Vladar pete u dvanaestoj, Sunce aspektovano govori o mogućnoj tajnoj vezi sa oženjenim ili poluoženjenim muškarcem, ali koja tebi, zbog statusa ide u prilog. Kasnije mlađi momci ali ne i sa nekom srećom jer umeju da sakrivaju stvari. Ukoliko uđeš u brak sa osobom "prijateljem" ili koji dolazi preko prijatelja a sam je brz, dinamičan, interesantan ali tenzičan, verovatno se neće održati zajednica. Mogućnost dva braka ili dve bitne veze. Ovde je konstelacija malo složenija i zahteva veći rad da bi se videlo šta je i kako najbolja opcija.
Astrologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Astrologija
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvalaaaa :* :* *
05.12.1992. kikinda u 09:00
Imam osećaj da mi ništa ne ide od ruke
pa, valjda, tražim krivca u natalnoj karti. Da ne dužim, mislim da me deca prevashodno zanimaju... Ti silni kvadrati mi se uopšte ne sviđaju, mada sam laik, a za trapez (kolevku) ne mogu ništa konkretno da saznam.
Draga Bibika,
za trapez sam samo načula ali zaista, time se nisam detaljnije bavila. Uvek gledam aspekte sekstila posebno a opoziciju posebno. U tvom slučaju veći problem prave T kvadrati sa Neptunom i Uranom a sa njima je u istom znaku i Venera. Ovde će zbog 29. kritičnog stepena na petom polju biti više problema na ljubavnim vezama i uopšteno odnosima. Rešenje T kvadrata uvek je kontra tačka. U tvom slučaju vrh 7 je u Raku te pokazuješ "slabost" kada su u pitanju partnerski odnosi te biraš nestabilne i nezrele partnere. To ti se učini "drugarski" i super na početku ali su tu posle problemi. Treba ti prvenstveno postojan i vredan partner pa onda priča o deci....tačno je da mogu biti blaža otežanja kada su deca u pitanju ali ovde je jasno da možeš imati dvoje dece (ukoliko nisi imala zahvate na reproduktivnim organima jer onda astrologija ne može jasno znati šta je rađeno).
Imam osećaj da mi ništa ne ide od ruke
Draga Bibika,
za trapez sam samo načula ali zaista, time se nisam detaljnije bavila. Uvek gledam aspekte sekstila posebno a opoziciju posebno. U tvom slučaju veći problem prave T kvadrati sa Neptunom i Uranom a sa njima je u istom znaku i Venera. Ovde će zbog 29. kritičnog stepena na petom polju biti više problema na ljubavnim vezama i uopšteno odnosima. Rešenje T kvadrata uvek je kontra tačka. U tvom slučaju vrh 7 je u Raku te pokazuješ "slabost" kada su u pitanju partnerski odnosi te biraš nestabilne i nezrele partnere. To ti se učini "drugarski" i super na početku ali su tu posle problemi. Treba ti prvenstveno postojan i vredan partner pa onda priča o deci....tačno je da mogu biti blaža otežanja kada su deca u pitanju ali ovde je jasno da možeš imati dvoje dece (ukoliko nisi imala zahvate na reproduktivnim organima jer onda astrologija ne može jasno znati šta je rađeno).
-
Maki Merry
Zdravo Andjela.Da li mi se u natalnoj karti vidi mogucnost preseljenja u drugi grad?I da li cu imati djece? 13.04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
29. na vrhu pet i sve ostalo što sam napisala. Zgusnuta energija sa kojom se treba raditi da bi se došlo do željenog rezultata. Trebaš od sebe krenuti....
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Maki Merry,Maki Merry piše: ↑03 Apr 2023, 23:08Zdravo Andjela.Da li mi se u natalnoj karti vidi mogucnost preseljenja u drugi grad?I da li cu imati djece? 13.04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala.
Obzirom na horoskop i vrh četvrte, devete i desete kuće postoji mogućnost preseljenja vezano za inostranstvo koje će prema najvećoj mogućnosti biti vezano za posao. Međutim, to hoćeš li imati dece ja zaista ne znam. Žao mi je kada neko postavi astrologu takvo pitanje. Astrologija nije sredstvo proricanja sudbine niti iko može znati zasigurno hoćeš ili ili nećeš imati dece jer postoji i jak nivo slobodne volje pored natalnih predispozicija koje su naravno mnogo manje bitne. U ovom slučaju imamo mogućnost za jedno dete ali prema materinskom kodu (što ne znači da nećeš sresti čoveka koji ima troje po svom kodu pa onda dobijete dvoje dece, kako se meni lično desilo). IPak, postoji mogućnost poteškoća, problema, prilikom pokušaja materinstva. One ne moraju biti izvesne, fizičke, dovoljno je npr da će materinstvo biti malo odloženo...
Draga Andjela, ne mogu nikako da ubacim slicicu natalne, pa cu ti ispisati podatke, volela bih da cujem tvoje tumacenje karijere, i ljubavnog dela natalne karte, kad nadjes vremena, hvala

30.01.1995. 22:40 h NS
30.01.1995. 22:40 h NS
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga,
polje ljubavnog života pokazuje probleme sa partnerima. Dolaze sve sami čudni i po malo nesnađeni likovi u početku. Zatim, nakon nekog vremena, mogućnost duže ljubavne veze, ali sa nejasnim ciljem te verovatnoća prekida velika. Mogućnost više zajednica ili brakova. Takođe prvi će biti iz ljubavi ali prijateljski, otvoren i sa mogućnosti da partner bude statusan (možda i bogat) ali kao vetar. Teško da se veže.
Posao u početku težak, posle promena, sticanje preko mase ljudi. Mogućnost dobrog sticanja. Dolazak na vrh karijere verovatno u mestu rođenja ili karijera vezana za privatni posao. Posao je kreativan, vrlo dobar, ovde nema problema
Hvala ti draga puno!Andjela Kostic piše: ↑08 Apr 2023, 21:57Draga,
polje ljubavnog života pokazuje probleme sa partnerima. Dolaze sve sami čudni i po malo nesnađeni likovi u početku. Zatim, nakon nekog vremena, mogućnost duže ljubavne veze, ali sa nejasnim ciljem te verovatnoća prekida velika. Mogućnost više zajednica ili brakova. Takođe prvi će biti iz ljubavi ali prijateljski, otvoren i sa mogućnosti da partner bude statusan (možda i bogat) ali kao vetar. Teško da se veže.
Posao u početku težak, posle promena, sticanje preko mase ljudi. Mogućnost dobrog sticanja. Dolazak na vrh karijere verovatno u mestu rođenja ili karijera vezana za privatni posao. Posao je kreativan, vrlo dobar, ovde nema problema![]()