Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Pisac piše:
24 Apr 2023, 05:39
Pisac piše:
21 Apr 2023, 19:21
Ćao Anđela.
Interesuje me moja osma kuća, pa bih vas zamolila za njeno tumačenje.14. 01.1985.Knin,Hrvatska,1h poslije ponoći.
Hvala.
Draga Anđela rekla bih da niste ni vidjeli moje pitanje čim niste odgovorili?
PisacWRIGC1.JPG
PisacWRIGC1.JPG (34.68 KiB) Pregledano 1534 puta
Izvini, zaista nisam videla i hvala ti što si opet stavila pitanje. Osma je kuća uvek vezana za unutrašnje Ja, ali i za tehničke probleme koje osoba može imati kroz život. Izazovna kuća, vezana za operativne tokove, mogućnosti različite vrste ugroženosti, ali s preterivanjem. Moja kuma ima Sunce u konj sa Uranom u osmoj kući i zaista je nerazumevana od strane okoline ali to nije tako tragično. Osma kuća međutim sa jakom pozicijom utiče na kraći životni vek, ali i na dobijanje sponzorstava, nasledstva i slično.
U tvom slučaju vladar osme kuće Venera nalazi se u petoj i donosi probleme sa ljubavlju, zaljubljivanjem. Uvek su neke neočekivane okolnosti naročito bile zastupljene na početku zabavljanja. U ovoj se osmoj kući takođe nalazi i uklješteni znak Blizanaca te se duboko u tebi krije i doza nesigurnosti, nestalnosti...Hiron je planetoid koji tradicionalno nosi ranjavanje te treba čuvati udove u tvom slučaju od povreda. Osetljiv emotivni energetski deo organizma naročito i zbog pozicije Meseca u 12
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Nvnrdlv

Poruka od Nvnrdlv »

horoscope-chart4def-700__radix_11-1-2000_09-50.png
horoscope-chart4def-700__radix_11-1-2000_09-50.png (141.67 KiB) Pregledano 1523 puta
Zdravo, zanima me šta ne čeka što se tiče ljubavnog aspekta
Pisac

Poruka od Pisac »

Andjela Kostic piše:
24 Apr 2023, 15:37
Pisac piše:
Pisac piše:
21 Apr 2023, 19:21
Ćao Anđela.
Interesuje me moja osma kuća, pa bih vas zamolila za njeno tumačenje.14. 01.1985.Knin,Hrvatska,1h poslije ponoći.
Hvala.
PisacWRIGC1.JPG
Izvini, zaista nisam videla i hvala ti što si opet stavila pitanje. Osma je kuća uvek vezana za unutrašnje Ja, ali i za tehničke probleme koje osoba može imati kroz život. Izazovna kuća, vezana za operativne tokove, mogućnosti različite vrste ugroženosti, ali s preterivanjem. Moja kuma ima Sunce u konj sa Uranom u osmoj kući i zaista je nerazumevana od strane okoline ali to nije tako tragično. Osma kuća međutim sa jakom pozicijom utiče na kraći životni vek, ali i na dobijanje sponzorstava, nasledstva i slično.
U tvom slučaju vladar osme kuće Venera nalazi se u petoj i donosi probleme sa ljubavlju, zaljubljivanjem. Uvek su neke neočekivane okolnosti naročito bile zastupljene na početku zabavljanja. U ovoj se osmoj kući takođe nalazi i uklješteni znak Blizanaca te se duboko u tebi krije i doza nesigurnosti, nestalnosti...Hiron je planetoid koji tradicionalno nosi ranjavanje te treba čuvati udove u tvom slučaju od povreda. Osetljiv emotivni energetski deo organizma naročito i zbog pozicije Meseca u 12
Hvala Anđela, rekla si da vlada i nasljedstvom, sponzorstvom kakve su tu statističke mogućnosti u mom slučaju?I ima li možda ovaj Merkur ikakve veze sa mojim pisanjem ili ne?
Pisces

Poruka od Pisces »

Koji mi poslovi odgovaraju po natalnoj karti 01.12.1992. 22:15 Osijek
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nvnrdlv piše:
25 Apr 2023, 03:27
horoscope-chart4def-700__radix_11-1-2000_09-50.png

Zdravo, zanima me šta ne čeka što se tiče ljubavnog aspekta
Dušo,
ti ćeš bar u početku ljubavnog života biti neverovatno romantična i imaćeš nerealna očekivanja od odnosa. Stoga su moguća razočaranja i emotivne povrede. Želiš stabilnu, jednu i sigurnu ljubav iz koje će se izroditi deca, podršku i sigurnost u ljubavi. Međutim, zbog pozicije Venere u Strelcu, dopadljivost je površna, nestalna. Mogućnost ljubavi i na putovanjima sa lošom procenom partnera i toga se trebaš čuvati kao i udaje za pogrešnog čoveka pa da to kasno shvatiš. Prvo je bitno da sebe totalno iskažeš, vidiš tačno šta je ono što želiš, nikad autoritet bilo koje vrste ne staviš ispred sebe odnosno svojih potreba. Treća bitna ljubavna veza biće verovatno kako treba
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
25 Apr 2023, 11:57
Koji mi poslovi odgovaraju po natalnoj karti 01.12.1992. 22:15 Osijek
Mesec uvek ima veze sa pisanjem jer je esencijalni signifikator knjiga, pisanja uopšte. Međutim, mora se gledati i pozicija treće kuće, njegovog vladara, dispozitora kao i aspekata koje gradi.

Poslovi koji ti odgovaraju su svi vezani za zatvorene ustanove i sisteme (analitički, istraživački, uključujući i pisanje
Pisac

Poruka od Pisac »

Pisac piše:
25 Apr 2023, 05:37
Andjela Kostic piše:
24 Apr 2023, 15:37
Pisac piše:

PisacWRIGC1.JPG
Hvala Anđela, rekla si da vlada i nasljedstvom, sponzorstvom kakve su tu statističke mogućnosti u mom slučaju?I ima li možda ovaj Merkur ikakve veze sa mojim pisanjem ili ne?
Star Dust

Poruka od Star Dust »

Pozdrav.Ako bi mi mogli pogledati moju natalnu kartu puno bi mi znacilo.Dali ima u bliskoj buducnosti mogucnosti za brak i dijecu.Zensko sam.25.04.1987 18:30 Split,Hrvatska
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Star Dust piše:
26 Apr 2023, 08:43
Pozdrav.Ako bi mi mogli pogledati moju natalnu kartu puno bi mi znacilo.Dali ima u bliskoj buducnosti mogucnosti za brak i dijecu.Zensko sam.25.04.1987 18:30 Split,Hrvatska
StarDustWRIGC4.jpg
StarDustWRIGC4.jpg (41.57 KiB) Pregledano 1543 puta
Draga Star Dust,
uvek je moguć brak i moguća su deca. Za to hoće li biti uskoro morala bih otvarati prediktivne tehnike i to je malo složeniji proces koji zahteva više gledanja. Međutim, ono što ti sigurno mogu reći to je da će ti druga bitna veza ili drugi brak biti daleko bolji od prvog ili prve bitne veze, da će se raditi o čoveku sportisti, ambicioznom, zdravog duha i tela koji zna šta želi, tvojih godina.
Star Dust

Poruka od Star Dust »

Hvala puno na odgovoru ♥️
Pošalji Odgovor