Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
aleks666

Re: Astrologija

Poruka od aleks666 »

3.7.1998.
11.05h
Smederevo

Zdravo, Anđela. Ogromne pohvale za Vaš rad. Oduvek sam želela da mi neki astrološki znalac kaže nešto o mojoj natalnoj karti.
Pošto i sama katkad čitam, obično znam nešto o planetama, ali ne previše i o njihovim međusobnim aspektima. Maločas sam gledala i malo se uplašila hahaha.
S obzirom na to da mene svašta interesuje i da ne bi bilo fer toliko koristiti i očekivati od Vas, možete li mi reći nešto uopšteno o mojoj natalnoj karti?
Konkretno - ljubav, posao, zdravlje.
Neke osobenosti mog života: živim sa dečkom koji je Jarac/Škorpija sa mesecom u Vagi, obično nam je lepo ♥️ i od ponedeljka krećem neku stručnu praksu, kakvi su ti poslovni izgledi?
Šta god što biste Vi izdvojili, posavetovali.
Hvala mnogo unapred!
aleks666.jpg
aleks666.jpg (49.08 KiB) Pregledano 1529 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

aleks666 piše:
29 Jun 2023, 23:58
3.7.1998.
11.05h
Smederevo

Zdravo, Anđela. Ogromne pohvale za Vaš rad. Oduvek sam želela da mi neki astrološki znalac kaže nešto o mojoj natalnoj karti.
Pošto i sama katkad čitam, obično znam nešto o planetama, ali ne previše i o njihovim međusobnim aspektima. Maločas sam gledala i malo se uplašila hahaha.
S obzirom na to da mene svašta interesuje i da ne bi bilo fer toliko koristiti i očekivati od Vas, možete li mi reći nešto uopšteno o mojoj natalnoj karti?
Konkretno - ljubav, posao, zdravlje.
Neke osobenosti mog života: živim sa dečkom koji je Jarac/Škorpija sa mesecom u Vagi, obično nam je lepo ♥️ i od ponedeljka krećem neku stručnu praksu, kakvi su ti poslovni izgledi?
Šta god što biste Vi izdvojili, posavetovali.
Hvala mnogo unapred!
aleks666.jpg
Draga aleks666,
prvo hvala ti na divno postvljenoj karti a onda i na podacima. Međutim, ono što tebe zaista interesuje iziskuje previše vremena i druge prediktivne tehnike. Dakle što se osnove tiče: ljubavni život nije bio jednostavan. U samom početku manjak tj nedostatak partnera u tvom životu te vezivanje ili za jednog partnera ili možda samoća. Zbog prisustva Neptuna sklonost zakljubljivanju i idealaziaciji a Uran je znao da ti napravi kako loše tako dobre preokrete. Polje ozbiljne ljubavne veze ili braka pokazuje partnera koji je na neki način životni učitelj, a po profesiji takođe može biti nešto slično ali i da dolazi iz daleka, te mu svakako mesto rođenja nije Smederevo a ni okolina. Zbog vladara pete u osmoj kući, probleme u vezama rešavaš mirom ali nikad nisi načisto šta bi stvaarno (Venera u Blizancima). OBzriom da je Sunce u desetoj kući, poslovni status možeš dostići jedino sama bez puno oslanjanja na druge, Podznak Device uvek će davati neke izazove na polju partnerskih odnosa u svakom pogledu. Što se dečka tiče, za to je potrebno raditi detaljan uporedni a što se tiče poslovnih izgleda makar godišnji ako ne i poslovni horoskop :(. Međutim, to što imate mesece u Vagi daje aspekt sličnih pa i srodnih duša, što bi moglo biti dobro jer je i on kao i ti imao ranije problema u odnosima i vezivanju
Prilozi
aleks666.jpg
aleks666.jpg (49.08 KiB) Pregledano 1528 puta
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
aleks666

Poruka od aleks666 »

Zapravo on ima mesec u Vodoliji, a ja u Vagi, greška :D
Hvala svakako mnogo na ovako detaljnom odgovoru, od ponedeljka krećem na jednu zaista dobru stručnu praksu, pa sam sva euforična počela da guglam aspekte i otud moje obraćanje Vama. Hvala još jednom!
Mandarina

Poruka od Mandarina »

Dobar dan Andjela, radili ste mi prosle godine analizu polja ljubavi i jedino cega se kajem jeste sto nisam snimila razgovor :( stvari koje pamtim znam da ste mi pogodili😂
Mozete li ovoj ludoj glavi pomoci i dati mi opis osobe sa kojom mogu ocekivati vezu i brak. Bojim se da cu zavrsiti sa krivom osobom jer mislim da sam mozda previse spustila kriterijume.
Inace, da li smatrate da se sudbinski ljudi na kraju moraju naci?:)
Kada vidite moj horoskop ovoliki tekst vas nece iznenaditi😂
20.01.1991 Podgorica 20:43h

Hvalaa
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andjela Kostic piše:
02 Jul 2023, 08:00
aleks666 piše:
30 Jun 2023, 11:34
Zapravo on ima mesec u Vodoliji, a ja u Vagi, greška :D
Hvala svakako mnogo na ovako detaljnom odgovoru, od ponedeljka krećem na jednu zaista dobru stručnu praksu, pa sam sva euforična počela da guglam aspekte i otud moje obraćanje Vama. Hvala još jednom!
Ako imate mesece u Vodoliji i Vagi, onda to čini stvari takvim da je potrebno definitivno gledati oba horoskopa.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mandarina piše:
01 Jul 2023, 15:52
Dobar dan Andjela, radili ste mi prosle godine analizu polja ljubavi i jedino cega se kajem jeste sto nisam snimila razgovor :( stvari koje pamtim znam da ste mi pogodili😂
Mozete li ovoj ludoj glavi pomoci i dati mi opis osobe sa kojom mogu ocekivati vezu i brak. Bojim se da cu zavrsiti sa krivom osobom jer mislim da sam mozda previse spustila kriterijume.
Inace, da li smatrate da se sudbinski ljudi na kraju moraju naci?:)
Kada vidite moj horoskop ovoliki tekst vas nece iznenaditi😂
20.01.1991 Podgorica 20:43h

Hvalaa
MandarinaWRIGC2.jpg
MandarinaWRIGC2.jpg (42.12 KiB) Pregledano 1651 put
Draga moja,
mišljenja sam da konsultacija ne treba biti snimljena, jer kad se snimi, odnosno reprodukuje više puta, osoba sama nađe način da shvati stvari kako misli da su rečene, a ne kakve one jesu, te je bolje što je nisi snimala :). Imala sam prilike da iz konteksta mojih reči klijenti izvuku i ono što nije. Međutim, što se tiče udaje na primer, udaješ se sama, za osobu koju izabereš pod uslovom naravno da je obostrana želja. Međutim, u horoskopu ti se pojavi više mogućnosti i tu nastaje aktivnost slobodne volje, zbog čega astrologija nije uvek tačna. Uvek se vodi slobodnom voljom. Nema pravog ili pogrešnog partnera Onaj koji te povredi emotivno svakako nije pravi, samo je pitanje koliko si spremna na borbu. Ali, ako si zaboravila osnovne delove, ja sam ti svakako uradila i pisani deo. Pravi će biti jedino onaj sa kojim ćeš se osećati sigurna i srećna. Pa srećno ti bilo :) U tvom slučaju generalno, situacija je komplikovanija, te ne trebaš previše pažje posvećivati onome šta će biti, već se razvijati uticati na događaje dan za danom. Najbolji je stariji partner i to nekoliko godina kroz dužu vezu
reygiane

Poruka od reygiane »

Pozdrav Anđela zanima me polje braka i djece. Nekako sam uvijek imala osjećaj da mi nije to u krvi iako iznenadila sam dosta sebe u zadnjih par godina pa nikada ne znaš :D ali uglavnom zanima me dal sta mozes vidjet u mojoj natalnoj karti u vezi toga https://imgbb.com/dgjVY0V.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

reygiane piše:
12 Jul 2023, 17:12
Pozdrav Anđela zanima me polje braka i djece. Nekako sam uvijek imala osjećaj da mi nije to u krvi iako iznenadila sam dosta sebe u zadnjih par godina pa nikada ne znaš :D ali uglavnom zanima me dal sta mozes vidjet u mojoj natalnoj karti u vezi toga https://imgbb.com/dgjVY0V.
Draga reygiane,

nije čudo ako ti se dešavaju čudne stvari vezane za polje braka. U samom startu si Škoripon i otud tolika strast i želja za decom, Sunce ti je na petom stepenu što je signifikator dece ali i ljubavnih veza. Ono što je dalje zanimljivo jeste da je Ascendent u znaku Lava što govori o vrlo specifičnoj ličnosti, jakom osećaju za sopstvo i ono šta tebi treba. Stoga su odnosi na ovoj osi Lav Vodolija uvek problematični. Lav na Ascendentu je organizovana osoba u tvom slučaju i lider, znaš šta želiš, dok ti s druge strane stabilnost ne dozvoljava Descendent u Vodoliji. Uran kao vladar je međutim dobro pozicioniran i govori o stabilnoj partnerskoj vezi ali kasnije jer je u uklještenom znaku. Ja sam ovaj horoskop već gledala, zar ne? Ovde u stvari problem pravi ovaj Mesec u Vodoliji. Partner je opisan kao osoba koja te voli, brak ili zajednički život je iz ljubavi, ali nekako kao da ti brineš o njemu te to opterećuje odnos. Pritom, ti imaš kvadrate osnovnih svetala što utiče na neusađenu ispravnu energiju za odnose (npr loš primer roditelja ili nekog drugog iz okoline). Sa osobom postoji i problem komuniciranja. Možda si sve ovo već doživela, ali ipak, ovde ima ljubavi. Očekivano vreme bitnih dešavanja je period 37 i 38 godine mada se ovo moglo desiti i ranije, oko 24. godine. Što se dece tiče stvar ne mora biti komplikovana, može biti da se odlaže zbog nalaženja partnera, ali ako si već u dugom odnosu a nemate dece onda je bitno otići kod lekara jer bi ovde mogle postojati manje poteškoće
reygiane

Poruka od reygiane »

Andjela Kostic piše:
14 Jul 2023, 09:30
reygiane piše:
12 Jul 2023, 17:12
Draga reygiane,

nije čudo ako ti se dešavaju čudne stvari vezane za polje braka. U samom startu si Škoripon i otud tolika strast i želja za decom, Sunce ti je na petom stepenu što je signifikator dece ali i ljubavnih veza. Ono što je dalje zanimljivo jeste da je Ascendent u znaku Lava što govori o vrlo specifičnoj ličnosti, jakom osećaju za sopstvo i ono šta tebi treba. Stoga su odnosi na ovoj osi Lav Vodolija uvek problematični. Lav na Ascendentu je organizovana osoba u tvom slučaju i lider, znaš šta želiš, dok ti s druge strane stabilnost ne dozvoljava Descendent u Vodoliji. Uran kao vladar je međutim dobro pozicioniran i govori o stabilnoj partnerskoj vezi ali kasnije jer je u uklještenom znaku. Ja sam ovaj horoskop već gledala, zar ne? Ovde u stvari problem pravi ovaj Mesec u Vodoliji. Partner je opisan kao osoba koja te voli, brak ili zajednički život je iz ljubavi, ali nekako kao da ti brineš o njemu te to opterećuje odnos. Pritom, ti imaš kvadrate osnovnih svetala što utiče na neusađenu ispravnu energiju za odnose (npr loš primer roditelja ili nekog drugog iz okoline). Sa osobom postoji i problem komuniciranja. Možda si sve ovo već doživela, ali ipak, ovde ima ljubavi. Očekivano vreme bitnih dešavanja je period 37 i 38 godine mada se ovo moglo desiti i ranije, oko 24. godine. Što se dece tiče stvar ne mora biti komplikovana, može biti da se odlaže zbog nalaženja partnera, ali ako si već u dugom odnosu a nemate dece onda je bitno otići kod lekara jer bi ovde mogle postojati manje poteškoće
Hvala ti na odgovoru prije svega. Gledala si vec ovaj horoskop ali tada sam te pitala više za polje ljubavi,desio mi se prije tog pitanja i prekid trogodišnje veze pa me čisto zanimalo kako moja natalna karta diše. Poslje toga je usljedio period velike strasti sa bivšim 3 mj. nakon prekida(što je jako čudno s obzirom na sve ali eto začudila sam sebe :D ) Nekako je lijepo čut od nekog stručnjaka kad ti ovako objasni nesta sta ti isto osječaš, dobro si me opisala :mrgreen: Za djecu te nisam pitala pa me to jako zanimalo. Ovo sta si napisala da je sa partnerom bilo ljubavi ali ja stalno brinem o njemu i to me jako opterećuje je tako odlično napisano,totalno naša veza u 3 godine. Ne požurujem djecu u svom životu ali eto zanimao me sta ćeš mi reč u vezi toga tj.kako natalna diše. Zanimljivo ovo za 37/38 godinu,kod mene vidim uvijek sve kasnije :mrgreen: Ehh da jako kroz život osjećam tog vodenjaka,imam osjećaj ko da su se škorpion i lav dobro složili ali vodenjak je stalno buntovan :D
Goca

Poruka od Goca »

Cao Anđela, htjela sam harmonik za 46-u godinu, ne znam da li sam dobro napravila. Ali ako može tumačenje. Ako sam pogriješila izvini.
Hvala unaprijed.
Screenshot_20230721_060708.jpg
Screenshot_20230721_060708.jpg (55.79 KiB) Pregledano 1577 puta
Pošalji Odgovor