Pozdrav Anđela.
Možeš li da mi objasniš šta znači period Sade sati? Mislim da sam ja trenutno u tom periodu jer mi Saturn prelazi preko Mjeseca.
Hvala.
GocaWRIGC1.JPG (40.06 KiB) Pregledano 1387 puta
Sade Sati zovemo period od oko 7 do 8 godina kada Saturn tranzitira u znacima između kojih se nalazi Mesec kao i kroz znak u kojem se nalazi sam Mesec. Dužina perioda zavisi samo od ponašanja Satruna, odnosno dinamike njegove retrogradnosti. Dakle, u tvom slučaju počeo je kada je Saturn ušao u znak Vodolije (12.3.2020) a završiće se kada Saturn izađe iz znaka Ovna (13.4.2028.)
Obzirom da Mesec predstavlja duboke emocije, državu, majku, kuću kao i porodicu jasno je da će uticati preko ovih životnih tema na nas. Saturn opterećuje i testira šta je kvalitetno a šta nije u našim životima i predstavlja sumorno vreme za emocije. Međutim, opet, sve će zavisiti od natalne postavke. U tvom je slučaju Saturn ostavljen u znaku Lava te će biti problem razlike razuma i emocija sa kojim će tvoj ego morati da se bori. Postaćeš nesigurna u sebe i odluke. Međutim, u tvom slučaju obzirom na poziciju Meseca može doneti i pozitivne događaje ili stabilizaciju sa decom (tuđom decom i mlađim ljudima) te od njih i neku dobit. Može doneti rezultate kroz istrajnost. Ovde je u stvari najveći problem što će udarati preko emocija na ego te ćeš se osećati povređenom i kad treba i kad ne treba
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Zdravo Andjela, mene zanima kakve su mi predispozicije na polju karijere i finansija u budućnosti? Rođena sam 14.10.2000. 12:14 u Užicu. Hvala
andrijana21WRIGC6.JPG (37.54 KiB) Pregledano 1359 puta
Draga Andrijana,
situacija će kod tebe biti vrlo promenljiva naročito u početku karijere dok se ne snađeš u radnom okruženju. Potrebno je samo da se emotivno ogradiš što više. nakon toga mogućnost jednog bitnog posla preko nekog autoriteta, gde ćeš morati da se dokažeš. Sredina karijere vrlo promenljiva i zavisiće od toga koliko si spremna sama sa sobom da radiš a ne da gledaš prijateljice. Izbegavaj rad sa prijateljima i da se prijateljiš na poslu. Vrhunac karijere kompleksan, u odnosu na to kakve linije poslovne pre toga budeš izgradila. Dakle, sve moraš sama i samo u sebe da veruješ
Pozdrav Anđela.
Možeš li da mi objasniš šta znači period Sade sati? Mislim da sam ja trenutno u tom periodu jer mi Saturn prelazi preko Mjeseca.
Hvala.
GocaWRIGC1.JPG
Sade Sati zovemo period od oko 7 do 8 godina kada Saturn tranzitira u znacima između kojih se nalazi Mesec kao i kroz znak u kojem se nalazi sam Mesec. Dužina perioda zavisi samo od ponašanja Satruna, odnosno dinamike njegove retrogradnosti. Dakle, u tvom slučaju počeo je kada je Saturn ušao u znak Vodolije (12.3.2020) a završiće se kada Saturn izađe iz znaka Ovna (13.4.2028.)
Obzirom da Mesec predstavlja duboke emocije, državu, majku, kuću kao i porodicu jasno je da će uticati preko ovih životnih tema na nas. Saturn opterećuje i testira šta je kvalitetno a šta nije u našim životima i predstavlja sumorno vreme za emocije. Međutim, opet, sve će zavisiti od natalne postavke. U tvom je slučaju Saturn ostavljen u znaku Lava te će biti problem razlike razuma i emocija sa kojim će tvoj ego morati da se bori. Postaćeš nesigurna u sebe i odluke. Međutim, u tvom slučaju obzirom na poziciju Meseca može doneti i pozitivne događaje ili stabilizaciju sa decom (tuđom decom i mlađim ljudima) te od njih i neku dobit. Može doneti rezultate kroz istrajnost. Ovde je u stvari najveći problem što će udarati preko emocija na ego te ćeš se osećati povređenom i kad treba i kad ne treba
Hvala Anđela.
Kod mene su emocije inače uvijek problem. Kad kažes tuđom djecom misliš na rad sa njima?
Dobro vece, sta mi vidite na polju ljubavi i karijere? Hvala, divni ste sto delite znanje sa nama :)IMG_2703.jpg
Zdravo,
polje lubavi ovde je postavljeno problematično. Naime, uvek se ljubav gleda kroz drugarstvo u nameri da bude sigurna, više gledaš na jedan racionalni način i naravno uvek bude greška upravo zato što manjkaju emocije a ide se razumom previše. Jedna izuzetno komplikovana ljubavna veza moguća je oko 27. godine života. Sklanjati se od grubih partnera ili partnerki (ako si muško), ljudi koji pričaju ružne reči ili su sami po sebi preterano nervozni i brzi na mislima ili rečima. Ne slušati šta partner priča nego gledati šta radi. Mogućnost jedne magične veze, izuzetno lepe negde u inostranstvu ili na fakultetu. Brak sa intelektualcem ili intelektualkom ali je predispozicija odlična. Za karijeru je bolje u inostranstvu. Početak karijere ženski radni kolektiv ali previše komunikacije (priče između žena koje prerastaju u tričarije, tračeve i sl). U sredini karijere promena. Vrhunac karijere govori o naglom neočekivanom uspehu. Eto, to je ukratko
Poštovanje
25.01.1995.
13:05h
Beograd
Brak/opis bračnog partnera
Unapred zahvalna!
NacaB25WRIGC1.jpg (41.39 KiB) Pregledano 1384 puta
Draga,
na samom početku tvoje ljubavne kuće nalazi se planetoid Hiron koji obavezno nosi povrede ali i zaceljivanje istih. Takođe ovo je polje ljubavi takvo da je moguća udaja iz paralelne ili tajne veze.. Udaja je iz ljubavi ali partner je opisan kao osoba koja možda živi u inostranstvu i svakako preuveličava svoj uspeh, ono što ima. Samo o tome treba povesti računa. Vladar kuće braka u šestoj uvek daje mogućnost problema sa partnerom ili problema partneru. Iz druge bitne veze ili braka okolnosti promenljive ali partner jasan i transparentan za razliku od prethodnog.