Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Ladybug

Re: Ljubav-brak

Poruka od Ladybug »

13.06.1996,Kochani R.Makedonija
Cao draga.Sta bi mogla da mi kazes o mom ljubavnom zivotu.
Do sada sam imala pogresan odabir muskarcima.Moj problem je bio sto sam bila svesna da oni nisu za mene i da ne mozemo funkcionisati zajedno ali nisam prekidala veze jer sam bila zaljubljena.Hvala bogu da zbog nekih drugih razloga veze su zavrsene.Sada sam sama godinu dana jer sam konacno shvatila da ne dajem paznju nekome za kome mislim da nismo jedno za drugog i da ne bih mogli funkcionisati na dugu stazu.Kada bih mogla ocekivati neke promene na ovom polju.
Hvala neizmerno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ladybug piše:
17 Apr 2023, 01:14
13.06.1996,Kochani R.Makedonija
Cao draga.Sta bi mogla da mi kazes o mom ljubavnom zivotu.
Do sada sam imala pogresan odabir muskarcima.Moj problem je bio sto sam bila svesna da oni nisu za mene i da ne mozemo funkcionisati zajedno ali nisam prekidala veze jer sam bila zaljubljena.Hvala bogu da zbog nekih drugih razloga veze su zavrsene.Sada sam sama godinu dana jer sam konacno shvatila da ne dajem paznju nekome za kome mislim da nismo jedno za drugog i da ne bih mogli funkcionisati na dugu stazu.Kada bih mogla ocekivati neke promene na ovom polju.
Hvala neizmerno.
LadybugWRIGC1.JPG
LadybugWRIGC1.JPG (38.28 KiB) Pregledano 2847 puta
Draga Ladybug
za opšti ljubavni život je lako reći iz natala. Međutim, kada se radi o boljim ili lošijim periodima potreban je uvid u sve prediktivne tehnike. Međutim, tvoja slika ljubavnog života dosta je komplikovana jer imaš masu planeta u kući ozbiljnog vezivanja. Pravi partner za tebe je neko ko je porodična osoba, čovek koji će verovatno biti gurman i verovatno neće imati veze sa strašću koju osećaš. Ipak, čovek će biti na mestu, možda slabije konstitucije.
Ono što ću ti reći jeste da sam iz godina istraživanja zaključila da iz okoline privlačimo ono kako delujemo. Zapitaj se šta bi kod sebe promenila. Da li je to izgled? Da li je to stepen angažovanja na poslu. Ako se fokusiraš samo na ljubav, to neće rezultirati uspehom. Potrebno je prvo sebe da dovedeš u fazu kada si oduševljena sopstvenim uspesima te ćeš tako privući čoveka iskreno oduševljenog tobom. Nakon prve faze rada na sebi zapitaj se zašto se stalno pokušavaš uklopiti sa drugom stranom, odnosno nekim partnerom? To nemoj raditi. Venera u Blizancima ti to radi ali je ona nakon tvoje 29. godine već u mogućnosti da deluje preko dispozicije i da ti dobiješ pravu, kvalitetnu i čvrtu ljubav jer prelazi u znak Bika dispozitorom, a taj znak Venera obožava. To je slika stabilne i sigurne ljubavi bez neke jake strasti ali sa mogućnostima da traje.
Ipak, dispozicija nikad neće delovati sama od sebe. Ti si ta koja menja stvari i koja možeš sa sobom dosta toga sama da uradiš. Prva bitna ljubavna veza i stoji problematično, promenljivo ali je zato izuzetno bitno da radiš na sebi, promeniš neke stavove i budeš srećna lično, kako bi došao neko sa kim bi ostvarila ozbiljan odnos
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Zdravo Andjela!
Nikakvih jos ljubavnih noviteta kod mene :(
Sto se tice posla - hvala Bogu, tu je sve okej :) Zadovoljna sam bas 😍Ali, nema ljubavi :(
Pa ako mozes da mi kazes nesto o mom ljubavnom zivotu, bila bih ti zahvalna:)

Rodjena sam 08.11.1988.godine u 13:45h na Cetinje. Zivim i radim u Podgorici.
Hvala ti i svako dobro :) Ako mozes i imas vremena, uopsteno, znam da za prediktivne tehnike treba dosta vremeena.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
02 Maj 2023, 14:36
Zdravo Andjela!
Nikakvih jos ljubavnih noviteta kod mene :(
Sto se tice posla - hvala Bogu, tu je sve okej :) Zadovoljna sam bas 😍Ali, nema ljubavi :(
Pa ako mozes da mi kazes nesto o mom ljubavnom zivotu, bila bih ti zahvalna:)

Rodjena sam 08.11.1988.godine u 13:45h na Cetinje. Zivim i radim u Podgorici.
Hvala ti i svako dobro :) Ako mozes i imas vremena, uopsteno, znam da za prediktivne tehnike treba dosta vremeena.
the_sacramentWRIGC1.JPG
the_sacramentWRIGC1.JPG (40.82 KiB) Pregledano 2967 puta
Draga,
ja mislim da sam ja to već uradila ako se ne sećam ali hajde opet ću. Zbog pozicije Meseca u Škorpionu u osmoj kući kao i Raka na vrhu pete kuće, slaba tačka tebi i jesu veze i zabavljanja. Bilo bi dobro da se opustiš i ne misliš previše na partnerski odnos upravo zbog Raka na vrhu pete kuće, gde je tebi jaka želja da nađeš stabilnog i sigurnog partnera a sa vladarem u 8 stalno su neki problemi. Potrebno je da se čuvaš slabića, ljudi koji mnogo pričaju (Mesec u konj sa Merkurom u 8) i gledaš šta rade a ne šta obećavaju. Zbog vladarstava brzih planeta na ljubavnim kućama, nemoguće je napraviti bilo kakvu predikciju za budući period bez gledanja tehnika. Prvi brak ili duga veza sa pogrešnom osobom usled sopstvenih strahova. Najgori strah ti je da ćeš ostati sama a to se svakako neće desiti. Ipak, ovo je malo komplikovanija ljubavna slika i recimo da je bitno da sebe dovedeš u stanje zadovoljstva sobom bez ikoga kako bi se pojavio pravi partner
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Draga, hvala puno :)
Javim sve. Odustala sam od pravog :D
Eeto, da nekoh novog upoznam, pa kako bude bice:)
Hvala ti puno 😇
Cherry224

Poruka od Cherry224 »

Draga Anđela, mislim da je meni počeo 1.Saturnov povratak, diplomirala sam konačno i postoji neka šansa za posao, ne znam šta će biti...Međutim, zanima me da li mi taj Saturnov povratak može dovesti do nekih promjena na polju ljubavi? Godine samoće, nezadovoljstva, bespotrebni flertovi, ništa konkretno...Baš bih voljela da se promijeni nešto i na tom polju ili ipak čekati dok on prođe, valjda me nekad i obasja sunce na tom polju..❤️

3.11.1994.
08.40
Trebinje, BiH

❣️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Cherry224 piše:
19 Maj 2023, 22:07
Draga Anđela, mislim da je meni počeo 1.Saturnov povratak, diplomirala sam konačno i postoji neka šansa za posao, ne znam šta će biti...Međutim, zanima me da li mi taj Saturnov povratak može dovesti do nekih promjena na polju ljubavi? Godine samoće, nezadovoljstva, bespotrebni flertovi, ništa konkretno...Baš bih voljela da se promijeni nešto i na tom polju ili ipak čekati dok on prođe, valjda me nekad i obasja sunce na tom polju..❤️

3.11.1994.
08.40
Trebinje, BiH

❣️
Cherry224W2JAAAACAAC4.jpg
Cherry224W2JAAAACAAC4.jpg (46.42 KiB) Pregledano 2961 put
Draga moja,
tvoj natalni Saturn priča priču vezanu za način razmišljanja, te si morala imati periode kada si razmišljala o teškoćama i svojim i drugih ljudi. Daje ozbiljno razmišljanje ali uopšteno je dobro povezan sa planetama iz 11 što znači sa poljem prijatelja, konekcija i društvenih grupa. Satrurn u Ribama generalno i nije neka pozicija za Saturna, tvoj je i retrogradni, pa si o nekom problemu više puta razmišljala dok ga nisi rešila. Međutim, obizrom da si kreativna, Saturn je generalno dobro pozicioniran kod tebe. U Satrunovom povratku on je u osmoj kući te je zatvoren ali dobro pozicioniran. Doneće ti stabilnost u karakteru, isključivanje kompleksa ili predrasuda koje su te pratile i mogućnost povezivanja sa ljudima koji poznaju mnogo drugih ljudi te će ti biti lakše da napreduješ u okolini. Samim upoznavanjem ljudi (postoji mogućnost dobijanja posla preko veze) otvara ti se više opcija i za ljubav, ali nije direktno naznačena veza ljubavi i saturnovog povratka. Ipak, Saturn i Venera u natalu u trigonu daju kasnije ljubav i kasnije stabilnu ljubavnu vezu te bi i ovo mogao biti period razvoja neke bitne veze svejedno što direktno nije naznačeno. Ovo je dakle period bolji za ljubav nego onaj u kojem si bila
Cherry224

Poruka od Cherry224 »

Da, tačno tako...konstantna razmišljanja, djelimično anksioznost, preispitivanja, moram priznati da me baš umorilo. Krenula bih korak naprijed, 3 unazad. Sve bi mi izmicalo iz ruku, konstantno nezadovoljstvo, grč, kao da me kažnjava, šta god poželim, ne dobijem.

Stalno razmišljam hoću li ikako osjetiti neko ushićenje, polet, pozitivu.. Za posao postoje velike šanse, nadam se da će mi to donijeti zadovoljstvo, bar na tom polju, značilo bi mi. Društveni život , nadam se da će se poboljšati, a ljubav, hahaha, strpiću se. Valida i to nekad krene, možda je nekad i bolje da nam život uskrati nešto što želimo, možda jednostavno nije dobro po nas i trebamo čekati.

Još samo da pitam, da li to znači (kada je povratak Saturna), s obzirom da duže traje, nekad i preko 2 godine, ako sam dobro shvatila, da li će on cijelo vrijeme trajanja povratka biti u mojoj 8.kući?

3.11.1994
8.40
Trebinje, BiH

❤️❤️❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Cherry224 piše:
22 Maj 2023, 20:48
Da, tačno tako...konstantna razmišljanja, djelimično anksioznost, preispitivanja, moram priznati da me baš umorilo. Krenula bih korak naprijed, 3 unazad. Sve bi mi izmicalo iz ruku, konstantno nezadovoljstvo, grč, kao da me kažnjava, šta god poželim, ne dobijem.

Stalno razmišljam hoću li ikako osjetiti neko ushićenje, polet, pozitivu.. Za posao postoje velike šanse, nadam se da će mi to donijeti zadovoljstvo, bar na tom polju, značilo bi mi. Društveni život , nadam se da će se poboljšati, a ljubav, hahaha, strpiću se. Valida i to nekad krene, možda je nekad i bolje da nam život uskrati nešto što želimo, možda jednostavno nije dobro po nas i trebamo čekati.

Još samo da pitam, da li to znači (kada je povratak Saturna), s obzirom da duže traje, nekad i preko 2 godine, ako sam dobro shvatila, da li će on cijelo vrijeme trajanja povratka biti u mojoj 8.kući?

3.11.1994
8.40
Trebinje, BiH

❤️❤️❤️
Ne. Povatak Saturna je zamrznuta slika koju sam postavila i on je u tom povratku po Placidus sistemu kuća u osmoj kući i govori o transformaciji. Međutim, natalno, povratak predstavlja prelaz Saturna preko natalnog Saturna. U tvom slučaju prelaz je tačno na momenat koji piše u navedenoj karti Saturnovog povratka na prethodnoj strani. Ipak, tranzit Saturna preko natalnog kod tebe se odvija kroz treću natalnu kuću koja je signifikator načina razmišljanja, odnosa sa komšijama i krvnim srodnicima i kraćim putovanjima. Za ozbiljnu analizu zaista je potrebno odraditi Saturnov povratak ako i godišnji horoskop. Dalje, nema pravila koliko će koga da pogodi Saturnov povratak. Tu dolazi uglavnom do "sazrevanja Duše" te je nekom to period od najviše dva meseca a nekom je to period od 2 do 2.5 godine dok Saturn prolazi kroz znak u kojem doživljavaš Saturnov povratak što je u tvom slučaju znak Riba
Cherry224

Poruka od Cherry224 »

Hvala mnogo. Živim za to da bar malo popuste stege i pronađem neko zadovoljstvo, satisfakciju.
Već godinama sve što želim mi bježi, izmiče 😔
Pošalji Odgovor