Draga Andjela,htela sam Vas pitati rodjena sam 01.12.1984 oko 20h u Beogradu,a moj suprug 29.11.1982.U braku smo 9 godina,a zajedno smo 13 godina.Imamo i dete.Da li cemo uspeti da sacuvamo brak i porodicu?Hvala unapred
DraganadaWRIGC1.GIF (105.87 KiB) Pregledano 1564 puta
Draga Draganada,
vreme "oko" 20h može mnogo promeniti stvari. Dakle, prvo je potrebno znati tačno vreme rođenja jer stvari mogu biti drastično različite. Ali, ako si npr stvarno rođena u 20h stoji ti slika prvog turbulentnog braka u kojem su svađe naprasne i neočekivane ali ne i nužnog razvoda. Muž je opisan kao osoba koju si mnogo volela prilikom udaje, super vam je bilo u zabavljanju. Međutim sam po sebi ovaj je čovek dosta pod presijom okoline, naučio je da se bori pa se previše bori i u kući.
Da bi se bilo šta više zaključilo potrebno je imati tačne podatke vremena rođenja za tebe a za muža sve: i datum i vreme i mesto rođenja. I da se uradi ozbiljan uporedni horoskop. Takođe, moram dodati da imate jednu bračnu godinu izuzetno tešku ali zbog "smaknutog" horoskopa verujem da je to baš ova ili neka od prethodnih što će zavisiti od tačnog vremena rođenja. Možda je taj najgori period i prošao. Pokušaj da ga evociraš na sve lepo iz perioda zabavljanja. Želim ti svaku sreću
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ćao Anđela.
Kako se u natalnoj karti gledaju sestre. Evo ja konkretno imam 3, pa me interesuje kako se one vide i moj odnos sa njima?
Hvala unaprijed na odgovoru.
GocaWRIGC1.JPG
Draga Goco,
krvni srodnici uglavnom se gledaju iz 3. natalne kuće ako su mlađi i iz 11. ako su stariji. Pretpostavka je da ako ima više jačih planeta ili signifikacija za 11. kuću da su krvni srodnici stariji a ako ima u trećoj mlađi. Međutim, sestra se konkretno gleda i iz pozicije Venere i njenih aspekata i dispozitora. U tvom slučaju opis je sledeći:
Mlađi krvni srodnik bila bi sestra koja je po malo nezrela za svoje godine, dosta okrenuta sebi (Venera u Lavu na nultom stepenu) pritom se dešava da njen pravac kretanja ti ne odobravaš ali isto tako i njeni uspesi nekada idu tebi na korist. Što se tiče starijih krvnih srodnika naročito ako je sestra u pitanju koja se vidi kao Jupiter u Raku je neko za koga bi mogla biti jako vezana, da je baš mnogo voliš (Jupiter, peta kuća, Jupiter u Raku) kućevna žena, mudra i dobra...to bi bio generalni opis
Jedna je starija i dvije mlađe. Za stariju se najviše poklapa da je kućevna, a za mlađu da je dosta okrenuta sebi to je istina. E sad za najmlađu je li isti opis kao i za mlađu? Hvala još jednom na odgovoru.
Goco,
problem je što se samo baza i vidi iz tvog horoskopa. Zato se gledaju ponaosob horoskopi i radi uporedni....mlađa sestra, pa sistem derivatnih kuća pa se gleda detaljnije
Poštovana zanima me ljubav u narednom periodu, eventualno brak/bračni partner.
Hvala unapred
16.07.1989 u 14:45
Draga koje je mesto u pitanju?
tatjanadjakovicWRIGC1.GIF (105.95 KiB) Pregledano 1298 puta
Draga Tatjana,
u tvom slučaju ljubav nije oblast života koja je dobro postavljena ali se može iz dosta okolnosti, situacija izvući pouka. Na samom početku dosta komunikacije, mogućnosti flertova ili pozdravljanja, porukanja ali bez nekog značajnog cilja ili mogućnost više kraćih površnih veza. Partner je opisan kao neko u koga ćeš biti jako zaljubljena, volećeš ga ali ćeš morati da vodiš računa o tome koliko je osoba za koju se vezuješ agresivna prema tebi.
Što se perioda za ulazak u brak tiče, mislim da je bilo mogućnosti već nakon dvadesete godine a tipujem na bitan ljubavni period oko 26. godine života. Partner je opisan kao lep i zgodan, izuzetno bitan, međutim kao neko sa potrebom da vlada a ti ga stavljaš u centar svog životnog cilja te mu još više daješ na značaju. Takođe bih dodala da će brak biti sudbinski
Goco,
problem je što se samo baza i vidi iz tvog horoskopa. Zato se gledaju ponaosob horoskopi i radi uporedni....mlađa sestra, pa sistem derivatnih kuća pa se gleda detaljnije
OK, razumijem.
Evo još jedno pitanje opet vezano za rođake. U pitanju je tetka sa očeve strane, najmlađa sestra očeva. Preminula je i postoji mogućnost nasljedstva jer se ona nije udavala. Pa me interesuje dali se takvo nešto vidi kod mene iz baze natalne karte.
Goco,
OK, razumijem.
Evo još jedno pitanje opet vezano za rođake. U pitanju je tetka sa očeve strane, najmlađa sestra očeva. Preminula je i postoji mogućnost nasljedstva jer se ona nije udavala. Pa me interesuje dali se takvo nešto vidi kod mene iz baze natalne karte.
GocaWRIGC1.JPG (40.06 KiB) Pregledano 1224 puta
Draga Goco,
ovo je jako dobro pitanje. Ovako to rade astrolozi. Prvo se gleda potencijal bilo kakvog nasleđa u tvojoj karti, gde vrh osme kuće počinje u Vagi na nultom stepenu sa Venerom iz šeste kuće u Lavu koja je aspektovana od Jupitera iz pete kuće. Dakle prevod na naški bi bio da ti možeš dobiti neko nasleđe, da ono može poticati od same žene (Venera u Lavu) ali da je pitanje kako će se to realizovati i koliko će na kraju to nasleđe biti jer Venera ne stoji u potencijalnoj kući već u kući rada i zalaganja. Dakle, nasleđe koje može biti ograničeno ili zahteva veliki rad kako bi se do njega došlo (npr. dočuvavanje tetke i slično).
E sada, jedini način da se vidi nešto jeste sistem derivatnih kuća. Očeva sestra, koja je mlađa, gleda se od četvrte kuće treća, jer je otac četvrta kuća u ženskom horoskopu a treća kuća od njega je mlađa sestra. Da je starija bila bi od četvrte jedanaesta. Od tvoje četvrte kuće treća kuća počinje u znaku Lava i ukazuje na samostalnu egocentričnu jaku osobu koja nosi tradicionalnu crtu u karakteru, ponekad je teška okolini. Ako je to opis tvoje tetke onda je ok. Od nje možeš dobiti nasleđe jer je upravo u tom znaku Lava i opisana tetka Venerom u Lavu. Međutim, ukoliko to nije opis te žene onda se radi o prvoj mlađoj sestri od tvoga oca te se sistemom derivatnih kuća od sedme računa deveta, jedanaesta....u zavisnosti od toga koliko braće ili sestara postoji između.
Goco,
OK, razumijem.
GocaWRIGC1.JPG
Draga Goco,
ovo je jako dobro pitanje. Ovako to rade astrolozi. Prvo se gleda potencijal bilo kakvog nasleđa u tvojoj karti, gde vrh osme kuće počinje u Vagi na nultom stepenu sa Venerom iz šeste kuće u Lavu koja je aspektovana od Jupitera iz pete kuće. Dakle prevod na naški bi bio da ti možeš dobiti neko nasleđe, da ono može poticati od same žene (Venera u Lavu) ali da je pitanje kako će se to realizovati i koliko će na kraju to nasleđe biti jer Venera ne stoji u potencijalnoj kući već u kući rada i zalaganja. Dakle, nasleđe koje može biti ograničeno ili zahteva veliki rad kako bi se do njega došlo (npr. dočuvavanje tetke i slično).
E sada, jedini način da se vidi nešto jeste sistem derivatnih kuća. Očeva sestra, koja je mlađa, gleda se od četvrte kuće treća, jer je otac četvrta kuća u ženskom horoskopu a treća kuća od njega je mlađa sestra. Da je starija bila bi od četvrte jedanaesta. Od tvoje četvrte kuće treća kuća počinje u znaku Lava i ukazuje na samostalnu egocentričnu jaku osobu koja nosi tradicionalnu crtu u karakteru, ponekad je teška okolini. Ako je to opis tvoje tetke onda je ok. Od nje možeš dobiti nasleđe jer je upravo u tom znaku Lava i opisana tetka Venerom u Lavu. Međutim, ukoliko to nije opis te žene onda se radi o prvoj mlađoj sestri od tvoga oca te se sistemom derivatnih kuća od sedme računa deveta, jedanaesta....u zavisnosti od toga koliko braće ili sestara postoji između.
Hvala Anđela, super ti to objašnjavaš.To je najmlađa sestra moga oca, ona ima i sestru bliznakinju, između postoje još dvije sestre, moj otac je najstariji i ima još i tri brata. Nasljedstvo se dijeli na svu braću i sestre, tako da meni treba da pripadne samo dio. Tako da da li bi ona onda bila moja 7 kuća?