Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Yesika

Re: Astrologija

Poruka od Yesika »

Pozdrav astro Andjela ☄️🌙.

14 . 5 .1986 Nis 12:00 sestra mi je jako dobra osoba i zasluzuje nadam se dobrog coveka da upozna . Ima li na vidiku neko novi ili ipak ce biti aktuelna karijera? Iza sebe ima jedan brak . Dete ima takodje. Hvala ti mng 💐
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Yesika piše:
09 Apr 2023, 16:49
Pozdrav astro Andjela ☄️🌙.

14 . 5 .1986 Nis 12:00 sestra mi je jako dobra osoba i zasluzuje nadam se dobrog coveka da upozna . Ima li na vidiku neko novi ili ipak ce biti aktuelna karijera? Iza sebe ima jedan brak . Dete ima takodje. Hvala ti mng 💐
Draga,
Trećim se licima ne gledaju horoskopi, jer to nije u skladu sa astrološkon etikom. To rade ssmo površni, samozvano astrolozi. Neka se sestra sama prijavi na forum i dobiće uuopšten odgovor
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
pjovanaa

Poruka od pjovanaa »

pjovanaa.png
pjovanaa.png (83.48 KiB) Pregledano 1407 puta
Zdravo Andjela... Sta mi se trenutno desava sa ljubavnim zivotom? U vezi sam odavno, ali mi je sada usao u zivot jos neko na koga ne mogu da prestanem da mislim :? :?

Hvala na odgovoru
Maja86

Poruka od Maja86 »

Zdravo Andjela 😊 imam konkretno pitanje u vezi moje karijere ima li nekog pomaka i interesuje me da li je na vidiku neki muskarac . Iza sebe imam brak i moje divno dete . Hvala ti puno . 14.05.1986 Nis 12:00
Yesika

Poruka od Yesika »

Hvala ti napravila je i poslala na odobrenju je poruka.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

pjovanaa piše:
10 Apr 2023, 10:25
pjovanaa.png

Zdravo Andjela... Sta mi se trenutno desava sa ljubavnim zivotom? U vezi sam odavno, ali mi je sada usao u zivot jos neko na koga ne mogu da prestanem da mislim :? :?

Hvala na odgovoru
Draga Jovana
polje bitne partnerske veze stoji kritično kao i tvoj Ascendent. Ovo je život sklon problemima na partnerskim odnosima. Za ovakav odgovor potrebno mi je da imam i datum i vreme i mesto rođenja, opet za opšti odgovor, jer ovde radimo opšte natalne aspekte. Za odgovore na pitanja potrebno je da se odrade sve prediktivne tehnike, a takođe je potrebno imati i makar datume rođenja osoba za koje pitaš. Ono što ipak mogu reći je da si vrlo strastvena, da je tvoj zadatak da pored sebe imaš nekog ko će te učiniti srećnom i zadovoljnom, da ne praviš kompromise...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maja86 piše:
10 Apr 2023, 11:46
Zdravo Andjela 😊 imam konkretno pitanje u vezi moje karijere ima li nekog pomaka i interesuje me da li je na vidiku neki muskarac . Iza sebe imam brak i moje divno dete . Hvala ti puno . 14.05.1986 Nis 12:00
Maja86WRIGC1.JPG
Maja86WRIGC1.JPG (37.62 KiB) Pregledano 1760 puta
Draga Majo,
sem što si zaista divna i brižna majka uvek postoji opcija za novu vezu ili odnos naravno. Svako od nas samo treba da radi na sebi što više, uoči gde je napravio greške i ne ponavlja ih. U tvom slučaju rad zahteva ova Venera u Blizancima koja nosi preterano prilagođavanje u polju ljubavi. Moraš definisati šta je ono što stvarno želiš, a ja ti mogu reći da je prva stvar da partner bude vredan i da zna šta hoće i da imate odličnu komunikaciju, da se osećaš potpuno stabilno emotivno pored njega. Takav ti neko stoji za mogućnost odnosa, osoba sa pravim vrednostima. Prvi brak je bio takav jer je partner bio neuklopiv u normalne bračne tokove. NIje ni bio za brak i odnos tačnije. Sada gledaš nešto skroz drugačije, osobu od tradicije, kod koje postoje pravila. Štaviše, postoji mogućnost potomstva i iz drugog braka ili da partner već ima dete koje će se sa tobom slagati. To kada, na žalost u tvom slučaju je teško reći bez prediktivnih tehnika. ALi, ako je sudeći po tranzitima, već ide neka sudbina vezana za tvoje unutrašnje promene te drugačijeg stava prema muškarcima što će rezultirati svakako u toku ove godine
Maja86

Poruka od Maja86 »

Andjela Kostic piše:
11 Apr 2023, 08:29

Hvala lepo Andjela pozdrav za tebe
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Yesika piše:
10 Apr 2023, 12:45
Hvala ti napravila je i poslala na odobrenju je poruka.
HVala draga :)
Volela bih samo da svi znaju da smo ograničeni i da ne možemo tumačiti periode sem kada se kod nekog ne vidi jasno ko na dlanu preko tranzitnih upliva što obično bude baš retko
Tauriel

Poruka od Tauriel »

Tauriel piše:
11 Apr 2023, 23:39
20230411_233453.jpgPostovanje Andjela,
Rodjena sam 8.6.1978.god u 05h00 , Loznica. Zanima me period promene ,trazenje posla ( bolje placeniji),i kada bi promena trebala da se desi? Kupovina nekretnine,tj. krova nad glavom ,koji period ( kuca ili stan)? Hvala najlepse

Draga moja,
kako sam bezbroj puta na ovom forumu navela, period promene, traženje posla kao i predikcija bliskih događaja nemoguće je pretpostaviti bez ozbiljno odrađenih prediktivnih tehnika, tj konsultacije. Međutim, uopšteno gledano trebalo bi da živiš u kući, tj jednog dana imaš svoju ličnu kuću ili onu koju ćeš naslediti preko majke i njene familije. Problem kod tebe je što si previše zabrinuta ali ne i previše aktivna da stvari promeniš ili menjaš. Dobro ti stoje poslovi vezani za hranu, prehrambene proizvode (pravljenje keteringa takođe) poslovi vezani za decu (prodavnica dečjih stvari). Moraš prestati da se sekiraš i preduzmeš nešto po pitanju same sebe. Pogledaj čime bi se volela baviti i onda vidi ko je i gde najviše plaćen u to poslu. To ti je smernica za dalje.
Hvala najlepse Andjela,veliki pozdrav
Pošalji Odgovor