao da ćeš ga staviti na bitno mesto, te osobi koja zna šta hoće, on će uglavnom donositi odluke za oboje. Verovatno sportski tip, magnetičan, interesantan, dubok. Ova će ljubav trajati ali će naravno i ovde biti situacija povuci potegni. Opis bračnog partnera skoro na stepenu egzaltacije Plutona govori da bi se mogao baviti zanimanjima "blizu smrti" (pogrebna oprema, hirurgija, hitna pomoć, vojska, policija, žandarmerija.....i sl). Verovatno oko 33 godine do 35. godine života....
Goca

Poruka od Goca »

Ćao Anđela.
Kako se u natalnoj karti gledaju sestre. Evo ja konkretno imam 3, pa me interesuje kako se one vide i moj odnos sa njima?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Draganada

Poruka od Draganada »

Draga Andjela,htela sam Vas pitati rodjena sam 01.12.1984 oko 20h u Beogradu,a moj suprug 29.11.1982.U braku smo 9 godina,a zajedno smo 13 godina.Imamo i dete.Da li cemo uspeti da sacuvamo brak i porodicu?Hvala unapred
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
14 Mar 2023, 13:02
Ćao Anđela.
Kako se u natalnoj karti gledaju sestre. Evo ja konkretno imam 3, pa me interesuje kako se one vide i moj odnos sa njima?
Hvala unaprijed na odgovoru.
GocaWRIGC1.JPG
GocaWRIGC1.JPG (40.06 KiB) Pregledano 1584 puta
Draga Goco,
krvni srodnici uglavnom se gledaju iz 3. natalne kuće ako su mlađi i iz 11. ako su stariji. Pretpostavka je da ako ima više jačih planeta ili signifikacija za 11. kuću da su krvni srodnici stariji a ako ima u trećoj mlađi. Međutim, sestra se konkretno gleda i iz pozicije Venere i njenih aspekata i dispozitora. U tvom slučaju opis je sledeći:
Mlađi krvni srodnik bila bi sestra koja je po malo nezrela za svoje godine, dosta okrenuta sebi (Venera u Lavu na nultom stepenu) pritom se dešava da njen pravac kretanja ti ne odobravaš ali isto tako i njeni uspesi nekada idu tebi na korist. Što se tiče starijih krvnih srodnika naročito ako je sestra u pitanju koja se vidi kao Jupiter u Raku je neko za koga bi mogla biti jako vezana, da je baš mnogo voliš (Jupiter, peta kuća, Jupiter u Raku) kućevna žena, mudra i dobra...to bi bio generalni opis
Pošalji Odgovor